Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By glf
#818822 Πότε θα πάω στο συνεργείο να τους βάλω στη μπριζα...

Να βγάλω ομως στιχάκια για το 106.

"Πάρε τον κουβά σου κι έλα στο μπαμπά σου" κι έτσι αχαχαχαχ
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#874521 Για να μη με περνάει ο μπουσος στην ευθεία

Εικόνα

Και ένα λίγο μεγαλύτερο dp & χουφτα

Εικόνα

Εικόνα

Ε θα βάλουμε και κάτι μπεκ γιατί δε φτάνουν τα μαμά.

Σε δουλειά να βρισκόμαστε

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:Πόσο χρόνο πιστεύεις θα κάνεις στη γνωστή κατηφόρα;

Τώρα 100-200 κάνω 11.9, λογικά κάτω από 10.

Σπουλαρει πολύ ωραία αυτό το τουρμπακι μέχρι ψηλά.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:

< >

Είναι σοβαρή διαφορά. Με το καλό. Όταν θες να κάνουμε μια δοκιμή, πες μου.
Καλά αποτελέσματα.

ΥΓ: Άσχετο αλλά που θα ρυθμίσεις; ο GK το δουλεύει το μαγαζί;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:

< >

Είναι σοβαρή διαφορά. Με το καλό. Όταν θες να κάνουμε μια δοκιμή, πες μου.
Καλά αποτελέσματα.

ΥΓ: Άσχετο αλλά που θα ρυθμίσεις; ο GK το δουλεύει το μαγαζί;

Ναι ρε πάμε να παίξουμε λίγο.

Όχι ρε ποιος gk. Έχω φύγει καιρό από εκεί όταν δε μπορούσε να ρυθμίσει το sst.

Auto ergonomics είμαι αρκετό καιρό τώρα.

Έχει πάει ένας καλός μηχανικός εκεί από τον Οικονόμου (Ντιμης αν διαβάζει θα καταλάβει) και τα κάνω όλα εκεί. Λεωνίδας μου έφτιαξε το σασμάν που gk μου έλεγε αλλά αντ'αλλων.

Οπότε τοποθέτηση εκεί, ρύθμιση εκεί, συνολική δουλειά από αρχή μέχρι τέλους.

ΥΓ. Gk το έκλεισε ναι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#896578 https://www.car.gr/classifieds/cars/vie ... _jM1ss4Cgg

Νίκο παρατάς το σπορ ή έβαλες άλλο στόχο;
Αν τα είχα, στο έπαιρνα χθες. Όπως είναι παρότι έχω κόλλημα με 8/9αρι. Επειδή γνωρίζω πόσο μερακλής είσαι.
Άβαταρ μέλους
By GTS
Giuseppe Busso έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48879203-mitsubishi-lancer?fbclid=PARlRTSAMwgyRleHRuA2FlbQIxMAABpxZHNd-YRZsDLwn4r8pPIG0bN9dQ1pEW_BmILZd8Ov4z0WyZKfbk-3lBwq51_aem_eJao2JGAwSxe_jM1ss4Cgg

Αν τα είχα, στο έπαιρνα χθες. Όπως είναι παρότι έχω κόλλημα με 8/9αρι. Επειδή γνωρίζω πόσο μερακλής είσαι.

kalo find

τελικα αποδειχτηκε καλη επενδυση το Εβο.
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#896590 Δε γνωρίζω πόσο αγοράστηκε καινούριο το συγκεκριμένο, αλλά όλα τα επιπλέον εξτρα σίγουρα δεν είναι φθηνά και δύσκολα θα πάρεις και όλο το ποσό πίσω σε μια μεταπώληση.
Πολύ ωραίο αυτοκίνητο, για πολύ συγκεκριμένους αγοραστές και γούστα σίγουρα, μιας και είναι καθαρά αυτοκίνητο βόλτας, ενώ με τόσες μετατροπές, δεν απευθύνεται και σε συλλέκτες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:https://www.car.gr/classifieds/cars/view/48879203-mitsubishi-lancer?fbclid=PARlRTSAMwgyRleHRuA2FlbQIxMAABpxZHNd-YRZsDLwn4r8pPIG0bN9dQ1pEW_BmILZd8Ov4z0WyZKfbk-3lBwq51_aem_eJao2JGAwSxe_jM1ss4Cgg

Κάνω κας αουτ. Αν το δώσω μόνο σε αυτά τα λεφτά με τόσο κόπο χρόνο και πράγματα που έχει πάνω. Ακόμα και το στήσιμο είναι δουλεμένο σε πίστα και δρόμο. Δε θέλει απολύτως τίποτα πέρα από χρόνο (που πλέον έχω λίγο οπότε είναι κρίμα να κάθεται) και βενζίνη.

Όλα τα πράγματα που έχει πάνω είναι ένα προς ένα ψαγμένα ακόμα και το data logger για να βλέπω πιέσεις και θερμοκρασίες λαδιού.

Οπότε δε το συζητάω για πιο κάτω και να από πω την αλήθεια κάνω ήδη 2ες σκέψεις οπότε στο τέλος δε ξέρω τι θα κάνω.

Η αγορά για αυτά τα αυτοκίνητα έχει ανέβει γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί καθαρό και σωστά εξοπλισμένο με σωστά πράγματα. Φαίνεται άλλωστε από τα αυτοκίνητα που είναι στο καρ.

Αλλά όχι δεν έχω άλλο στόχο τουλάχιστον τώρα. Θα ήθελα gt4 pdk αλλά είμαστε μακριά οπότε μάλλον θα κοιτάξω κανένα Υ περφορμανς για καθημερινο και για πίστες θα νοικιάζω τίποτα.

Αυτή η φωτό πάντως με στοιχειώνει και λέω τι πάω να κάνω

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Αυτή η φωτό πάντως με στοιχειώνει και λέω τι πάω να κάνω

Τι πας να κάνεις!!! :(
Στο έπαιρνα χθες λέμε.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Αυτή η φωτό πάντως με στοιχειώνει και λέω τι πάω να κάνω

Τι πας να κάνεις!!! :(
Στο έπαιρνα χθες λέμε.

Εικόνα

Από τότε μέχρι τώρα η διαφορά είναι χαώδης :lol:

< >
Άβαταρ μέλους
By George_Prix

Πως το ξετρυπωσες αυτο ωρε Σερλοκ? Εχεις βαλει συγκεκριμενα φιλτρα στο καρ.γρ και με το που μπηκε η αγγελια σου εσκασε ειδοποιηση? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By edmond
#896619 Ε καλά, είναι ηλίου φαεινότερον ότι ξερογλύφεται για ένα έβο. :roll:
Δεν θέλει και πολλά φίλτρα στο καρ για τέτοιο αμάξι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:
Πως το ξετρυπωσες αυτο ωρε Σερλοκ? Εχεις βαλει συγκεκριμενα φιλτρα στο καρ.γρ και με το που μπηκε η αγγελια σου εσκασε ειδοποιηση? :hmmm:

Δέχομαι πληροφορίες για τα πάντα... :shifty:
Ξέρω πολλά, λέω λίγα.

edmond έγραψε:Ε καλά, είναι ηλίου φαεινότερον ότι ξερογλύφεται για ένα έβο. :roll:
Δεν θέλει και πολλά φίλτρα στο καρ για τέτοιο αμάξι :lol:

20 χρόνια ξερογλείφομαι. Αλλά δεν είναι για το πορτοφόλι μου, δυστυχώς, γιατί ένα τέτοιο αμάξι πολύ θα ήθελα να είναι στα χέρια μου.
Ποτέ δεν θα ξεχάσω την ατάκα του Ντίμη: Πάρτε τέτοιο αμάξι τώρα που είναι φθηνό, γιατί δεν θα ξαναβγεί. Βασικά αν γύριζα το χρόνο πίσω, του Ντίμη το αμάξι θα το έπαιρνα. 8άρι, αντρικό, παπαράτο. Μάγκες το στρίψιμο του Έβο, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει, δεν υπάρχει.