Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:Δεν ξερω τι εχουν Καβαλα. Θεσσαλονικη ειχαν Focus diesel πριν περιπου ενα χρονο.

οκ, ευχαριστώ :roll:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
PeterPan έγραψε:ωραία, τότε θα πάρω focus κατηγορία με 220€ από αυτούς. δλδ τί να περιμένω περίπου?

Ένα Ford Focus or similar; :hmmm:

Δεν αφορά πολλούς αυτό, αλλά: Northgate Vehicle Hire.

Καλή εξυπηρέτηση, έχουν βαν και επιβατικά αυτοκίνητα και οι τιμές τους είναι πολύ ανταγωνιστικές σε κάμποσες κατηγορίες (αν και δεν έχουν τόσα πολλά car segments), φτηνότερα κι από Arnold Clark και από τις γνωστές εταιρίες. Παλιότερα για ανάλογη χρήση είχα νοικιάσει από Sixt γιατί είχαν κάτι προσφορές, αλλά αυτή τη φορά δεν είχαν κάτι ανάλογο.
Άβαταρ μέλους
By apav
#142942 Μήπως οι τιμές είναι ανάλογες της τοποθεσίας;

https://www.northgatevehiclehire.co.uk/ ... cle-range#

Οι τιμές που δίνει είναι λίγο παραπάνω από τον sir τρομάρα του.

Επιπλέον, personal hire δεν είναι μόνο τα leasing;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#148416 Το αμάξι της enterprise στην κατηγορία focus...

Εικόνα

Ένας άλλος είχε κλείσει στη sixt κατηγορία 107. Τελικά πήρε ibiza diesel... Όλα αυτά στο αεροδρόμιο καβάλας.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#148605 Η enterprise λογικά πρέπει να έχει λίγο καιρό στην Ελλάδα. Πριν από κανένα χρόνο είδα για πρώτη φορά το σηματάκι της. Νοίκιαζα παλιότερα (1999-2002) στη Γλασκώβη και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. 9 στις 10 φορές μου έδιναν μεγαλύτερης κατηγορίας (αφού ρωτούσαν φυσικά αν θέλω).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By mirage
#148636 Η enterprise ειναι χρονια πολλα στην Ελλαδα.
Εγω πηρα παντως ακριβως οτι εκλεισα οχι μονο κατηγορια αλλα και μοντέλο και ειμαι παντα πολυ ευχαριστημενος.
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#148648 Χρησιμοποιησα avance για μια μερα χθες στην Αθηνα. Τιμη οκ, στα + η ευεληξια, οτι το πηρα 27 ωρες και χρεωθηκα μια μερα, οπως επισης οτι το παρεδωσα αεροδρομιο χωρις χρεωση. Στα - οτι ηταν αδειο(!!!) το ρεζερβουαρ, μετρια καθαρισμενο(ειχε μια γοπα στο τασακι!) και οτι δεν ειχε επιλογες να κατεβασω την απαλλαγη, μου ειπε οτι αυτο γινεται πανω σε ενοικιαστηρια ανω των 10 ημερων.

< >
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#218104 Έχει επιχειρήσει κανείς να νοικιάσει αυτοκίνητο από την Goldcar; Οι τιμές τους είναι απίθανες, τόσο που φοβάμαι μην νοικιάζουν μόνο τις φωτογραφίες των μοντέλων.
Άβαταρ μέλους
By velissarios
funkyreverend έγραψε:Έχει επιχειρήσει κανείς να νοικιάσει αυτοκίνητο από την Goldcar; Οι τιμές τους είναι απίθανες, τόσο που φοβάμαι μην νοικιάζουν μόνο τις φωτογραφίες των μοντέλων.

Πραγματικά πολύ χαμηλές φαίνονται...... Δεν ξέρουν τι κάνουν αυτοί οι Ισπανοί γι αυτό τους παίρνουν τα σπίτια !

37,5€ τελική για ένα ΠΣΚ (με παράδοση Δευτέρα) για "Opel Mokka, Renault Captur, Nissan Juke" και μάλιστα το ΠΣΚ των Βαίων....

:s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#218231 Έψαξα λίγο στο internet (σαν τον Κλάρκσον) και βρήκα κάτι ιστορίες τρόμου ότι υπερχρεώνουν μετά τη χρήση αλλά από την άλλη, παράπονα και ιστορίες από την κρύπτη βρίσκονται για όλες τις εταιρίες.

Μου φαίνεται ότι θα αντισταθώ.