Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#610151 Και καγιάκ και ποδήλατο κι από το 2008 οδηγώ ενίοτε το Civic IMA της μητρός. Τέλος πάντων, καταλήγουμε στο ότι το Yaris είναι ανώτερη εκτέλεση, αν και λίγο ακριβότερη.
Άβαταρ μέλους
By georgechatz
#890316 καλησπέρα,
Μπορεί να προτείνει κάποιος φανοποιείο για επισκευή τρακαρίσματος Αθήνα προς Πατήσια για SWIFT του 24;
Εχει νόημα να προτιμήσω τον αντιπρόσωπο που είναι στον Κηφισό απέναντι από τα ΚΤΕΛ;
Λογικά πληρώνει η ασφάλεια δεδομένου ότι ο άλλος παραβίασε προτεραιότητα οπότε το τυχόν αυξημένο κόστος δεν έχει τόσο σημασία όσο το να έχω το κεφάλι μου ήσυχο ότι θα φτιαχτεί σωστά.
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
By Isambard
#890339 Ο αντιπρόσωπος λογικά θα βάλει τα σωστά ανταλλακτικά. Το οποιοδήποτε συνεργείο, πιθανό να μπει στον πειρασμό να χρησιμοποιήσει OEM ανταλλακτικά και όχι τα γνήσια.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#890345 Καινούριο αμάξι εντός εγγύησης στον επίσημο αντιπρόσωπο ή σε εξουσιοδοτημένο θα το πας. Αφού δεν πληρώνεις ποιο είναι το θέμα;
Άβαταρ μέλους
By georgechatz
#890359 Σύμφωνοι, επειδή όμως υπάρχουν τουλάχιστον 3 επίσημοι/εξουσιοδοτημένοι στην Αθήνα έχει κάποιος πρότερη εμπειρία ή γνώμη για τα φανοποιεία τους. Είμαι κάπως καχύποπτος ακόμα και για τους επίσημους...