- 16 Σεπ 2016, 03:09
nass έγραψε:Η Vorschlag ήταν η αφορμή, έκτοτε έχω σχηματίσει και τεκμηριώσει τη δική μου άποψη, είμαι μια χαρά ικανός για αυτήν, τουλάχιστον σε επίπεδο μηχανολογικής ανάλυσης, διότι για οδηγική ευχαρίστηση δεν θα ξέρω, μέχρι να το οδηγήσω.
Εσύ πάλι, κρίνοντας από τα συνεχή βιντεάκια και τεστ, που παραθέτεις, παραμένεις στις δανεικές απόψεις :s_bored
Για ποια δικη σου αποψη μιλας? Που ελεγες οτι δεν ειναι αποτελεσματικο?
Απο που προκυπτει αυτο? Που ειναι η τεκμηριωση σε αυτη την αποψη?
Που συνεχιζεις να μιλας για "φρου-φρου" και αρωματα οταν το αυτοκινητο σε ευχαριστηση αλλα και αποτελεσματικοτητα, -με παρομοιο κοστος- ειναι τουλαχιστον στα ιδια επιπεδα συνολικα, αν οχι καλυτερο απο τις φτερουγες?
Σε ρωταω τοση ωρα και μου τσαμπουνας για "λαθη" επειδη φοραει 19αρες, ενω "θα μπορουσε να φοραει και 18αρες".
Το οτι συνηθως εχουν και μεγαλυτερες διαδρομες πλεον οι αναρτησεις, -αρα και μεγαλυτερους θολους- των αυτοκινητων που φορανε απο το εργοστασιο 19αρες, σε σχεση μεαλλα που κυριως ΦΟΡΟΥΣΑΝ 18αρες (δεν φορανε πλεον, μονο το Sti και αυτο ειναι ηδη κουτσουρο συγκριτικα με τα υπολοιπα, τα περισσοτερα συγκριτικα το εχουν αναφερει, αλλα ξεχασα , ειναι "δανεικη αποψη", πιπερι στο στομα...

) , δεν σου εχει περασει απο το μυαλο, περα απο τα υπολοιπα που θες "καλυτερα να τα αφησουμε"...
Εντωμεταξυ, αυτο σε εμενα το εχεις πει παρα πολλες φορες, (λες και δεν εχω οδηγησει ΤΙΠΟΤΑ αλλο εντωμεταξυ εκτος απο το δικο μου αυτοκινητο, ή δεν με εχει παει κανενας οδηγος αγωνων πραγματικα γρηγορα για να εχω μια ιδεα του ΤΙ σημαινει "γρηγορα" και παει λεγοντας...) και δεν εννοεις να καταλαβεις, οτι εισαι λαθος εδω.
Με αυτη σου την λογικη, δεν θα επρεπε να γραφει σχεδον κανεις για τιποτε...
Οσο για βιντεακια και τεστ, προφανως και φιλτραρονται, συμφωνα με τις οποιες προηγουμενες προσωπικες εμπειριες, αλλα και παρα πολλα αρθρα που εχουν διαβαστει.
Θες δεν θες, καποια στιγμη μετα απο καμποσα χρονια (για εμενα ειναι γυρω στα 26...) ενημερωσης, απο ποικιλες πηγες πληροφορησης, οταν μιλας χωρις προκαταληψεις και οπαδισμο, ειναι αρκετα πιο ευκολο να αντιληφθεις , τι μπορει να εχει γραφτει με σκοπιμοτητα και τι οχι.
Αν μαλιστα διαβαζες ακομα και στην προηγουμενη τοποθετηση μου, στο review που παρεθεσε ο georgetz, θα ειχες παρει μια ιδεα, αν ισχυει αυτο που λες στα περι "δανεικων αποψεων..."
Η φραση "δανεικες αποψεις" προκειται ουσιαστικα για μια δικαιολογια που κατ' επεκταση υποδηλωνει απεχθεια, ή αδυναμια, ή βαρεμαρα, στο να μαζεψει κανεις αρκετες πληροφοριες απο διαφορετικες, κατα κυριο λογο σοβαρες-αξιολογες πηγες, ωστε να βρει τι ισχυει τελικα, ποια ειναι η επικρατουσα αποψη για κατι που εχει συγκριθει, δοκιμαστει απο μεγαλη μεριδα ανθρωπων.
Με την δικη σου λογικη δηλαδη, δεν θα επρεπε να εχουμε αποψη σχεδον για ΤΙΠΟΤΑ σχεδον για το μεγαλυτερο μερος της ζωης μας, ειτε για υλικα αγαθα, ειτε για υπηρεσιες, ή οτιδηποτε αλλο στην ζωη μας, αν δεν εχουμε οι ιδιοι ΚΑΙ ΜΟΝΟ, προσωπικη εμπειρια...