Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#894832 Παιδια τετοια επιπεδο τεχνικων γνωσεων δεν εχω.
Για αυτο ψαχνω ενα συνεργειο , αλλο περα του Γιαννιρη , να μου δει αν οντως ειναι αυτα τα προβληματα και ποιες λογικες σε κοστος λυσεις μπορει να βρει.
Τη λυση τιυ μεταχειρισμενου turbo ο Γιαννιρης μου ειπε ουτε για πλακα. Και αν σου κατσει ενα σαν και αυτο που εχεις ?
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
mosaicm έγραψε:Καλησπερα , μετα απο πολλα χρονια
Εκανα μια επαναληψη του thread προτου το γραψω γιατι ειδα παρομοια προβληματα σε καποιους που εμφανιζονται σημερα (ή καλυτερα τα τελευταια χρονια) σε μενα.
Καταρχας μιλαω για το 3008 του 2009 με τον thp 150 αλογων.
Και ναι προβλημα με τον κινητηρα.
Zonas, Pitt και αλλοι εμφανισαν το γνωστο antipollution system faulty το οποιοπ εχω και εγω με παραλληλη πτωση δυναμης...δραματικη πτωση δυναμης.
Πριν 2 χρονια που ειχα παει Γιαννιρη πραγματικα αδιαφορησε να το δει αλλα και εγω να το ψαξω περεταιρω ή/και να τους πιεσω. Πλεον ομως εφτασε στα ορια του το αυτοκινητο και παλι μετα απο πιεση το ειδαν πιο πολυ γιατι στο service δε καταλαβαν τιποτα.
Υποτιθεται (και το λεω γιατι διατηρω αμφιβολιες) οτι με καμερα που βαλαν ειδαν οτι τοσο το turbo οσο και ο καταλυτης πανε....συγκεκριμενα ο τελευταιος μπουκωσε και κατεστρεψε τον πρωτο και δημιουργησε προβλημα με την wastegate κατι τετοιο. Δεν γνωριζω τεχνικα θεματα ..μπορει να λενε μπαρουφες μπορει εγω να τα λεω λαθος. Το αστειο ειναι οτι περασα κτεο με ρυπους οκ αμεσως πριν αυτοι επιτελους βρουν το προβλημα (που το ειχα και πριν προφανως) . Προβλημα με το μηνυμα αυτο και το turbo ειχαν γραψει οπως ξεκινησα να λεω στην αρχη και αλλα παιδια.
Κοστολογιο απο τον Γιαννιρη 3300 , και οπως ειπαν δε συμφερει...φτιαξτο (πως αραγε) και δωστο ηταν η συμβουλη!!!!
Και εδω ξεκιναν οι ερωτησεις . DrDino και εσυ ως ειδικος θα βοηθησεις πολυ.
Πρεπει να αλλαχτει ο καταλυτης οκ. Τι βαζεις ? Οικονομικος...καλος . Δεν παμε σε λυσεις γνησεις προφανως.
Απο turbo παλι τι παιζει ? διαβασα πριν χρονια τον Pitt να αλλαζει περιβλημα, ο zonas φτερωτη . Εμενα δε μου εξηγησαν περαιτερω. Θα ηθελα να το παω σε εναν μαστορα εδειδικευμενο για Peugeot/Citroen να μου πει τι παιζει και τι λυσεις υπαρχει γιατι ο Γιαννιρης θα δωσει λυσεις αυθεντικων (και δινει). Σωνετε το πραγμα ? Διορθωνεται το turbo?
αν παμε σε καινουριο τοτε τι ? υπαρχουν πολλες λυσεις after market ...τι ειναι καλο σε λογικες τιμες ?
Ο Γιαννιρης ειπε θα μου τα βαλει ακομα και after market οτι του παω, αλλα ποια ειναι καλα ...νυπτει τας χειρας...
Επισης ...walnut blasting υπαρχει καπου στη θεσσαλονικη για τη μηχανη. Νομιζω λυσει καθαρισμο με υδρογονο βρηκα. Να το κανω και αυτο.
Δεν ειναι εποχη για νεο αυτοκινητο και παρα τα προβληματα (και πολλα γιατι ειναι και αλλα) θελω να δω αν μπορω να το εχω απροβληματηστο.
Ευχαριστω εκ των προτερων

Αν θες συνεργειο στη Θεσσαλονικη εχω να σου προτεινω ενα στη Θερμη. Ξερει απο το συγκεκριμενο μοτερ . Κανει και καθαρισμο με soda blaster .

Βy the way η τουρμπινα ειναι BorgWarner , Βρισκεις επισκευασμενη σε καλη τιμη . Οπως και καταλυτη μαμα μεταχειρισμενο χωρις κανενα θεμα