Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
Κίκιζας . έγραψε:Οπως και ενα -πολυ μικρο- ποσοστο του λαου της Τουρκιας, ειναι Φιλελληνες, εγκαρδιοι, φιλοξενοι ανθρωποι και με αρχοντια. Αυτο ομως δυστυχως αποτελει την συντριπτικη μειοψηφια, ενος λαου που πλην δυο-τριων περιοχων, μεγαλουπολεων, εχει μεινει στην εποχη της σπηλιας. Για την πολιτικη και στρατιωτικη εξουσια δε, ειναι ηλιου φαεινοτερο, το τι συναισθηματα και "αγαπη" τρεφει για την χωρα μας, σταθερα εδω και αιωνες...

KiloMeater έγραψε:Οδήγησα χειροκίνητο κιβώτιο έπειτα από δεκα μέρες ζωης με αυτόματο....:-(
Scotch έγραψε:KiloMeater έγραψε:Οδήγησα χειροκίνητο κιβώτιο έπειτα από δεκα μέρες ζωης με αυτόματο....:-(
Γιατί είπαμε κυκλοφορούν ακόμη χειροκίνητα;
skous έγραψε:Χαχαχαχα
Θα ληφθεί υπόψη στην επόμενη αγορά;
< >
KWSN-Men έγραψε:Scotch έγραψε:KiloMeater έγραψε:Οδήγησα χειροκίνητο κιβώτιο έπειτα από δεκα μέρες ζωης με αυτόματο....:-(
Για αυτούς που ξέρουν να οδηγάνε (ΤΜ)
dimik έγραψε:DSG![]()

KWSN-Men έγραψε:Scotch έγραψε:KiloMeater έγραψε:Οδήγησα χειροκίνητο κιβώτιο έπειτα από δεκα μέρες ζωης με αυτόματο....:-(
Για αυτούς που νομίζου ότι είναι Π.Ο. (ΤΜ)
morpheus έγραψε:
...Τι να πω ρε παιδιά... Εγώ πάντως με όσα αυτόματα έχω συμβιώσει -και αναφέρομαι σε μερικά απο τα καλύτερα σύγχρονα αυτόματα, όχι καμιά τελειωμένη αρχαιολογία- όταν μετά πιάσω ένα σωστό χειροκίνητο, σκάει πάντα χαμόγελο και συνεφάκι απο πάνω που λέει "ααα, εδώ είμαστε..."![]()
Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο διασκεδαστικό και συμμετοχικό βρίσκω το 2ο και σίγουρα δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν.
Εννοείται πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες καύλες με μένα, όπως επίσης καταλαβαίνω και οτι κάποιοι είχαν εμπειρίες τραυματικές απο άθλια χειροκίνητα (δεν είναι λίγα) και το αυτόματο ήρθε σαν μάνα εξ ουρανού...
Όμως πραγματικά όσο και αν έχω προσπαθήσει -και δεν το παίζω ούτε μαγκιόρος χεράς ούτε δασύτριχος πιουρίστας- κανένα αυτόματο δεν μου έχει δώσει την χαρά ενός καλού χειροκίνητου...
Και για το αβαντάζ των ταχύτερων αλλαγών, fuck me sideways... αν το αυτοκίνητο απο μόνο του δεν είναι αρκούντως γρήγορο για τα γούστα μου, κανένα 0,1" ή 0,2" δεν θα κάνουν τη διαφορά...
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]