Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By drdino
#116870 Τον περιορισμό χιλιομέτρων εννοεί μάλλον.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
drdino έγραψε:Τον περιορισμό χιλιομέτρων εννοεί μάλλον.

Αυτο ακριβως!

.
Άβαταρ μέλους
By gakost
#116899 εξαρτάται από την εταιρεία και την διάρκεια της μίσθωσης. Σε γενικές γραμμές στην Ελλάδα μάλλον όχι, τα περισσότερα συμβόλαια έχουν απεριόριστα χιλιόμετρα.
Άβαταρ μέλους
By melos86
#119467 Νοικιασα βανακι για να κανω μετακομιση.... Κοστος 24ωρου 95 ευρω! :thumbsup:
Εγγυηση 1200!!!!!!! :dizzy:
Καραφλιασα λιγακι κυριως γιατι εγινε ηλεκτρονικη προπληρωμη του ποσου και σε κανενα σημειο της αιτησης δεν ενημερωθηκα για κατι τετοιο...
Ευτυχως ειχα χρηματα στον λογαριασμο!
Το δε βανακι σε κακο χαλι μεσα... Βρωμικο με μπουκαλια που ειχαν νερο και αποτσιγαρα!
Ολα αυτα απο την Hertz! Δεν με λες και ικανοποιημενο πελατη....
Άβαταρ μέλους
By gakost
#119475 Για την εγγύηση προφανώς τόσο είναι η απαλλαγή σου, δεν θυμάμαι για την Hetz κάποιες εταιρείες μπορείς να πληρώσεις καλύτερη ασφάλεια και δεν έχεις εγγυήσεις.

Για την κατάσταση του αυτοκινήτου θα έπρεπε να κάνεις παράπονα, και να ζητήσεις άλλο, ακόμη και φασαρία στα κεντρικά. :x :protest: :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By melos86
#119515 Περιμενα κανενα 300αρι αντε κανενα 400αρι! Αλλωστε δεν τα παιρνουν, απλα τα δεσμευουν οπως και να εχει ομως μου φανηκε υπερβολικο το ποσο....
Δεν ειναι πολλες οι καρτες που εχουν τοσο μεγαλο υπολοιπο!
Φασαρια δεν θα ειχε νοημα να κανω γιατι θα το επαιρνα οπως και να εχει! Επρεπε να κανω την μετακομιση εκεινη την ημερα πασει θυσια!
Αλλα αυτο δεν με εμποδιζει απο το να ενημερωσω ενα φορουμ... ;)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#142340 Ξέρουμε καμία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ξάνθη ή αεροδρόμιο Ελευθερούπολης; Οι πιο φθηνές αγγελίες που έχω είναι 330€ για κατηγορία Terios (αν είμαστε καλά για αυτό το κονσερβοκούτι) για 3 μέρες το ερχόμενο ΠΣΚ.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By elteo
PeterPan έγραψε:Ξέρουμε καμία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ξάνθη ή αεροδρόμιο Χρυσούπολης; Οι πιο φθηνές αγγελίες που έχω είναι 330€ για κατηγορία Terios (αν είμαστε καλά για αυτό το κονσερβοκούτι) για 3 μέρες το ερχόμενο ΠΣΚ.

Sent from space >

fixed για τους τύπους
Άβαταρ μέλους
By mirage
PeterPan έγραψε:Ξέρουμε καμία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ξάνθη ή αεροδρόμιο Ελευθερούπολης; Οι πιο φθηνές αγγελίες που έχω είναι 330€ για κατηγορία Terios (αν είμαστε καλά για αυτό το κονσερβοκούτι) για 3 μέρες το ερχόμενο ΠΣΚ.

Sent from space >

www.autoeurope.de στο αεροδρομιο με 240 απο thrifty, δλδ hertz, στο αεροδρόμιο για compact σου κάνει;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:
PeterPan έγραψε:Ξέρουμε καμία εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων σε Ξάνθη ή αεροδρόμιο Ελευθερούπολης; Οι πιο φθηνές αγγελίες που έχω είναι 330€ για κατηγορία Terios (αν είμαστε καλά για αυτό το κονσερβοκούτι) για 3 μέρες το ερχόμενο ΠΣΚ.

Sent from space >

http://www.autoeurope.de στο αεροδρομιο με 240 απο thrifty, δλδ hertz, στο αεροδρόμιο για compact σου κάνει;

ωραία, αυτή η enterpise που έχει καλυτερη βαθμολογία από την thrifty ξέρουμε με ποια συνεργάζεται? europcar?
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
mirage έγραψε:Με τον εαυτο της. Τους εχω χρησιμοποιησει στην θεσσαλονικη μια χαρα

ωραία, τότε θα πάρω focus κατηγορία με 220€ από αυτούς. δλδ τί να περιμένω περίπου?