- 17 Ιαν 2018, 05:08
dimviii έγραψε:
ε αφου η τελικη του εβο ειναι χαμηλοτερη απο τη μαξ ταχυτητα που επιασε η gt3 στο Χοκενχαιμ,αρα δεν ειχε πλεονεκτημα η gt3.Εαν πιανανε πανω απο την τελικη του εβο,δλδ γυρω στα 270 χλμ,τοτε θα ειχε πλεονεκτημα η gt3.
Στις ενδιαμεσες επιταχυνσεις,δεν ειχε κανενα πλεονεκτημα η gt3.
Πως τον βλεπετε τον Κικιζα?
δεν ντρεπεσαι να γραφεις μπουρδες 15χρονου?
Αρα να συγκρινουμε τα δυο αυτοκινητα σε υπογεια γκαραζ εμπορικων κεντρων?
Μεχρι ταχυτητες 120km/h σου κανουν, να το αφησω, ή θα ειναι πιο αργο το EvoVii?
To Εvo που ειναι 4κινητο με ιδανικη κατανομη βαρους δεν εχει κανενα πλεονεκτημα στις στροφες δηλαδη?
Αφου ειναι τοσο σκατα η κατανομη βαρους της GT3 και ειναι δικινητη πως και δεν χανει τελικα, αλλα αντιθετα κερδιζει στην πιστα 2,6χλμ?
Εξηγησε το μου αυτο φωτεινε παντογνωστη...
dimviii έγραψε:το gt3 γυρνωντας σε οποιαδηποτε πιστα,θα εχει 100 αλογα πανω απο το εβο,ειτε θα εισαι στις 5κ στροφες,ειτε θα εισαι στις 6κ στροφες ειτε στις 7 κ στροφες.Το ποση ροπη εχει το μοτερ του εβο ειναι αδιαφορη,οταν ο αντιπαλος εχει 100 αλογα επανω.
το ευρος των στροφων στο εβο δεν κανει διαφορα σε μια τετοια δοκιμασια,γιατι θα δουλεψεις 5-7 κ στροφες,οπου θα δουλεψει και το Πορσε δλδ.[/u][/b]
Α, μαλιστα...Μηπως κιολας μπορει να δουλευει το μοτερ της μονο απο τις 6-7κ στροφες?
Το οτι το evo εχει την μεγιστη δυναμη και ροπη απο χαμηλοτερες στροφες δεν παιζει κανενα ρολο δηλαδη...
Βρε συ, εισαι μεγαλο ξεφτερι τελικα...Εβαλες την κασσετα με τα 100ps (γυρω στα 80ps ειναι η πραγματικη διαφορα, αλλα και αυτη σε υψηλες στροφες κινητηρα) και νομιζες οτι αυτο ηταν ε?
Δεν παιζει ρολο τιποτε αλλο, μονο τα παραπανω αλογα...
Εμ καλα το ελεγα εγω, εχεις μεινει στα υπερατου...
dimviii έγραψε:...,αφου πιανουν μονο 210-220 χλμ/ωρα στην ευθεια που ειναι μικροτερη απο την τελικη του εβο,η gt3 δεν ειχε κανενα πλεονεκτημα.Μονο πανω απο την τελικη του εβο θα ειχε[/u][/b].
Δεν ειπα αυτο...Θα εχει ενα πλεονεκτημα 5-10-15km/h παραπανω? Αυτο ειναι. Δεν θα φορτωνει το ενα 280αρες και το αλλο θα χτυπαει κοφτη στα 240, αυτο εννοω.
Αλλα και τα +10(?)km/h που κερδιζει στην ευθεια, μπορει να τα χανει στα φρενα, απο το μεγαλυτερο βαρος, περα απο την χειροτερη κατανομη που εχει, δυο παραγοντες ανασταλτικοι στις 14 στροφες της πιστας.
Πως γινεται και κερδιζει τελικα? Ολο το μυστικο κρυβεται στα 10Km/h που μπορει να βγαλει παραπανω στην ευθεια των 400m μιας πιστας 2,6χλμ?
Τοσο ΑΣΧΕΤΟΣ εισαι τελικα?
dimviii έγραψε:Οριστε και αναλυση Ιαπωνων οδηγων απο τον Κικιζα.Μεχρι εκει μπορει να φτασει για να δικαιολογησει οτι 30χλμ/ωρα παραπανω δεν κανουν διαφορα.
Εκει εφτασε ο συγκεκριμενος οδηγος που καθυστερουσε περισσοτερο τους πισω του...Αλλα που να παρεις χαμπαρι.
Τους χρονους που συγκρινες, καταλαβες μηπως οτι στην μια περισπτωση ηταν καλυτερος γυρος εντος αγωνα και στην αλλη ταχυτερος γυρος καταταξης?
Σιγα που θα καταλαβες...
dimviii έγραψε:κανα αλλο επτασφραγιστο μυστικο υπαρχει στο βιντεο,να μας το αποκρυπτογραφησεις?
Αυτο απο πανω που ειπα...Για εσενα μαλλον επτασφραγιστο μυστικο ηταν...
dimviii έγραψε:οχι δεν καταλαβαινω πως γινεται το nsx-r να χανει απο 996 και να κερδιζει την 997.Το αλλος οδηγος δεν μου λεει κατι.
δλδ αμα αλλαζαμε οδηγους στο βιντακι θα ειχαμε αλλα αποτελεσματα? δεν ειναι οδηγοι αγωνων εμπειροι οπως ελεγες?
οι δημοσιογραφοι δεν εχουν εμπειριες που εμεις δεν θα αποκτησουμε ποτε γιατι δοκιμαζουν και εχουν οδηγησει τα παντα ολα?
Αρα πως θα αλλαξει το αποτελεσμα,γιατι εδω οχι αλλαξε το αποτελεσμα απλα,αλλα η 997 βγηκε αργοτερη απο την 996 απεναντι στο ιδιο αυτοκινητο.
Αυτα παθαινεις Κικιζα οταν εχεις ευαγγελιο τους δημοσιογραφους
Εξηγησε το τωρα,για να δεις ποιους εχεις θεους. Καλη τυχη στο ρεζιλι.
Ειδες που συγκρινεις οτι να ναι?
Ταχυτερος γυρος καταταξης ΔΕΝ ισουται με ταχυτερο γυρο ΕΝΤΟΣ αγωνα...
Οταν το παρεις γραμμη, θα καταλαβεις τι μπουρδες εχεις κατεβασει τοση ωρα...
dimviii έγραψε:δεν ξερεις ποσο πιο γρηγορη ηταν στην ευθεια,αλλα μιας και ειδες οτι κερδαει η πορσε,ας το ριξω μεσα εδω.
θα πω οτι ειναι και σφικτη η χαραξη,αρα κανενα πλεονεκτημα τα 100 αλογα επανω,και θα καθαρισω.
εισαι για γελια.
Κρατα την κασσετα με τα 100αλογα εσυ...
Παρε αλλη μια με την σκατενια κατανομη, την μεταδοση σε δυο τροχους και τις 14 στροφες.
Εντωμεταξυ αυτο βεβαια θα ειναι πηρυνικη φυσικη για εσενα, καποια στιγμη ΙΣΩΣ καταλαβεις οτι μετα απο ενα σημειο, ειδικα σε σφιχτες πιστες τα παραπανω αλογα (50-100-150) οταν ηδη μιλαμε για πανω απο 250-300ps μετα απο ενα σημειο και εφοσον εχουμε υποδεεστερη μεταδοση κινησης (2κινητο vs 4κινητο) ΔΕΝ διασφαλιζουν αντιστοιχα καλυτερη αποδοση στις στροφες, κατι το οποιο θα ισχυε ΜΟΝΟ εαν συγκριναμε δυο 4κινητα...
dimviii έγραψε:μπα τις σαχλαμαρες τις καταλαβαινω και στα Ελληνικα.
Α, μαλιστα ειναι σαχλαμαρα και το γεγονος οτι πιο σκληρη αναρτηση συγκριτικα φορουν τα αυτοκινητα πιστας απο τα αυτοκινητα δρομου...
dimviii έγραψε:δεν ξερεις τι σου γινεται ουτε απο Πορσε.
Με αυτα που καθομαι και διαβαζωαπο εσενα, σε λιγο θα ξεχασω και τα βασικα...
Εσυ που ξερεις τι γινεται ΚΑΙ απο πορσε, εξηγησε μας πως και γιατι -νομιζεις οτι- οι GT3 ειναι γρηγοροτερες στους δημοσιους δρομους απο τις Turbo?
dimviii έγραψε:τα δικα μου συμπερασματα τα εχω βγαλει οδηγωντας τα εγω ο ιδιος.Και σε δρομο,και σε πιστα,και σε βρεγμενο,και σε αγνωστες,και σε γνωστες διαδρομες.Οχι απο το ιντερνετ οπως εσυ.
Και εγω ο ιδιος εχω οδηγησει και σε πιστα και σε δρομο, ολη την γκαμα των 996, 986, 997 turbo και 997s.
H διαφορα βεβαια ειναι οτι εμενα με πηγαν και στην πιστα και σε δρομο, οδηγοι αγωνων στην μια περιπτωση εργοστασιακοι της πορσε και στην αλλη επιτυχημενοι πρωταθλητες.
Εσυ απο μονος το τι συμπερασματα εχεις βγαλει δεν μου λεει και κατι...Το θεμα ειναι να εχεις και καμμια βαση απο κανενα οδηγο αγωνων. Οχι απο wrc replica που μπορει να οδηγηθει γρηγορα πανευκολα...
dimviii έγραψε:και πως θα αποδωσει αυτο το στησιμο στο δρομο.Ο δρομος εχει και κουτρουβαλες και γλυστερα,και ανηφορες,και φουρκετες με μισο μετρο υψομετρικη διαφορα,και χωματα,και σπασμενη ασφαλτο,και ανωμαλιες διαμηκης και εγκαρσιες πανω σε φρενα και καμπες και οτιδηποτε.
Το λιγο πιο μαλακο συγκριτικα στησιμο και με λιγο μεγαλυτερες διαδρομες στις αναρτησεις, δουλευει πολυ καλυτερα απο πισταδορικη αναρτηση τραπεζι και χαμηλωμενη.
Βασικα πραγματα, θα επρεπε να τα ξερεις...
dimviii έγραψε:ναι και σηκωνουν τροχους χωρις να εχουν κανενα προβλημα.Γιατι να εχει η γτ3 προβλημα? Και το εβο σηκωνει τροχους ε και?
Δεν μπορουσες να πεις μια αλλη σαχλαμαρα,ειναι δικαιολογια τωρα αυτη?
Γιατι ειναι πιο χαμηλωμενη απο την Turbo, βρισκει πιο ευκολα κατω, αλλα ειναι και ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ συγκριτικα με αυτη της Turbo. Γιατι χοροπηδαει περισσοτερο και χανει χρονο ετσι...
Ερε ανθρωπε δεν καταλαβαινεις ντιπ για ντιπ...
Παω να φαω τιποτε τσιπς με ντιπ γιατι πεινασα...
dimviii έγραψε:δωσε μου λινκ απο ιντερνετ να μαθω και εγω,γιατι φαινεται οταν οδηγησα δεν καταλαβα τιποτα.
Δεν χρειαζεσαι κανενα λινκ, πιστεψε με...Εισαι ετοιμος εσυ να πας στο φεγγαρι.
Εχεις ολη την γνωση του κοσμου, αλλα ακομα περισσοτερο την εμπειρια...
Αναρωτιεμαι πραγματικα, πως και δεν σου εχουν κανει ακομα προταση για να γινεις εργοστασιακος οδηγος της Mitsubishi...
dimviii έγραψε:ναι ειπαμε μεχρι τελικη του εβο,η 100 ιππων γτ3 δεν εχει πλεονεκτημα.
ΕΝΑ πλεονεκτημα αναμασας ολη την ωρα. Για την ιδανικη κατανομη, για την 4κινηση δεν λες τιποτα.
δεν ξερω τι να πω,δωσε λινκ απο ιντερνετ.Βοηθα λιγο.
Aφου τα επιασες ολα στην Vizzola, δεν εχεις αναγκη εσυ.
dimviii έγραψε:και να πω τι θα καταλαβω.Θα διαβασεις 3 λινκ,θα ερθεις εδω,θα τα πασπαλισεις με μπολικη σαχλαμαρα,και θα με βγαλεις τρελο.
Η πιστα δοκιμων της Pirelli δεν ειναι εκει? Τι διαπιστωσες?
οι διαπιστωσεις μου ειναι πολλες φορες γραμμενες μεσα εδω,παλι να τα ξαναλεμε?
Οτι οι 911 ειναι για τον μπεο και τα evo πουτσωνουν?
Για τρελο δεν ξερω, για γραφικο και κολλημενο σιγουρα...
dimviii έγραψε:και βεβαια την αφορα.Ιδιος κατασκευαστης,αλλη επιλογη,τελος οι οδηγικες ιδιοτροπιες σε αντιστοιχου υφους αυτοκινητα.
Ακομα και οι αντιστοιχες σε δυναμη cayman, υπολοιπονται σε χρονομετρημενες δοκιμες σε πιστες απο τις 911.
dimviii έγραψε:αυτη τη σαχλα την εξηγησα παραπανω δεν εξισοροπει τιποτα γιατι απλα δεν εκμεταλευεσαι σε πιστα το μεγαλυτερο ευρος
Μαζι με την κλιμακωση κιβωτιου, φυσικα και το εκμεταλλευεσαι. Η καλυτερη ελαστικοτητα χαμηλα, παντα δινει προβαδισμα, ειδικα σε σφιχτες πιστες με κλειστες στροφες.
dimviii έγραψε:φλομωσαμε απο τα στοιχεια.Ειδικα εκει με το Χοκενχαιμ τα στοιχεια που εφερες ηταν ατρανταχτα και αποστομωτικα για την 997 vs nsxr .
Εχεις δικιο, σταματαω και αναμενω να ακουσω τις ατελειωτες και τιτανιομεγιστες εμπειριες σου, αυτες ως καποιου ασυλληπτου οδηγου αγωνων, αλανθαστου, που ξερει να πηγαινει ταπα τις 911 για πλακα...
dimviii έγραψε:ειναι κλειστη αποτι βλεπω,δεν παιζει ρολο η δυναμη,αλλα το ευρος και το 1 κιλο ροπης παραπανω. 
Δυο ειναι, μην κλεβεις...

Οχι, ΜΟΝΟ η παραπανω πραγματικη δυναμη +50-60ps παιζει ρολο. Η εντελως λαθος κατανομη, και η παραπανω ισχυς (σε υψηλες στροφες κινητηρα) σε δικινητο ξαφνικα τωρα δεν παιζουν κανενα αρνητικο ρολο...

P.S Ξαφνικα τωρα δεν μπορεις να κανεις quote δημοσιευσεις?