Γέλασα για το αλκοτέστ πρωί - πρωί αλλά μου είπαν ότι αυτή είναι η διαδικασία.
Πάντως αν ήταν μεθυσμένος, καλύτερα που δεν τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ. Η ασφάλειά του δεν θα τον κάλυπτε και θα έπρεπε να στραφείς εναντίον του. Άστα βράστα...
Pitt έγραψε:Περίεργο... Πρίν από 2 χρόνια, ήμουν με εταιρικό αυτοκίνητο σταματημένος σε φανάρι και με στρίμωξε μια βουλγάρικη νταλίκα. Καλεσα την αστυνομία και μου έκανε εντύπωση πως αν και ήταν περίπου 8:00 πμ μας υπέβαλαν και τους δύο σε αλκοτέστ.
Πάντως αν ήταν μεθυσμένος, καλύτερα που δεν τον υπέβαλαν σε αλκοτέστ. Η ασφάλειά του δεν θα τον κάλυπτε και θα έπρεπε να στραφείς εναντίον του. Άστα βράστα...
corsair έγραψε::
@ silversurfer: Δεν αποτελει πειστηριο η καμερα που καταγραφει ενα συμβαν?![]()
Δλδ χρησιμοποιουμε την καμερα σε ενα σκασμο αλλες περιπτωσεις και εδω δεν μετραει?
silversurfer έγραψε:Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι έκανε την κλασσική |λογοκρισία|.
Στρίβει κάποιος π.χ δεξιά και για να μην φρενάρουμε που ερχόμαστε από πίσω , το παίρνουμε αριστερά.
Δεν είναι προσπέρασμα.
Νομίζω πάτησε φρένο , αλλιώς η ζημιά θα ηταν μεγαλύτερη. είχε βρέξει και λίγο ..
Εγώ το κάνω όταν κάποιος στρίψει χωρίς φλας και με ξαφνιάσει , εφόσον βλέπω αριστερά , για να μην τον χτυπήσω.
Και φυσικά όχι τόσο πολύ αριστερά , αφού όλο και κρατάω κάποια απόσταση.
Μερικοί αντί για αλάρμ όταν πρόκειται να σταματήσουν βγάζουν φλας.
Και περιμένω εγώ να σταματήσουν στην επόμενη στροφή , π.χ 70 μέτρα και τσακ ...κοκαλώνουν.

silversurfer έγραψε:Μερικοί αντί για αλάρμ όταν πρόκειται να σταματήσουν βγάζουν φλας.
silversurfer έγραψε:Εμένα πάντως μου φαίνεται ότι έκανε την κλασσική |λογοκρισία|.
Στρίβει κάποιος π.χ δεξιά και για να μην φρενάρουμε που ερχόμαστε από πίσω , το παίρνουμε αριστερά.
Δεν είναι προσπέρασμα. .
Δεν είναι προσπέρασμα.
Νομίζω πάτησε φρένο , αλλιώς η ζημιά θα ηταν μεγαλύτερη. είχε βρέξει και λίγο ..
Εγώ το κάνω όταν κάποιος στρίψει χωρίς φλας και με ξαφνιάσει , εφόσον βλέπω αριστερά , για να μην τον χτυπήσω.
Και φυσικά όχι τόσο πολύ αριστερά , αφού όλο και κρατάω κάποια απόσταση.
Και περιμένω εγώ να σταματήσουν στην επόμενη στροφή , π.χ 70 μέτρα και τσακ ...κοκαλώνουν.
bill33 έγραψε:Pitt έγραψε:Περίεργο... Πρίν από 2 χρόνια, ήμουν με εταιρικό αυτοκίνητο σταματημένος σε φανάρι και με στρίμωξε μια βουλγάρικη νταλίκα. Καλεσα την αστυνομία και μου έκανε εντύπωση πως αν και ήταν περίπου 8:00 πμ μας υπέβαλαν και τους δύο σε αλκοτέστ.
Λαθος.η ασφαλεια του σε πληρωνει κανονικα και μετα του τα ζηταει.
ταπαταπαλκ!
driving instructor έγραψε:bill33 έγραψε:Pitt έγραψε:Περίεργο... Πρίν από 2 χρόνια, ήμουν με εταιρικό αυτοκίνητο σταματημένος σε φανάρι και με στρίμωξε μια βουλγάρικη νταλίκα. Καλεσα την αστυνομία και μου έκανε εντύπωση πως αν και ήταν περίπου 8:00 πμ μας υπέβαλαν και τους δύο σε αλκοτέστ.
Λαθος.η ασφαλεια του σε πληρωνει κανονικα και μετα του τα ζηταει.
ταπαταπαλκ!
Πρόσφατα που έκανα ασφάλεια στο αυτοκίνητο ο ασφαλιστής μου με συμβούλεψε αν με χτυπήσει κάποιος(υλικές ζημιές μόνο) και είναι υπό την επήρεια μέθης να μη φωνάξουμε ασφαλιστικές και αστυνομία αλλά να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση ή φιλική δήλωση γιατί δεν θα αποζημιωθώ από την ασφαλιστική του. Άν έχουμε κανέναν ασφαλιστή ας μας δώσει τα φώτα του...
Πολλοί οδηγοί θεωρούν ότι αν εμπλακούν σε ατύχημα όπου ο υπαίτιος οδηγός δεν έχει δίπλωμα ή είναι μεθυσμένος (ή είναι υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών), τότε έχουν πρόβλημα και δεν θα αποζημιωθούν. Η άποψη αυτή 100% λανθασμένη.
Σε μια τέτοια περίπτωση, θα καλέσουμε την Τροχαία, θα επιμείνουμε να γίνει αλκοτέστ και να καταγραφούν τα αποτελέσματα και θα βεβαιωθούμε ότι στο Δελτίο που θα συντάξει η Τροχαία αναφέρεται ότι ο άλλος οδηγός δεν έχει δίπλωμα.
Στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε με την Ασφαλιστική Εταιρεία του άλλου οδηγού, η οποία οφείλει να μας αποζημιώσει κανονικά. Κατόπιν βέβαια η Ασφαλιστική Εταιρεία που μας αποζημίωσε, θα στραφεί κατά του μεθυσμένου ή χωρίς δίπλωμα πελάτης της και θα διεκδικήσει από αυτόν όποιο ποσό μας κατέβαλε.
http://news247.gr/eidiseis/osa_prepei_n ... 47847.html
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Αυτό με την πράσινη είναι ντε φάκτο και απολύτως λ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]