Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By bebes
#840854 Πολυ καλη περίπτωση το κορσα του Barhonda.
Σε αντίστοιχη περίπτωση "χάσαμε" Fiat Panda 2008 απο τη νονα της κόρης. Το εδωσε πριν 2 περιπου χρονια 3200€ και ηταν πραγματικά μπιμπελό. Τότε όμως δεν θελαμε... :oops:

Τέλος παντων, η κόρη κήρυξε "ληξη συναγερμού", δεν εχει χρήματα (μάλλον θελει να τα φαει σε τιποτα ταξιδια) λέει, οπότε περιμενω κι εγω.
Μπορει να παει σε κατι καινουριο και να βαλει τιποτα δόσεις
Άβαταρ μέλους
By tonyf23
#841147 Έχει η αδερφή μου το Corsa D 1.4 τριθυρο μοντέλο αγορασμένο καινούριο το 2007.
Μηχσνικά το αμάξι είναι φουλ αξιόπιστο. Κανένα απολύτως πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια. Ούτε έχει ζητήσει κάποιο ανταλλακτικο που θεωρείς αναλώσιμο μετά από 16 χρόνια.
Τα μόνα που έχω πληρώσει είναι ένα κρύσταλλο εξωτερικού καθρέφτη που ξεκόλλησε και έσπασε, το πλαστικό κάλυμμα στο χερούλι του πορτ παγκαζ που ξεκόλλησε και αυτό αλλά το κόλλησα, πομολο λεβιέ ταχυτήτων που σιγά σιγά έφευγαν κομμάτια του και τώρα πρέπει να αλλαχθεί, και τέλος έχει χαλάσει η βελόνα στο ταχύμετρο και δείχνει ότι να ναι. Κόστος επισκευής 80 ευρώ. Το πρόβλημα με το καντράν το έχω ακούσει και από άλλους οδηγούς αλλά δεν είναι μάστιγα.
Να σημειώσω αν και δεν έχει πολλά χιλιόμετρα 126.000 στο σύνολο δεν καίει ούτε σταγόνα λάδι.
255 ευρώ είναι τα τέλη κυκλοφορίας του.
Για εμένα αξίζει να το πάρει κάποιος.

Υ. Γ. Πέρυσι αλλάξαμε και ένα ρυθμιστή πίεσης βενζίνης γιατί δεν έπαιρνε με την πρώτη φορά. Το μόνο κακό είναι ότι ξεχάσαμε να του πούμε να διορθώσει το πρόβλημα κατά τον ανεφοδιασμό στο πρατήριο, σκάει δηλαδή η μάνικα και πρέπει να είσαι από πάνω συνέχεια γιατί το κάνει αρκετές φορές. Κόστος επισκευής για το συγκεκριμένο πρόβλημα 30 Ευρώ.

< Note 9 Pro >