Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#596923 Είμαστε την Παρασκευή το πρωί έξω από το Κέντρο Υγείας την ώρα που βάζουμε στο ασθενοφόρο έναν ασθενή για διακομιδή όταν ακούγεται ένας σαματας. Εμφανίζεται το όχημα των φωτογραφιών, όπως το βλέπετε, φρενάρει με το κράσπεδο και κατεβαίνει ηλικιωμένος για να γράψει φάρμακα! Πριν μπει μέσα πάει στον οδηγό του ασθενοφόρου και του λέει: " είμαι από το τάδε χωριό (20+ κμ μακριά) , να το αφήσω εδώ να με πας με το ασθενοφόρο σπίτι μόλις γράψω τα φάρμακα?". ΕικόναΕικόναΕικόνα

< Note >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#596927 :lol:

ψυχοφαρμακα επρεπε να του γραψετε. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Serf
#596932 Να υποθέσω καλέσατε το 100, ε; Διαφορετικά αργά ή γρήγορα "πελάτη" θα σας δημιουργήσει ο συγκεκριμένος.

< Note 4 >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#596933 Εγώ έφυγα με το ασθενοφόρο. Από ότι μου είπαν ήθελε να φύγει πάλι όπως ήρθε αλλά δεν τον άφησαν και το αυτοκίνητο είναι ακόμη εδώ. Πρέπει να κάλεσαν και το τοπικό αστυνομικό τμήμα αλλά δεν ξέρω αν έκαναν κάτι ( και τι μπορούν να κάνουν όταν ο άλλος κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες και δίπλωμα?) . Γενικά από ότι μάθαμε ο συγκεκριμένος κυκλοφορούσε 3 μέρες με τις ζάντες...

< Note >
*Επανέρχομαι αφού ρώτησα, η αστυνομία ήρθε, βρήκε τα στοιχεία του, τον πήραν τηλέφωνο γιατί ήταν και ανασφαλιστο από το 2017. Τώρα τι του είπαν δεν ξέρω αλλά έχει πει ότι θα στείλει οδική να το φορτώσει.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
belgarion έγραψε: και τι μπορούν να κάνουν όταν ο άλλος κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες και δίπλωμα?) . Γενικά από ότι μάθαμε ο συγκεκριμένος κυκλοφορούσε 3 μέρες με τις ζάντες...

Αυτόφορο και ανάλογα με την απόφαση του δικαστή , φυλάκα ή Δρομοκαΐτειο .
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 25 Ιούλ 2019, 09:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#596944 Έχω ακούσει για ανάλογη περίπτωση να χρεώνουν και έξοδα νέας ασφαλτοστρωσης (μπαλωματα προφανώς) γιατί έκανε ζημιά και στον δρόμο που κυκλοφορούσε.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
cosneo έγραψε:Έχω ακούσει για ανάλογη περίπτωση να χρεώνουν και έξοδα νέας ασφαλτοστρωσης (μπαλωματα προφανώς) γιατί έκανε ζημιά και στον δρόμο που κυκλοφορούσε.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τουλάχιστον στον περίβολο του ΚΥ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια φθορά στην άσφαλτο

< Note >
Άβαταρ μέλους
By junior gt
belgarion έγραψε:
cosneo έγραψε:Έχω ακούσει για ανάλογη περίπτωση να χρεώνουν και έξοδα νέας ασφαλτοστρωσης (μπαλωματα προφανώς) γιατί έκανε ζημιά και στον δρόμο που κυκλοφορούσε.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, τουλάχιστον στον περίβολο του ΚΥ δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια φθορά στην άσφαλτο

< Note >

Ελάχιστο βάρος. Τι να πάθει η άσφαλτος?
Εδώ με σιδερένιες ερπύστριες περπατάμε πάνω και αν δεν είναι βαρύ το μηχάνημα και δεν τριτσάρεις δεν παθαίνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#597351 Σωστά Κώστα. Εγώ χθες το πέτυχα, εκείνη την ώρα μάλιστα ήρθαν να το πάρουν, αριστερά το Octavia είναι της ΕΛΑΣ.