- 08 Ιούλ 2024, 23:06
Σήμερα είδα δύο Zoe ΖΕ50. Το πρώτο για "ζέσταμα" και έλεγχο το διαγνωστικό που έχω. Όλα μια χαρά, είδα κατάσταση μπαταρίας και το σχετικά λάθος SOH να λέει 85% για αυτοκίνητο με 18.000 χλμ. Αυτό είναι λάθος ένδειξη γιατί είδα και το firmware version ότι είναι από τα αρχικά, δεν έχει γίνει update σε κάποιο service. Και κάπου εκεί χάρηκα γιατί και το επόμενο που πήγα να δω και είναι αυτό που έχω βάλει στο μάτι, έχει 76.000 και το SOH της μπαταρίας αναφέρει πάλι ... 85% εεε. είναι pattern δε ξέρω τι να πω.
Οκ, εξειδικευμένο θέμα, κακώς το ανοίγω εδώ. Το συγκεκριμένο λοιπόν που έχω κλείσει, αύριο κάνουμε χαρτιά και στέλνω το ποσό. Το αυτοκίνητο αγοράστηκε εκεί, έχει κάνει δύο σερβις εκεί και από εκεί το παίρνω. Έχω και το αρχικό συμβόλαιο αγοράς της μπαταρίας, όλα πόπα.
Θα ήθελα να κάνουμε και το Renault service upgrade αλλά βλέπω να μας παίρνει άλλες 1-2 μέρες μέχρι να παρουν έγκριση από Renault και βλέπω να το χρεώνομαι κιόλας και δε το βλέπω να γίνεται. Και ο πρώτος Renault dealer που είχα πάει το πρωί (αυτό με τα 18.000 χλμ) τα ίδια μου είπε και βασικά απορούν γιατί ασχολούμαι αφού αυτό το πράμα δε φαίνεται πουθενά εκτός από τα διαγνωστικά lol
Νταξ στο αυτοκίνητο που θα πάρω έχουν αφήσει οι παλιοι ιδιοκτήτες όλη τη χαρτούρα, παλιές ασφάλειες, παλιά TUV, μέχρι και 2 USB καλώδια χρησιμοποιημένα lol.
Άντε μακάρι να βγει σωστό και να αντέξει τι να πω.