Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#93334 Τότε να βλέπεις 5th Gear!
Το Top Gear είχε άλλο traget group που ήταν και πιο πετυχημένο...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
REALZEUS έγραψε:Εγώ πάντως χαίρομαι που έφυγαν οι καραγκιόζηδες. Άντε μπας κι έρθει κανένας σοβαρός άνθρωπος που ξέρει από αυτοκίνητα όπως οι Needell και Plato στο 5th Gear.

Που να ρθει Δια?Εσυ τον πληρωνες τον JC?
Ή ολη μερα η TV υποχρεωτικα παιζει Top Gear?Ενα σοου ηταν απλα..
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
REALZEUS έγραψε:Εγώ πάντως χαίρομαι που έφυγαν οι καραγκιόζηδες. Άντε μπας κι έρθει κανένας σοβαρός άνθρωπος που ξέρει από αυτοκίνητα όπως οι Needell και Plato στο 5th Gear.

Αφού δεν γουστάρεις TG ρε άνθρωπε τι μας πρηζεις κάθε φορά? :dizzy:

Πάνε δες fifth gear.

<
Άβαταρ μέλους
By xenos
#93352 Με τόσα εκατ. κέρδη σίγουρα και το κανάλι αλλά και οι παρουσιαστές δεν θα χαθούν. η απληστία πάει σύννεφο, ποιος δεν θέλει μερικά εκατ. κέρδη κάθε χρόνο, να κάνει τη ζωάρα του; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#93369 Τι λέτε ρε παλικάρια που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη για το αν καλώς ή κακώς έφυγε... Για σοβαρευτείτε!

Εμένα δεν μου άρεσε η κατεύθυνση που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια (αντιθέτως ήταν πολύ καλύτεροι όταν ξεκίνησαν το 2003) και χαίρομαι για την αλλαγή. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Σας είπα να συμφωνήσετε με το ζόρι;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
REALZEUS έγραψε:Τι λέτε ρε παλικάρια που δεν μπορούμε να έχουμε και άποψη για το αν καλώς ή κακώς έφυγε... Για σοβαρευτείτε!

Εμένα δεν μου άρεσε η κατεύθυνση που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια (αντιθέτως ήταν πολύ καλύτεροι όταν ξεκίνησαν το 2003) και χαίρομαι για την αλλαγή. Ποιό είναι το πρόβλημά σας; Σας είπα να συμφωνήσετε με το ζόρι;

Αποψη ολοι δικαιουνται να εχουν.Να την εκφραζεις λες κ εισαι εργοδοτης τους,δε βλεπω το λογο.
Σου πλασσαρε κανενας οτι ειναι αυστηρα car reviewing εκπομπη ? Οχι,οποτε κακως την κρινεις ως τετοια.
Ειναι σα να κρινεις "ψευτικο" το fast and furious.ΕΙΝΑΙ ψευτικο,χαιρω πολυ..
Άβαταρ μέλους
By g47

Δε νομιζω οτι ειχες καταλαβει τι εβλεπες αν θες να ερθει "σοβαρος" ανθρωπος.
Άβαταρ μέλους
By bill33

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g47 έγραψε:

Δε νομιζω οτι ειχες καταλαβει τι εβλεπες αν θες να ερθει "σοβαρος" ανθρωπος.

Μια χαρά κατάλαβα, άλλωστε έβλεπα TG και πριν τον Clarkson! Το γεγονός ότι διαφωνώ με τον δρόμο που είχε πάρει φαίνεται ότι δεν αρέσει σε μερικούς αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα. :iconcool: Από εκεί και πέρα εύχομαι να γίνει όπως ήταν την δεκαετία του '90 ή έστω πριν 10 χρόνια. Άποψή μου, δεν χρειάζεται να συμφωνήσει κάνεις.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#93472 Άποψη σου, δεν χρειάζεται να το λες 987635897304 φορές. Δεν προσφέρει-(ς) κάτι :)
Και όχι,δεν είναι δικό μας πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#93477 Από την στιγμή που ο Κλάρκσον "αποκεφαλίστηκε", εξέφρασα την γνώμη ότι θα είναι για καλό, σε αντίθεση με την επικρατούσα θλίψη εδώ μέσα. Δεν ανακίνησα ένα θέμα εκ του μηδενός! :rtfm: Αν αυτό πάει κόντρα στο ρεύμα ποσώς με ενδιαφέρει και σίγουρα δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Πρόβλημα μάλλον υπάρχει με τις αντίθετες απόψεις αλλά φαντάζομαι ξέρετε σε πιο σημείο εγγράφεται κι αυτό... :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#93483 Καλά ντάξει, κλασσικός Δίας. :slap:

on topic :
Απολαυστικός May στο twitter του
Κώδικας: Επιλογή όλωνJames May @MrJamesMay  ·  Mar 11
Save Clarkson? Save empty cardboard boxes and off-cuts of string. They're far more useful.

Κώδικας: Επιλογή όλωνJames May @MrJamesMay  ·  Mar 14
So; it's been a week, and still no answer. How exactly do you pronounce 'fracas'?

Κώδικας: Επιλογή όλωνThree light bulbs in our house need replacing. I'm doing it today. #StillUnemployed