Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bill33 έγραψε:

για κλωτσες.
Άβαταρ μέλους
By markvag
bill33 έγραψε:Kαρκίνο βγάλαμε!!!!!!!!

Εγώ τελειώνω χημειοθεραπεία σε λίγο... :roll:

Ρε 'συ ΓΚ... έλεος!
Άβαταρ μέλους
By IKE
dimviii έγραψε:
IKE έγραψε:. με δικά σου λόγια πως θα περιέγραφες/όριζες το "διαφορικό" ?

εσυ Γιαννακη που κανεις τον πολυξερο μπορεις να μας δειξεις το κεντρικο διαφορικο με τα γραναζΑ του?

Εικόνα

???

Εγώ δεν ξέρω καν πως σε λένε για να κάνω το ίδιο αστείο :(

Σοβαρά τώρα, τι πιστεύεις, ότι δεν μπορώ να σου δείξω τα γραναζΑ (lol?) και το κεντρικό διαφορικό? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:
Σοβαρά τώρα, τι πιστεύεις, ότι δεν μπορώ να σου δείξω τα γραναζΑ (lol?) και το κεντρικό διαφορικό? :shifty:

ε τοτε δειξτα, να λυσεις την απορια του Γρηγορη .
Άβαταρ μέλους
By IKE
#293834 Μα απάντησέ μου, πιστεύεις ότι δεν μπορώ να τα δείξω? :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Μα απάντησέ μου, πιστεύεις ότι δεν μπορώ να τα δείξω? :shifty:

και γιατι δεν τα δειχνεις τοση ωρα.Εχουν πολλοι την απορια. Φωτησε μας.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#293839 Θα απαντήσεις?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Θα απαντήσεις?

εαν δεν ξερεις δεν τρεχει και τιποτα.Θα σου πω.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#293845 Εδώ σε ρωτάω κάτι τόσο απλό και δεν έχεις τα τομπολίνια να απαντήσεις :)

Απάντησέ μου αν μπορείς σε αυτό που σε ρωτάω: πιστεύεις δεν ξέρω να σου δείξω που είναι το κεντρικό διαφορικό και τα εξαρτήματά του?

Μμην χαλάς παιρετέρω το πανέμορφο αυτό τοπικάκι, αν δε σου βγήκε ο εξυπνακισμός μπορείς να κάνεις απλά τουμπεκί, δεν θα σε ξαναρωτήσω, αρκετά ξεφτυλίστηκες για σήμερα :)
Άβαταρ μέλους
By dimviii
IKE έγραψε:Εδώ σε ρωτάω κάτι τόσο απλό και δεν έχεις τα τομπολίνια να απαντήσεις :)

Απάντησέ μου αν μπορείς σε αυτό που σε ρωτάω: πιστεύεις δεν ξέρω να σου δείξω που είναι το κεντρικό διαφορικό και τα εξαρτήματά του?

Μμην χαλάς παιρετέρω το πανέμορφο αυτό τοπικάκι, αν δε σου βγήκε ο εξυπνακισμός μπορείς να κάνεις απλά τουμπεκί, δεν θα σε ξαναρωτήσω, αρκετά ξεφτυλίστηκες για σήμερα :)

τομπολινια,τουμπεκι ,ξεφτυλιστηκα :lol:

αφου δεν ξερεις ρε Γιαννακη γιατι δεν ρωτας να σου λυσουν την απορια? Για αυτο ειναι τα φορουμ.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Nikos! έγραψε:Έχουμε φωτογραφία τομης του rdu?

< >

Εικόνα

...Την ερωτηση που εκανα -εντελως σοβαρα- , δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ να την απαντησει?

Κίκιζας . έγραψε:

Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?
Άβαταρ μέλους
By IKE
#293856 Επιτρέλους.

Δεν ξέρω λοιπόν, με ξεσκέπασες γατάκι :shifty:

Πίσω στο τόπικ λοιπόν. . δικό σου :superman:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Κίκιζας . έγραψε:
...Την ερωτηση που εκανα -εντελως σοβαρα- , δεν γνωριζει ΚΑΝΕΙΣ να την απαντησει?

Κίκιζας . έγραψε:

Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?

θα σου πει ο Γιαννακης που γνωριζει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#293858 Και στατικό που είναι φαίνεται έτοιμο να υπερθερμανθει :lol: