Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
NickTG έγραψε:Ευτυχώς που οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και μπορείς να οδηγείς Opel χωρίς τύψεις!

Το συγκεκριμενο αγοραστηκε το 2000, οποτε, απο τα μνημονια και την Γερμανικη λιτοτητα που επιβαλλεται στην Ε.Ε απεχει καποια χρονια...Επιπλεον, επειδη πας εκει την κουβεντα, προφανως και οι Γερμανοι δεν ειναι φιλοι μας, αλλα προφανως και οι δικες μας κυβερνησεις δανειζοντουσαν καποια δις εδω και 30+ χρονια με νοοτροπια "δανεικα και αγυριστα"... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Asimov έγραψε:Αν και off topic :

Aziz Nesin : Boyle gelmis boyle gitmez
https://www.amazon.com/Istanbul-Boy-Aut ... 0292738641

Ν' ανοιξουνε λίγο τα ματάκια, παίδες....

.

Τι σχεση εχει ενας Φιλελληνας συγγραφεας, Τουρκος πολιτικος ακτιβιστης , με αυτα που εκαναν και κανουν οι κυβερνησεις της, μια σταγονα στον ωκεανο ειναι...

Δες πολυ συνοπτικα τι συνεβαινε για 400 χρονια, στην Ελλαδα και ελα μετα να μας πεις...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE ... E%B4%CE%B1
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#275192 "Έτσι ήρθαν τα πράγματα μα έτσι δεν θα πάνε" είναι ο τίτλος του βιβλίου.
Δεν έχω να πω κάτι άλλο.

.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
Κίκιζας . έγραψε:
NickTG έγραψε:Ευτυχώς που οι Γερμανοί είναι φίλοι μας και μπορείς να οδηγείς Opel χωρίς τύψεις!

Το συγκεκριμενο αγοραστηκε το 2000, οποτε, απο τα μνημονια και την Γερμανικη λιτοτητα που επιβαλλεται στην Ε.Ε απεχει καποια χρονια...Επιπλεον, επειδη πας εκει την κουβεντα, προφανως και οι Γερμανοι δεν ειναι φιλοι μας, αλλα προφανως και οι δικες μας κυβερνησεις δανειζοντουσαν καποια δις εδω και 30+ χρονια με νοοτροπια "δανεικα και αγυριστα"... :whistlink:

To 2000 είναι πριν την κατοχή?
Ή ήταν άλλοι τότε? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#275205 Καλα δεν μπορω να φανταστω τιποτα πιο γελοιο απο το να μποικοταρεις ΧΩΡΑ με το να μην αγοραζεις προιοντα εταιρειων .Απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις δλδ; Ελα , πειτε αληθεια, βαλατε και το κειμενακι για τα προσωπικα δεδομενα στον τοιχο σας;
Άβαταρ μέλους
By italakias
Asimov έγραψε:Τι έχουν τα τουρκικά προϊόντα;

.

Μην κανεις τον χαζο.
Γνωριζουμε ολοι πως μας εχουν φερθει οι τουρκοι στο παρελθον και πως φερονται ακομη και τωρα.
Το γεγονος οτι ξοδευουμε καποια λεφτα του προυπολογισμου για πολεμικους εξοπλισμους ωφειλετε σε αυτους και τις πολιτικες τους.

Οσο για τους γερμανους και το ειρωνικο σχολιο καποιου,ναι 1000 φορες να τα δωσω στον γερμανο ο οποιος δεν ειναι εχθρος των ελληνων και μπορει να εχω και καποιο συμφερον σαν χωρα σε αντιθεση με τους τουρκαλαδες που ονειρευονται δωδεκανησα κτλ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#275218 Πόσες φορές έχεις πάει Τουρκιά;
Άβαταρ μέλους
By edmond
#276673 να υποθέσω ότι στην δουλειά μου που εισάγουμε εδώ και χρόνια ατελείωτα φορτία από Τουρκία, θα πρέπει να καταδικαστούμε για εσχάτη προδοσία?
α, και το αμάξι μου είναι από Τουρκία. και το γνώριζα όταν το αγόρασα. άσχετα που για χάρη της γειτονικής αυτής χώρας πήγα να υπηρετήσω 7 μήνες σε νησί απέναντι της. (ακούστηκε και κάτι τέτοιο :ninja: )

τι άλλο θα ακούσω για επιχειρηματολογία δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
edmond έγραψε:να υποθέσω ότι στην δουλειά μου που εισάγουμε εδώ και χρόνια ατελείωτα φορτία από Τουρκία, θα πρέπει να καταδικαστούμε για εσχάτη προδοσία?
α, και το αμάξι μου είναι από Τουρκία. και το γνώριζα όταν το αγόρασα. άσχετα που για χάρη της γειτονικής αυτής χώρας πήγα να υπηρετήσω 7 μήνες σε νησί απέναντι της. (ακούστηκε και κάτι τέτοιο :ninja: )

τι άλλο θα ακούσω για επιχειρηματολογία δεν ξέρω...

Σε οτι με αφορα, μιλαω σε επιπεδο δυνατοτητας επιλογων...Κανεις δεν κατηγορει καποιον για το πως βγαζει το ψωμι του, εφοσον δεν εχουμε να κανουμε με παρανομο εμποριο, ουσιες, οπλα, trafficking κτλ

Οσο βεβαια για το "χαρη της γειτονικης αυτης χωρας" το σωστοτερο θα ηταν "εξαιτιας", οπως και ισχυει στην πραγματικοτητα.

Οπως και ενα -πολυ μικρο- ποσοστο του λαου της Τουρκιας, ειναι Φιλελληνες, εγκαρδιοι, φιλοξενοι ανθρωποι και με αρχοντια. Αυτο ομως δυστυχως αποτελει την συντριπτικη μειοψηφια, ενος λαου που πλην δυο-τριων περιοχων, μεγαλουπολεων, εχει μεινει στην εποχη της σπηλιας. Για την πολιτικη και στρατιωτικη εξουσια δε, ειναι ηλιου φαεινοτερο, το τι συναισθηματα και "αγαπη" τρεφει για την χωρα μας, σταθερα εδω και αιωνες...
Άβαταρ μέλους
By mirage
#276716 Εχεις παει Τουρκία;

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#276719 Έχει πάει Γαλλία. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
Κίκιζας . έγραψε:ενος λαου που πλην δυο-τριων περιοχων, μεγαλουπολεων, εχει μεινει στην εποχη της σπηλιας..

Ενω ολη η Ελλαδα ειναι μεσα στον πολιτισμο :metalo: :slap:
Άβαταρ μέλους
By mirage
JBT έγραψε:Έχει πάει Γαλλία. :rtfm:

Εχω ζησει Γαλλία. :rtfm:

< Note 2 >