Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#906678 Οταν ημουνα παιδακι τοσο καγκελο που μου τον εκανε η Ε30, δε μου τον εκανε ουτε η γειτονισα η Ελενη η Κατσ..... με τα ξανθα μαλλια και τα μπλε ματια :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#906683 Τότε που ήσουν παιδάκι ο HARTGE έβαζε σε καρότσα μ3 το μοτέρ από το μ5
Ε30 με νορμάλ μοτέρ πένβε 340 χορσα συν 6 κύλινδρο ήχο.
Αυτά που λες Γιωργη :s_omg
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:Τότε που ήσουν παιδάκι ο HARTGE έβαζε σε καρότσα μ3 το μοτέρ από το μ5
Ε30 με νορμάλ μοτέρ πένβε 340 χορσα συν 6 κύλινδρο ήχο.
Αυτά που λες Γιωργη :s_omg

Πφφφ... ουτε που το ηξερα οτι φτιαχνοτανε αυτο το εργαλλλειο :omg:

Παρε και ενα δωρακι απο μενα τωρα που το εψαξα! :s_roses

https://www.youtube.com/shorts/lo9tS9wTBm8

Ακομα και τωρα στα γεραματα που το ξανασκεφτομαι, τι να μας πει και η Ελενιτσα η γειτονισα μπροστα σε αυτο το μουναρο :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#906741 Ελπίζω να μην εννοείς αυτό το... πράγμα στ' αριστερά... :vava:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#906750 Την έχεις δει από κοντά; Δεν είναι κλασικά όμορφη με την παραδοσιακή έννοια. Έχει μια άγρια ομορφιά και μια παρουσία που παραπέμπει σε αγωνιστικό Group B. Οι Ιταλοί την ονόμασαν χαϊδευτικά "il mostro".
Άβαταρ μέλους
By GTS
REALZEUS έγραψε:Την έχεις δει από κοντά; Δεν είναι κλασικά όμορφη με την παραδοσιακή έννοια. Έχει μια άγρια ομορφιά και μια παρουσία που παραπέμπει σε αγωνιστικό Group B. Οι Ιταλοί την ονόμασαν χαϊδευτικά "il mostro".

Είναι οκ αν λάβεις υπόψιν ότι αποκάτω είναι ένα 75 που σαφώς και περιορίζει την σχεδίαση. Δεν είναι όμως ένα αμάξι πιστεύω για να το οδηγάς. Το έχω δει παρκαρισμένο στο Λονδίνο στο σιτυ. Και μια 8C επίσης.
Άβαταρ μέλους
By Govus
#906766 Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

RZ με ιστορικές σε γνωστό μου "ιταλόφωνο" συνεργείο στην ταπεινή Καλλιθέα, τον Γενάρη του '25 :lipsealed: ...

(προτιμώ την SZ :oops: )