Περιμένω με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι όταν κυβερνήσει η Αριστερά θα πληρώνουν λιγότερα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που έχουν ήδη αγοράσει (και πολλοί έχουν αναγκαστεί να παροπλίσουν).
Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι όταν κυβερνήσει η Αριστερά θα πληρώνουν λιγότερα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που έχουν ήδη αγοράσει (και πολλοί έχουν αναγκαστεί να παροπλίσουν).
dimviii έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι όταν κυβερνήσει η Αριστερά θα πληρώνουν λιγότερα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που έχουν ήδη αγοράσει (και πολλοί έχουν αναγκαστεί να παροπλίσουν).
λες να συνεχισουν και αυτη την ιδια |λογοκρισία| των σημερινων που καταφεραν σε 5 χρονια το 1,5 δις των ετησιων ειπραξεων απο τελη,να το κανουν 1?
Nikos! έγραψε:dimviii έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι όταν κυβερνήσει η Αριστερά θα πληρώνουν λιγότερα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που έχουν ήδη αγοράσει (και πολλοί έχουν αναγκαστεί να παροπλίσουν).
λες να συνεχισουν και αυτη την ιδια |λογοκρισία| των σημερινων που καταφεραν σε 5 χρονια το 1,5 δις των ετησιων ειπραξεων απο τελη,να το κανουν 1?
Όχι αυτοί επειδή είναι πιο μάγκες από τους άλλους, θα αλλάξουν τα πάντα, θα καταργήσουν φόρο πολυτελείας, θα ρίξουν τα τέλη από τα ευρώ που θα τυπώσει η Ραχήλ.
Nikos! έγραψε:dimviii έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Υπάρχει κόσμος που πραγματικά πιστεύει ότι όταν κυβερνήσει η Αριστερά θα πληρώνουν λιγότερα για τα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητα που έχουν ήδη αγοράσει (και πολλοί έχουν αναγκαστεί να παροπλίσουν).
Όχι αυτοί επειδή είναι πιο μάγκες από τους άλλους, θα αλλάξουν τα πάντα, θα καταργήσουν φόρο πολυτελείας, θα ρίξουν τα τέλη από τα ευρώ που θα τυπώσει η Ραχήλ.
Nikos! έγραψε:Για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.
Μου υπογράφεις ότι δε θα γίνουν χειρότερα ή δε θα μείνουν τα ίδια? Πως είσαι σίγουρος?
dimviii έγραψε:Nikos! έγραψε:Για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.
Μου υπογράφεις ότι δε θα γίνουν χειρότερα ή δε θα μείνουν τα ίδια? Πως είσαι σίγουρος?
εσυ υπογραφεις οτι θα γινουν χειροτερα? πως εισαι τοσο σιγουρος?
,γιατι το κρατος εχει αναγκη απο εσοδα.dimviii έγραψε:το ξαναδιαβασα,και αυτο που βλεπω ειναι μια ειρωνια για Ραχηλιαρικα και μαγκες,οταν τα σημερινα καρΓιολια εχουν χασει 1,5 δις σε 5-6 χρονια.Που για αυτο το 1,5 δις δεν εχεις βγαλει αχνα εδω και χρονια.Οχι αχνα δεν ειχες βγαλει,αλλα μας ελεγες οτι ειναι και σωστο και οποιος δεν μπορει να το πουλησει το 2λιτρο,γιατι το κρατος εχει αναγκη απο εσοδα.
εχει αναγκη απο εσοδα και εχανε εκατονταδες εκατομμυρια σερι καθε χρονο τα τελευταια χρονια.αλλα εσυ το εβλεπες σωστο,και φοβασε το συριζα τωρα....
αμα δεν καταλαβα κατι καλα να μου το εξηγησεις.
elteo έγραψε:Ωραία επειδή τους μεν τους δοκιμάσαμε άσε να δοκιμάσουμε και τους άλλους. Το να ξαναβγάλουμε αυτούς που μας π#δηξαν το θεωρώ μαζοχισμό για να μην πω τίποτα άλλο.
Nikos! έγραψε:
Βρες μου ποστ που να γράφω ότι τα τέλη ήταν σωστά.
Είχα γράψει ότι τα τέλη είναι αυτά που είναι καλώς ή κακώς και όποιος δε μπορεί να το συντηρήσει να το πουλήσει. Διαφωνείς...πάμε παρακάτω.
Nikos! έγραψε:Στη παρούσα φάση, γράφω ότι το άρθρο δε γράφει στην ουσία τίποτα και ο κόσμος εντυπωσιάζεται (?) από αυτό το τίποτα.
Nikos! έγραψε:Για να αλλάξει κάτι δραστικά, πρέπει να καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας και πέσουν τα τέλη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρουν τα χρήματα για να κάνουν αυτή τη κίνηση. Που θα τα βρουν δε μας λένε...και αστειεύομαι κάνοντας αναφορά στη μπαρούφα της Ραχήλ.
Nikos! έγραψε:Και τέλος, γράφω ότι για τίποτα δε μπορείς να είσαι σίγουρος.
Nikos! έγραψε:Εγώ θέλω να βγει το ΣΥΡΙΖΑ να δω πως είναι δυνατόν ένα αριστερό κόμμα να δώσει κίνητρο στο λαό να βγάλει τα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού από τα γκαράζ ή να κινηθεί η αγορά να βγούνε καινούρια. Πολύ θα θέλω να το δω αυτό, ειλικρινά μπας και πάρουμε κανένα Μ5 βρε παιδάκι μου…
Ουφ , πρόλαβα και ανανέωσα πριν λίγα λεπτά τη συνδ[…]
Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]