Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Dimitris_P έγραψε:Τι να σου πω, δεν έτυχε. Θα ήθελα να πάω μια Autobahn μια Κυριακή πρωί να το τερματίσω :metalo:

Αουτομπαν λεει ο αλλος :omg:

Θα σου πω εγω ευθειες που το 300αριζεις κιολας, αν πιανει τοσα το αμαξι σου. Αν ειναι να κανεις το κεφι σου ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, με βαση το νομο των πιθανοτητων ουτε καν κληση δε θα φας. Κι αν φας, θα στην πληρωσω εγω :shifty:

Αρκει να μη σου γινει συνηθεια κι εχω μετα το κριμα στο λαιμο μου οτι σε χαλασα κι εσενανε :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By g8777
#862557 https://www.google.com/maps/@39.5748717 ... ?entry=ttu

Εχω κυνηγηθει με Τζιμ Κλαρκ σε ολη την διαδρομη για Κεδρο. Κατω απο 140 δεν πεσαμε ( αλλά ουτε πάνω απο 160 ετσι; μην λεμε τωρα φιδια) , μια μπροστα το Παντα, μια το Λουπο, απο 1.30 το πρωι τερματισαμε Κεδρο ( στα φωτοβολταικα του Koubeast ) 2 παρα 10.

Οποτε ποια 300 σε ευθεια, σοβαροι να ειμαστε. Ισα που σε παιρνει ο υπνος κιολας, σιγα τον αθλο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
g8777 έγραψε:https://www.google.com/maps/@39.5748717,20.9829093,2196a,35y,1.08t/data=!3m1!1e3?entry=ttu

Εχω κυνηγηθει με Τζιμ Κλαρκ σε ολη την διαδρομη για Κεδρο. Κατω απο 140 δεν πεσαμε ( αλλά ουτε πάνω απο 160 ετσι; μην λεμε τωρα φιδια) , μια μπροστα το Παντα, μια το Λουπο, απο 1.30 το πρωι τερματισαμε Κεδρο ( στα φωτοβολταικα του Koubeast ) 2 παρα 10.

Οποτε ποια 300 σε ευθεια, σοβαροι να ειμαστε. Ισα που σε παιρνει ο υπνος κιολας, σιγα τον αθλο. :iconcool:
Ω να γμς, τι Μόντε Κάρλο είναι αυτό κρυμμένο. Γαμώ το Brno και την Αθήνα παρέα
Άβαταρ μέλους
By BARHonda
#862583 Husaberg RIP, την αγόρασε η ΚΤΜ και μετά… Αλλά ήταν πριόνια (ας μην μιλήσουμε για αξιοπιστία )
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#875043 Ποτε προβλεπεται να ερθει νεα γενια,με βαση το πλανο της εταιρειας,μετα το 27 ας πουμε?
Άβαταρ μέλους
By Sijune21
#887476 Στα 500€ πλέον η διαφορά μεταξύ 116αρη και 130αρη στην έκδοση active plus,δλδ λίγο πάνω από 25 χιλιάρικα,δεν ξέρω αν η έκδοση έχει ελλείψεις εξοπλισμού,πάντως με τον 130αρη το βάζω στη λίστα μου,δεν είναι για παραπάνω λεφτά το αμάξι.

Τα αρνητικά του γνωστά,θόρυβος από cvt,θόρυβος στην καμπίνα σε υψηλότερες ταχύτητες και στον ανοιχτό δρόμο,ίσως να έχουν βελτιωθεί βέβαια ως ένα βαθμό στην MY25,μέτριο άνοιγμα πίσω πορτών.

Θα πάω σε 1-2 μήνες να κάνω τεστ ντραιβ και να πάρω καμιά προσφορά.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#890343 Σε σχέση με το προ f/l το καινούργιο εχει ηχομονωτικό παρμπρίζ που λογικά βελτιώνει την κατάσταση με τον αεροδυναμικό θόρυβο.

Στο δικό μου έχω κάνει δυο πατέντες

1. Έβαλα απο ali κάτι πρόσθετα λάστιχα στις πόρτες με κοστολόγιο 8 €
δεν το εχω δοκιμάσει ακόμη σε μεγάλο ταξίδι αλλα σύντομα θα γίνει αλλα για λίγο που το δοκίμασα στα 130-140 κάτι γίνεται

2. Αύξησα το άνοιγμα της πίσω δεξιάς πόρτας που βάζω παιδικό κάθισμα με μερικούς αποστάτες και μια μακρύτερη βίδα στα στοπ της πόρτας
κοστολόγιο 1 € :)