The Ace έγραψε:.... το 700αριτου CX7....
690
https://jimmuclarku.blogspot.com/
The Ace έγραψε:.... το 700αριτου CX7....
markvag έγραψε:Άν το πήρες πολυτελές κρατάει παραπάνω.... Άλλωστε έτσι όπως πάει καινούργιο αυτοκίνητο δεν παίρνει κανένας....nass έγραψε:Τώρα που το λες μήπως να γίνει ο φόρος πολυτελείας 25 χρόνια ?Ψιτ, κύριος...![]()
Μη βάζεις ιδέες, δεν ξέρεις ποιος διαβάζει...![]()
Παρακαλώ ο μοντ geof1 να κάνει ένα edit!![]()
sknipper έγραψε:
Εγώ μέσα στην τρελλή χαρά που θα πέσω από τα 660 σε 615 όπως φαίνεται!![]()

markvag έγραψε:sknipper έγραψε:
Εγώ μέσα στην τρελλή χαρά που θα πέσω από τα 660 σε 615 όπως φαίνεται!![]()
Κι εσύ θα έρθεις στο πεντάστερο ξενοδοχείο στην Καραϊβική;;;![]()
![]()

kubiak έγραψε:πφφφφτ, ξενοδοχεια και μλκιες, ρετιρε στο knightsbridge θα αγορασουμε...Υπερβολές.... δεν φτάνει η μείωση, είπαμε 5άστερο Καραιβική άντε να ναυλώσουμε μερικοί μαζί κανένα γιώτ για να πάμε σε ήσυχα σημεία και να μην πάμε μαζί με την πλέμπα και τους τουρίστες.
sknipper έγραψε:kubiak έγραψε:πφφφφτ, ξενοδοχεια και μλκιες, ρετιρε στο knightsbridge θα αγορασουμε...Υπερβολές.... δεν φτάνει η μείωση, είπαμε 5άστερο Καραιβική άντε να ναυλώσουμε μερικοί μαζί κανένα γιώτ για να πάμε σε ήσυχα σημεία και να μην πάμε μαζί με την πλέμπα και τους τουρίστες.
Αλλά μη φοβάστε, το ρετιρέ στο Knightsbridge, απέναντι από το Harrods, θα το πάρουμε όταν μειώσουν τον ΕΝΦΙΑ.
iceman έγραψε:Σίγουρα οι μειώσεις ειναι μικρές αλλα μην διαβάζουμε υπερβολές ... Σε μια εποχή που ολα αυξάνονται και δη οι φορολογικές υποχρεώσεις μας, ακομα και τέτοιες μειώσεις ειναι σίγουρα κατι περισσότερο απο αφορμή για αστεϊσμούς. (Όχι δεν είμαι ο τσιπρας ουτε υπερασπίζομαι την πρώτη φορα!) την προσέγγιση του κόσμου και την ευκολία απαξίωσης σχολιάζω ...Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει. Απαξίωση λες, αλλά το εκτιμήσαμε τόσο πολύ που θα το εκμεταλλευτούμε για να πάμε διακοπές. Και βέβαια τέτοια γεγονότα αποτελούν αφορμή για χαρά, κλίμα ευφορίας και αστεϊσμούς, γιατί όχι. Είναι φυσιολογική αντίδραση στον αιώνιο φόβο αύξησης της φορολόγησης αυτή μας η εκτόνωση!
iceman έγραψε:Σίγουρα οι μειώσεις ειναι μικρές αλλα μην διαβάζουμε υπερβολές ... Σε μια εποχή που ολα αυξάνονται και δη οι φορολογικές υποχρεώσεις μας, ακομα και τέτοιες μειώσεις ειναι σίγουρα κατι περισσότερο απο αφορμή για αστεϊσμούς. (Όχι δεν είμαι ο τσιπρας ουτε υπερασπίζομαι την πρώτη φορα!) την προσέγγιση του κόσμου και την ευκολία απαξίωσης σχολιάζω ...

iceman έγραψε: Βαρύ, πάνω από δεκαετία και αντιοικονομικο. Στόχος της αγοράς αλλά και του κράτους είναι να αλλάζεις κάθε 5-8 χρινια αυτοκίνητο. Πιο πολλά βγάζει από τα τέλη ταξινόμησης και το ΦΠΑ και πιο ασφαλή είναι άρα λιγότερο κόστος δημόσιας υγείας.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]