Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
bill33 έγραψε:Kαλοτάξιδο Αλεξ!!!!!

Να είσαι καλά Μπίλλυ μου!!!

Giuseppe Busso έγραψε:Ήθελα να δω 330 vs 9-3Τ σε ρεπρίζ και είναι ψιλοτσόντα.

Κι αυτή που έβαλες είναι η σεντάν με τα 258, όχι η ελαφρύτερη κουπέ με τα 272 που έχω... :roll:
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:
Εικόνα

9-3 2.0t του 2004 με 66.000 πραγματικά χλμ, σε πολύ καλή κατάσταση και πρόγραμμα της Hirsch (επίσημος βελτιωτής της Saab) στα 195 άλογα περασμένο στην αντιπροσωπεία.

Καλά ρε... έρχομαι για περγαμόντο και δεν λες τίποτα!!!! :protest:

Καλοτάξιδο ρε!!!!!! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#248739 Μάρκο θυμάσαι ότι όταν μπήκες στο γραφείο μου την Τρίτη μιλούσα στο τηλ. και ήμουν βλοσυρός; Ε με τον πωλητή μιλούσα... :lol: Απλά ήθελα να το ανακοινώσω όταν θα γίνονταν και όχι πριν. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
REALZEUS έγραψε:Ο επιλογέας δεν είναι κακός, αλλά λίγο μικρότερες διαδρομές δεν θα με χαλούσα. Επίσης αυτό το δαχτυλίδι για την όπισθεν που έχουν και τα Opel... γιατί;;;

Γιατί το πάτωμα δεν ήταν το μόνο πράγμα που μοιραζόταν με το τότε Vectra; :shifty:

Καλορίζικο! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#248788 Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!

.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#248802 Καλοταξιδο Αλεξ!

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#248832 Ευχαριστα και ασφαλη χλμ να εχεις Aλεξανδρε! :thumbsup: Καλοταξιδο!

Για την τουρμπινα που εγινε λογος, τουλαχιστον απο αυτα που θυμαμαι να εχω διαβασει, και εαν ειναι σωστα φυσικα. το 175αρι εχει λιγο καλυτερη αποκριση σε σχεση με το Aero 210, ακριβως λογω μικροτερης τουρμπινας, Garett GT20 με max πιεση 1,5bar, εναντι της Mitsubishi TD04 με max πιεση 1,85bar.

Aν και προσωπικη εμπειρια εχω με προηγουμενης γενιας Saab (9000 Turbo CS) θυμαμαι γενικοτερα οτι εχουν ενα μικρο lag , ακομα και στις 3,000σαλ και γενικοτερα αυτα τα χαρακτηριστικα λειτουργιας που αναφερει και ο Realzeus.

Νομιζω οτι με την ελευση του αμεσου ψεκασμου και -συγκριτικα- μεγαλυτερης συμπιεσης (περα απο το τυχον μικρο σχετικα μεγεθος τουρμπινας και εαν ειναι πχ twin scroll, στοιχεια που βελτιωνουν πολυ προς την ελαχιστοποιηση του Turbo-lag) σε νεοτερης γενιας κινητηρες, ειδαμε σημαντικη μειωση στο turbo-lag

Μπορει βεβαια να εχει παιξει τον ρολο του, τυχον προηγουμενη ακινησια του συγκεκριμενου, οπερ και μετα απο -πιθανη- αλλαγη λαδιων και το πρωτο ταξιδι, θα ξεκαπνισει καπως η τουρμπινα...

Οπως και να εχει για καθε ειδους ασφαλη / σβελτα ταξιδια και οχι μονο, νομιζω ειναι μια αρκετα καλη περιπτωση μτχ 5θεσιου στα λεφτα του... :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By famas
#248846 Καλοτάξιδο Αλέξανδρε, πολύ όμορφο, εύχομαι να βγει το ίδιο αξιόπιστο όσο αυτό που αντικατέστησε.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#248847 Καλοταξιδο και το 2ο σααμπ!
Οπως εχω πει, εχει φιλος το 1.8 με 200+ κ χλμ και περα απο σερβις τυπικο (θελει συχνα ιμαντα εκκ.) δεν εχει ζητησει ουτε 1 ευρω το ρημαδι. Ακομα εχει τον εργοστασιακό δισκο.

<
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#248857 Να τα χαρούν τα νέα τουτου τα παιδιά... Από τα αγαπημένα μου ως φιλοσοφία και διαφορετικότητα που για μένα μετράει. Καλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#248949 JimClark, coubeast, zorz, belgarion, rocsta, Κίκιζας ., famas, xenos, dekouk σας ευχαριστώ εκ βάθους καρδίας!

Zorz έγραψε:Γιατί το πάτωμα δεν ήταν το μόνο πράγμα που μοιραζόταν με το τότε Vectra;

Ευτυχώς όμως έχει και πάμπολλες αλλαγές από κινητήρες και αναρτήσεις μέχρι σχεδίαση και εξοπλισμό! :iconcool:

Κίκιζας . έγραψε:Για την τουρμπινα που εγινε λογος, τουλαχιστον απο αυτα που θυμαμαι να εχω διαβασει, και εαν ειναι σωστα φυσικα. το 175αρι εχει λιγο καλυτερη αποκριση σε σχεση με το Aero 210, ακριβως λογω μικροτερης τουρμπινας, Garett GT20 με max πιεση 1,5bar, εναντι της Mitsubishi TD04 με max πιεση 1,85bar.

Aν και προσωπικη εμπειρια εχω με προηγουμενης γενιας Saab (9000 Turbo CS) θυμαμαι γενικοτερα οτι εχουν ενα μικρο lag , ακομα και στις 3,000σαλ και γενικοτερα αυτα τα χαρακτηριστικα λειτουργιας που αναφερει και ο Realzeus.

Νομιζω οτι με την ελευση του αμεσου ψεκασμου και -συγκριτικα- μεγαλυτερης συμπιεσης (περα απο το τυχον μικρο σχετικα μεγεθος τουρμπινας και εαν ειναι πχ twin scroll, στοιχεια που βελτιωνουν πολυ προς την ελαχιστοποιηση του Turbo-lag) σε νεοτερης γενιας κινητηρες, ειδαμε σημαντικη μειωση στο turbo-lag

Θεωρητικά η μικρότερη τουρμπίνα φουσκώνει γρηγορότερα αλλά και πάλι υπάρχει lag. Λογικά τα πιο καινούρια τουρμπομοτέρ θα είναι καλύτερα σε αυτόν τον τομέα, όπως γράφεις κι εσύ.

xenos έγραψε:Οπως εχω πει, εχει φιλος το 1.8 με 200+ κ χλμ και περα απο σερβις τυπικο (θελει συχνα ιμαντα εκκ.) δεν εχει ζητησει ουτε 1 ευρω το ρημαδι.

Μακάρι. Τα δίλιτρα έχουν καδένα πάντως αλλά και σε αυτά θέλει αλλαγή ένας οδηγός που χαλαρώνει γύρω στα 100.000 χλμ.