Κύριε Χρήστο θα βοηθούσε αν ξέραμε και έκδοση όσον αφορά την ποιότητα υλικών κτλ γιατί στο τριάρι η επιλογή των υλικών αλλάζει στην κορυφαία έκδοση.
Απο θέμα αξιοπιστίας δεν νομίζω να έχει να φοβάται κάτι αυτός που το παιρνει πλήν του κιβωτίου όπως λέει ο Alexis. H ηλιοροφή καθότι είναι πανοραμική πιθανά θα τρίζει, η συναρμολόγηση στα περισσότερα Clio 3 δεν παρουσιάζει κάποιο ιδιαίτερο θέμα με τριγμούς κτλ (τουλαχιστον σε αυτά που έχω δει εγώ δηλαδή), χώρους μικρομεσαίου έχει σχεδόν ας πούμε εγώ πίσω απο τον εαυτό μου κάθομαι άνετα (χωρίς να ειμαι στριμογμένος να βρίσκουν τα πόδια μου στο μπροστα κάθισμα κτλ), κύλιση αν ειναι με τη 16αρα μάλλον κάπως σφιχτή θα την ελεγα (με τις μικρότερες μαλακώνει σχετικά λόγο ελαστικών), ηλεκτρικες ευκολίες το 07 σε μικρό ειδικά όταν δεν ξερω το επιπεδο εξοπλισμού δεν ξέρω. Οδηγική συμπεριφορά εμένα μου άρεσε και το βρίσκω ψιλο σφιχτούλι κι ευχαριστο σε γενικές γραμμές. Αυτά πάνω κάτω ξέρω από ένα που έχω κάνει καποια χλμ κι απο κατόχους που έχω εικόνα του αμαξιού.

(νομίζω δεν ξεχασα κάτι).
(και στο δικό μου δηλαδή καπως ετσι πρεπει να είναι αν καταλαβαινω σωστά τι λες) + παρα την ηλεκτρική του αίσθηση όπου σημαδεύεις πάει χωρίς να εχει θεμα κατευθυντικότητας (αυτό προϋποθέτει βέβαια και τσεκαρισμα να ειναι σωστη η ευθυγράμμιση). Καλοφτιαγμένο είναι (στην κορυφή της κατηγορίας μαζί με το Polo το τοποθετούσε ο ειδικός τύπος) και γενικά ενα αντιστοιχο χειροκίνητο σαν του Θύμιου νομίζω είναι από τις πλέον καλές επιλογές για μικρό στα 1.6