rocsta έγραψε:Τα αυτόματα dualogic τα έχουν τα θεματάκια τους (όπως όλα τα ρομποτικά) και μην το προτιμήσεις αν δεν το χρειάζεσαι.
Panda 2005 φίλης χρειάζεται αλλαγή κιβωτίου στα 70.000 χλμ.
rocsta έγραψε:Τα αυτόματα dualogic τα έχουν τα θεματάκια τους (όπως όλα τα ρομποτικά) και μην το προτιμήσεις αν δεν το χρειάζεσαι.
REALZEUS έγραψε:rocsta έγραψε:Τα αυτόματα dualogic τα έχουν τα θεματάκια τους (όπως όλα τα ρομποτικά) και μην το προτιμήσεις αν δεν το χρειάζεσαι.
Panda 2005 φίλης χρειάζεται αλλαγή κιβωτίου στα 70.000 χλμ.
224v έγραψε:Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. το Lounch σε λευκο. το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι διπορτο. ποτε δεν ειχαμε τετοιο μικρο. Θα δειξει ποσο ειναιι προβλημα. Θα κρατησω εγω το Aygo 4porto οποτε θα υπαρχει εναλλακτικη!!!! (χωραει απιστευτα πραγματα οταν τα τακτοποιησεις σωστα).
spoky έγραψε:224v έγραψε:Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. το Lounch σε λευκο. το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι διπορτο. ποτε δεν ειχαμε τετοιο μικρο. Θα δειξει ποσο ειναιι προβλημα. Θα κρατησω εγω το Aygo 4porto οποτε θα υπαρχει εναλλακτικη!!!! (χωραει απιστευτα πραγματα οταν τα τακτοποιησεις σωστα).
φανταζομαι, πως μεσα στον εξοπλισμό εχει και καμια βαλιτσα με 2-3 χιλιάρικα μετρητά, γι αυτό και βγήκε 14400. Σωστά;
224v έγραψε:Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. το Lounch σε λευκο. το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι διπορτο. ποτε δεν ειχαμε τετοιο μικρο. Θα δειξει ποσο ειναιι προβλημα. Θα κρατησω εγω το Aygo 4porto οποτε θα υπαρχει εναλλακτικη!!!! (χωραει απιστευτα πραγματα οταν τα τακτοποιησεις σωστα).
224v έγραψε:Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. [...] μιλαω για το 1.3 Ντηζελ
224v έγραψε:spoky έγραψε:224v έγραψε:Το 500ακι ειναι σε φαση παραδωσης... εντος 10 ημερων. πινακιδομενο ηδη απο τον οκτωβριο. με συνολικο κοστος 14400. το Lounch σε λευκο. το μονο που με προβληματιζει ειναι οτι ειναι διπορτο. ποτε δεν ειχαμε τετοιο μικρο. Θα δειξει ποσο ειναιι προβλημα. Θα κρατησω εγω το Aygo 4porto οποτε θα υπαρχει εναλλακτικη!!!! (χωραει απιστευτα πραγματα οταν τα τακτοποιησεις σωστα).
φανταζομαι, πως μεσα στον εξοπλισμό εχει και καμια βαλιτσα με 2-3 χιλιάρικα μετρητά, γι αυτό και βγήκε 14400. Σωστά;
Δεν καταλαβαινω το σχολιο, Ο Σφακιανακης τοσο μας ειπε οταν πηγαμε για το τεστ και τοσα το συμφωνησαμε, ειπε οτι εχει προσφορα... δεν ξερω λεπτομερειες... μιλαω για το 1.3 Ντηζελ, αλλα και σε μουλτι αιρ ιδια τιμη τα εχει... τα 85 αλογα.
spoky έγραψε:[1 και 2 κατηγορίες πάνω μπορεί να βρει κανεις για αγορά με 14500.
spoky έγραψε:το σχόλιο μου υποδηλώνει ευθέως ότι το πληρώσατε πανάκριβα. Δεν έχετε δει καθολου τι τιμές παιζουν απο ανταγωνιστές; 1 και 2 κατηγορίες πάνω μπορεί να βρει κανεις για αγορά με 14500.
Τελος πάντων καλοτάξιδο να ναι!
224v έγραψε:... Εφαρμοζουμε κοινοχρησια στην οικογενεια και ετσι δεν πλητουμε!!!!Μι εμείς όταν έμενα με γονείς είχαμε κοινοχρησία η οποία έχει κάποια μειονεκτήματα.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]