Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#293642 Μήπως πρέπει απλά να γραφτεί ο . στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ?
Άβαταρ μέλους
By nass
#293646 Μολις μαθαμε οτι το Focus εχει 1+1=2 διαφορικα και το Evo ...3+2=5 :yahoo:
Οπως και να χει λοιπον, Evo = Benchmark, Focus = φρουφρου κι αρωματα. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By bill33
Άβαταρ μέλους
By markvag
#293653 Όπως είπε και ο dridino "Αυτά είναι αμαξάρες"!!!! :rtfm: :svivhaha:

"This car is too cool" :s_rofl :s_rofl Εκτός από τον συμπλέκτη... :innocent: :shifty: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By italakias
nass έγραψε:Μολις μαθαμε οτι το Focus εχει 1+1=2 διαφορικα και το Evo ...3+2=5 :yahoo:

Παντως αποσα διαβασα ,το συστημα τετρακινησης του φορντ ειναι κατι το καινουριο και μεταφερει την ροπη οπου αυτο θελει.
Εαν λοιπον καταφερνει να λειτουργει καλυτερα στον δρομο,μικρη σημασια το ποσα διαφορικα εχει.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#293661 Το θέμα δεν είναι ΄μονο τι διαβάζεις, αλλά το τι καταλαβαίνεις :roll: :s_bye
Άβαταρ μέλους
By italakias
JBT έγραψε:Το θέμα δεν είναι ΄μονο τι διαβάζεις, αλλά το τι καταλαβαίνεις :roll: :s_bye

Να σου πω κατι,εσυ που εισαι και γιατρος αρα πιο μορφωμενος θα επρεπε να μιλας πιο ομορφα και να μην πετας εξυπναδες και ειρωνιες.
Ουτε ειδικος ειμαι ,ουτε το εχω οδηγησει ουτε καν ισχυριστικα οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο.
Σαν δεν ντρεπεστε ορισμενοι λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#293670 Προσπέρνα και μην ασπάζεσαι.

Εύκολο :s_bye
Άβαταρ μέλους
By drdino
#293693 Τι ήθελα και τον έβαλα τον σύνδεσμο....
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
rx8_drifter έγραψε:

...είναι όντως δυνατόν να είσαι τόσο βλάκας? Ποσο πιο ευγενικά να στο πει κάποιος το ξεστραβώσου και άνοιξε κανα βιβλίο πριν γράψεις για 100στη φορά με υφάκι την ίδια μπούρδα?

Kαταρχας αν δεν σου αρεσει, μην διαβαζεις. Δεν χρησιμοποιησα τετοιους χαρακτηρισμους εγω σε εσενα και δεν ειμαστε μονοι μας στην συζητηση, γραφουν και διαβαζουν και αλλοι...

Οσο για την αριθμηση των διαφορικων, ας μας την πει συγκεκριμενα ο nass, για το ΠΟΣΑ διαφορικα εχει το EVO και ποιας υλοποιησης ακριβως ειναι.
Κατοπιν, να μας ΔΙΔΑΞΕΙ και το ΠΟΣΑ διαφορικα εχει το Focus RS...
Άβαταρ μέλους
By nass
#293754 Τα χω γραψει ολα αυτα λεπτομερως και με σχεδιαγραμματα. Για οσους μη ανεπιδεκτους μαθησεως.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#293756 Γρήγορη δε καταλαβαίνω τι εννοείς. Τρία μηχανικά διαφορικό έχει το evo.Το κεντρικό έχει και πολύ δίσκο συμπλεκτη. Δεν έχει σκέτο πολυδισκο συμπλεκτη οπως οι BMW πχ.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:Μολις μαθαμε οτι το Focus εχει 1+1=2 διαφορικα και το Evo ...3+2=5 :yahoo:

Εχεις φωτο με τα 3+2 διαφορικα του EVO? :whistlink: Οχι το πολυχρωμο σχεδιακι, κανονικες φωτο με ανοιχτα τα καβουκια...

Ερωτηση: Για την κατανομη ροπης μεταξυ εμπροσθιου και πισω διαφορικου στο EVOX, τι υλοποιηση χρησιμοποιειται, κλασσικο διαφορικο με πλανητη-δορυφορους, ή υδραυλικο πολυδισκο?