Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By ast
#92166 Ξενέρωσα τρομερά που σταμάτησε έτσι η σεζόν, που όπως έγραψα και κάπου παραπάνω, θεωρώ πως ήταν η καλύτερη μέχρις στιγμής των τελευταίω ετών. Έχω αρχίσει επίσης να ξενερώνω με τις |λογοκρισία| του Clarkson, γιατί όσο πάει φυραίνει.

Chris έγραψε:Γκούγκλαρα coogan (το όνομα της ξινής στη φώτο) ή alan paltridge (ένα ρόλο που έχει κάνει typecasting και θα τον παίζει και ως παρουσιαστής του tg)

Ο Coogan όμως τι φταίει; Κι από που ξεκίνησε η όλη ιστορία; Γιατί προσωπικά, όσες ταινίες έχω δει με αυτόν μου έχει αρέσει πολύ.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
ast έγραψε:Ξενέρωσα τρομερά που σταμάτησε έτσι η σεζόν, που όπως έγραψα και κάπου παραπάνω, θεωρώ πως ήταν η καλύτερη μέχρις στιγμής των τελευταίω ετών. Έχω αρχίσει επίσης να ξενερώνω με τις |λογοκρισία| του Clarkson, γιατί όσο πάει φυραίνει.

Αυτό. Κάποια στιγμή σταμάτησα να "καίγομαι" να το βλέπω και τώρα που ξεκίνησα αυτή τη season κατάλαβα ότι υπεύθυνες ήταν οι βλακείες του Κλαρκσον. Μπορεί η ανανέωση αυτή να βγει σε καλό εν τέλει.
Άβαταρ μέλους
By bill33
#92955 Jeremy Clarkson to be sacked by the BBC

Jeremy Clarkson is to be sacked as Top Gear presenter after a BBC investigation found he did assault a producer in a row over steak and chips

........................
According to well-placed sources, senior executives at the Corporation have been wooing Radio 2 Breakfast Show host and self- confessed ‘petrol-head’, Chris Evans in the hope he will agree to take over.
Evans, 48, who has one of the most prestigious car collections in Britain, including a £12 million 1963 Ferrari 250GTO, had previously ruled himself out of the running, but bosses are keen to persuade him to sign up.
It is not clear whether Clarkson’s co presenters James May and Richard Hammond will remain with the programme or will join Clarkson on any new ventures..................
It is thought Clarkson may sign for American network Netflix, which is becoming increasingly popular with global TV audiences.
.........................................................

http://www.telegraph.co.uk/news/celebri ... e-BBC.html
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#93013 ο may στο skynews τους ξεχεσε κανονικα "δεν μπορει λεει για αλλα σοβαροτερα θεματα που απασχολουν τον βρετανικο λαο να τα καλυπτουν και το θεμα του jeremy να εχει τοσο μεγαλες διαστασεις για κατι που εγινε και απο τους δυο"
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#93023 Πρέπει να φάω τις λέξεις μου. <Μπλάντη νόρα>, ώοου κόκ!

Δεν αποκλείω όμως ένα καμ μπακ στο απότερο μέλλον με τρελή τηλεθέαση και αμέτρητα d/l :inlove:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#93028 Ξεκίνησε το Fast n Loud. Ωραίο το πρώτο επεισοδιάκι. (part1)

Το Wheeler Dealers κλασσικά συνεχίζει από εκεί που έμεινε πέρσι. Δεν βγαίνουν τόρρεντς και πάλι θα περιμένουμε. Από την στιγμή που πήγε στο History, χάλια μαύρα το μοίρασμα. Ούτε καν 720p. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#93181 Πολύ κρίμα!

Αν και νομίζω ότι η ομάδα είναι πολύ καλή για να χαθεί και το αποτέλεσμα πολύ κερδοφορο για να χαθεί.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#93211 Υπάρχει και ο παράγοντας ηλικία όμως. May και Clarkson ειναι στα 50φεύγα τους. Πόσο ακόμα να το τραβήξουν;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#93238 Ποιος Chris Evans μωρέ; Είναι βλαμμένοι οι άνθρωποι. :slap:

Τι να πεις. Τη γάμησαν την εκπομπή. Ας πάνε όλοι μαζί κατά netflix μεριά να πέσουν τα τσιμέντα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#93324 Εγώ πάντως χαίρομαι που έφυγαν οι καραγκιόζηδες. Άντε μπας κι έρθει κανένας σοβαρός άνθρωπος που ξέρει από αυτοκίνητα όπως οι Needell και Plato στο 5th Gear.