Ήθελα να δω 330 vs 9-3Τ σε ρεπρίζ και είναι ψιλοτσόντα.
Ήθελα να δω 330 vs 9-3Τ σε ρεπρίζ και είναι ψιλοτσόντα.
bill33 έγραψε:Kαλοτάξιδο Αλεξ!!!!!
Giuseppe Busso έγραψε:Ήθελα να δω 330 vs 9-3Τ σε ρεπρίζ και είναι ψιλοτσόντα.
REALZEUS έγραψε:
9-3 2.0t του 2004 με 66.000 πραγματικά χλμ, σε πολύ καλή κατάσταση και πρόγραμμα της Hirsch (επίσημος βελτιωτής της Saab) στα 195 άλογα περασμένο στην αντιπροσωπεία.

Απλά ήθελα να το ανακοινώσω όταν θα γίνονταν και όχι πριν.
REALZEUS έγραψε:Ο επιλογέας δεν είναι κακός, αλλά λίγο μικρότερες διαδρομές δεν θα με χαλούσα. Επίσης αυτό το δαχτυλίδι για την όπισθεν που έχουν και τα Opel... γιατί;;;
Zorz έγραψε:Γιατί το πάτωμα δεν ήταν το μόνο πράγμα που μοιραζόταν με το τότε Vectra;
Κίκιζας . έγραψε:Για την τουρμπινα που εγινε λογος, τουλαχιστον απο αυτα που θυμαμαι να εχω διαβασει, και εαν ειναι σωστα φυσικα. το 175αρι εχει λιγο καλυτερη αποκριση σε σχεση με το Aero 210, ακριβως λογω μικροτερης τουρμπινας, Garett GT20 με max πιεση 1,5bar, εναντι της Mitsubishi TD04 με max πιεση 1,85bar.
Aν και προσωπικη εμπειρια εχω με προηγουμενης γενιας Saab (9000 Turbo CS) θυμαμαι γενικοτερα οτι εχουν ενα μικρο lag , ακομα και στις 3,000σαλ και γενικοτερα αυτα τα χαρακτηριστικα λειτουργιας που αναφερει και ο Realzeus.
Νομιζω οτι με την ελευση του αμεσου ψεκασμου και -συγκριτικα- μεγαλυτερης συμπιεσης (περα απο το τυχον μικρο σχετικα μεγεθος τουρμπινας και εαν ειναι πχ twin scroll, στοιχεια που βελτιωνουν πολυ προς την ελαχιστοποιηση του Turbo-lag) σε νεοτερης γενιας κινητηρες, ειδαμε σημαντικη μειωση στο turbo-lag
xenos έγραψε:Οπως εχω πει, εχει φιλος το 1.8 με 200+ κ χλμ και περα απο σερβις τυπικο (θελει συχνα ιμαντα εκκ.) δεν εχει ζητησει ουτε 1 ευρω το ρημαδι.
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]