Εχω την εντυπωση οτι καποιες φορες στα κατεβασματα , μπορει να καθυστερεί λιγο το s tronic

Κίκιζας . έγραψε:+1 για το ελαφρυ τιμονι. Πλην του μοτερ και συνολικα της καλοσυναρμολογημενης καμπινας, ψιλοαδιαφορο οδηγικα...Αποτελεσματικοτατο και ασφαλεστατο, αλλα απο συναισθημα/αδρεναλινη, εμενα τουλαχιστον δεν...
Να προσθεσω επισης οτι παρα το νεο 7αρι διπλοσυμπλκεκτο που τοποθετειται πλεον και στο fl S3, στην επιλογη sport και χειροκινητη θεση του κιβωτιου, για αλλαγες ειτε απο τα "αυτακια" ειτε με τον λεβιε σε στυλ σειριακου (αλλα με "αναποδη" φορα) το προγραμμα ΔΕΝ κραταει τις στροφες στον κοφτη και ΔΕΝ απενεργοποιει το μπουτον του kick-down...![]()
Γιαλαντζι "χειροκινητη" λειτουργια...![]()
Παλι καλα που βγαινει και σε manual, αλλα δυστυχως οχι στα demo του Audi on Tour...
Για Audi, πλην του R8, η -πραγματικα πλεον- σπορ επιλογη ειναι το TTS...Μακραν καλυτερη οδηγικη αισθηση απο το προηγουμενο, δειχνει πιο ευελικτο, εχει γρηγοροτερη και βαρυτερη κρεμαγιερα, εχει ταυτοχρονα πιο προθυμο πισω μερος για παιχνιδι...Φανταστικο μοτερ, γεμιζει γερα απο τις 2κ σαλ και κατι μεχρι και το τελος στις 6,500σαλ περιπου, με πολυ ωραιο ηχο για 4cyl in-line...![]()
Σε manual για σπορ διθεσιο στα 70κ+ το ψωνιζα ΑΝΕΤΑ σε σχεση με την νεα 4κυλινδρη skaraveo-Cayman...
GTS έγραψε:
Εφαγα ακυρο για το R8, λεει θελει ειδικο appointment. Εσυ κατάφερες να το οδηγήσεις;
GTS έγραψε: ΤΤS για μενα είναι αδιαφορο σαν ιδεα. Πολύ ποιο πρακτικο το S3 ενώ ένα μικρο μπροστοκινητο κουπε μονο για φοιτητες πιστευω κανει. Οντως το μοτερακι είναι πολύ καλο, για το κιβωτιο αδιαφορη η χειροκινητη λειτουργια γιατι θα μπορεις να εισαι καλυτερος οδηγος αν αλλαζει αυτό και επικεντρωθείς στον δρομο πιστευω.
Κίκιζας . έγραψε:P.S Το s-tronic γενικοτερα, εμενα μου εδωσε την αιθηση οτι ειναι λιγο γρηγοροτερο στα ανεβασματα απ' οτι στα κατεβασματα...Μαλιστα θα ελεγα οτι στα κατεβασματα μου φανηκε πιο αργο και απο το 8αρι αυτοματο ZF των Bmw...
Αυτο που επισης διαπιστωσα (οχι σημερα, απο παλαιοτερη επαφη με S-tronic) ειναι οτι αν πεσεις με δυνατα φρενα πχ σε σαπουνε δρομο ή κατσαρα και μπει το ABS εστω και λιγο, ΔΕΝ δεχεται καμμια εντολη το κιβωτιο ειτε για ανεβασμα ειτε κατεβασμα.
GTS έγραψε:Όχι μονο σε αυτοματο. Δεν ειδα καποιο πρόβλημα αλλα δεν το εψαξα. Περισσοτερο κοιταξα να κανω καλες επιταχύνσεις με τερμα γκαζι για να ακουσω θορυβο και εξατμιση (ειδικα κατω από τη γεφυρα)..δηλ πραγματα που μου λειπουν στο δικο μου.Αυτο διορθώνεται ευκολα με μια επεμβαση στην εξατμιση σου
GTS έγραψε:Tο S5 εχει tiptronic και αλλαζε ποιο αργα σε σχεση με το 3. Επισης μια καλη επιταχυνση που εκανα οτα ξεκινησα με το τιμονι λιγο δεξια μου φανηκε ότι πηγαινε λιγο δεξια αριστερα (μαλλον |λογοκρισία| αναρτησεις?)Νομιζω s tronic εχει και το S5 , αλλά οκ δε μας νοιαζει και τοσο
GTS έγραψε:ΤΤS για μενα είναι αδιαφορο σαν ιδεα. Πολύ ποιο πρακτικο το S3 ενώ ένα μικρο μπροστοκινητο κουπε μονο για φοιτητες πιστευω κανει. Οντως το μοτερακι είναι πολύ καλο, για το κιβωτιο αδιαφορη η χειροκινητη λειτουργια γιατι θα μπορεις να εισαι καλυτερος οδηγος αν αλλαζει αυτό και επικεντρωθείς στον δρομο πιστευω.
alexandros.K έγραψε:Κίκιζας . έγραψε:P.S Το s-tronic γενικοτερα, εμενα μου εδωσε την αιθηση οτι ειναι λιγο γρηγοροτερο στα ανεβασματα απ' οτι στα κατεβασματα...Μαλιστα θα ελεγα οτι στα κατεβασματα μου φανηκε πιο αργο και απο το 8αρι αυτοματο ZF των Bmw...
Αυτο που επισης διαπιστωσα (οχι σημερα, απο παλαιοτερη επαφη με S-tronic) ειναι οτι αν πεσεις με δυνατα φρενα πχ σε σαπουνε δρομο ή κατσαρα και μπει το ABS εστω και λιγο, ΔΕΝ δεχεται καμμια εντολη το κιβωτιο ειτε για ανεβασμα ειτε κατεβασμα.
Σε ανεβασμα δεν θυμαμαι να καθυστερησε ποτε αυτο που εχω οδηγησει , αλλά σε μερικα κατεβασματα (οχι σε ολα, τουλαχιστον αυτο ενιωσα) το θυμαμαι να καθυστερει λιγο
Κίκιζας . έγραψε:Νομιζω οτι το ιδιο πραγμα λεμε, αλλιως...Ναι σωστα, εγω δεν το διευκρίνισα οτι συμφωνω
GTS έγραψε: Γιατι δεν εχει Χαλντεξ το ΤΤ? Ξερω οτι ειναι τετρακινητο αλλα η εντυπωση μου ειναι οτι βασικα ειναι προσθιοκινητο και αναλογα στελνει και πισω.Νομιζω οτι το TTS εχει καλυτερη τετρακινηση απο το S3
Το κοιταξα για το S5, εχει τιπτρονικ, το αλλαξαν στο τελευταιο μοντελο γιαυτο μου φανηκε ποιο νωχελικο.
Εξατμιση στο δικο μου μπορει να βαλω στο μελλον αλλα δεν εχω την σπορ ρυθμιση στο ECU αρα δεν θα εχω τα κρακς που εχουν αυτα.
GTS έγραψε:Supersprint μπορει να βαλω που εχει βγαλει για το δικο μου. Τα κρακς ειναι με προγραμματισμο. Το δικο μου δεν το εχει ομως.Ξερεις πως ακριβως επιτυγχανονται?
JBT έγραψε:τι είναι τα krax;
GTS έγραψε: Γιατι δεν εχει Χαλντεξ το ΤΤ? Ξερω οτι ειναι τετρακινητο αλλα η εντυπωση μου ειναι οτι βασικα ειναι προσθιοκινητο και αναλογα στελνει και πισω.

Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]