Είναι βασικό να ξέρεις τι λάδια έχει ο κινητήρας σου για να προσθέσεις απο τα ίδια.
Δεν είναι και ότι καλύτερο να μπερδεύεις διαφορετικούς τύπους λαδιών.
___
... tapatalk
Karembe78 έγραψε:Δεν θυμαμαι ποια μου εβαλε τελευταια φορα αν και νομιζω ηταν τα total...εσυ ποια προτεινεις;ευχαριστω
iomy έγραψε:Καλησπέρα παλληκαρια! Έγινε αλλαγή πολλαπλασιαστη και μπουζί απο τον κυλινδρο 4 που έδειχνε missfire με τον 2 αλλα η βλαβη δεν μεταφέρθηκε στον 2,απλώς πηγαίνει σε τυχαιους κυλινδρους καθε φορά. Μέχρι τώρα το πρόβλημα υπήρχε μόνο στην εκκίνηση από χτες όμως μετά από ζορισμα (γύρος Πηλιου)μου έκανε κομπιασματα και στις ανηφορες.
Εχω αλλαξει τα τελευταία χρόνια αντλία βενζινης πισω και δυο! φορές αντλία υψηλης (την ακριβη).Επίσης περσι ανοιξα κινητήρα και αλλαξα ελατηρια και βαλβιδες γιατί εκαιγε την μάνα του και τον πατέρα του από λαδια.
Δεν θέλω να παω στους επισημους συνεργιατζηδες τουλάχιστον για αρχή γιατί τούς έχω ταισει καλά εως τώρα. Θα εκτιμούσα καποια πρόταση στην περιοχή μου (Θεσσαλονίκη) για κάποιο καλό μαστορα εστω με ΠΜ. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Anonymous Founder έγραψε:Μήπως υπάρχει μη εργοστασιακός συναγερμός; Πολλές φορές έχουν αναφερθεί προβλήματα λόγω κακής τοποθέτησης.
iomy έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Μήπως υπάρχει μη εργοστασιακός συναγερμός; Πολλές φορές έχουν αναφερθεί προβλήματα λόγω κακής τοποθέτησης.
Όντως υπάρχει. Σκέφτομαι από Δευτέρα να παω και σε κάποιο καλό ηλεκτολογο πού ασχολείται με Γαλλικά να δω τι θα μου πει.
silversurfer έγραψε:Τελικά πήγα και διόρθωσα τα σημεία που έχανε λάδια η μηχανή.
Δεν έκαιγε λάδια δηλαδή, έχανε.
@BARHonda ο Nikos! δεν είναι καναπεδάκιας :rtf[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]