Τώρα όμως θέλει προσοχή αν βγάλεις τους τροχούς γιατί φεύγουν και οι δίσκοι από τη θέση τους - μόνο αν τους χτυπήσεις γιατί με τη σκουριά κόλλησαν στα μουαγιέ.

Tapatalk
— Margaret Thatcher

leonp έγραψε:Εγώ την βίδα που συγκρατεί τον δίσκο την κατήργησα γιατί ήταν πολύ σκουριασμένη.
Τώρα όμως θέλει προσοχή αν βγάλεις τους τροχούς γιατί φεύγουν και οι δίσκοι από τη θέση τους - μόνο αν τους χτυπήσεις γιατί με τη σκουριά κόλλησαν στα μουαγιέ.
Tapatalk

TakisB έγραψε:leonp έγραψε:Εγώ την βίδα που συγκρατεί τον δίσκο την κατήργησα γιατί ήταν πολύ σκουριασμένη.
Tapatalk
Λεωνίδα μου γύρισαν τα μάτια από ανασφάλεια και μόνο που σκέφτηκα να λείπει βίδα!
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
dimviii έγραψε:φωτο ψαρεμενη απο το τουιτερ. Λες και βγαζει μαλια το λιονταρι αποτον παγο.
[
JasonLouk έγραψε: γνωρίζεις και κάτι λέρες σαν τον blackpug106 αλλά δεν πειράζει
mirage έγραψε:Ω θεοι, γιατι;;;;

htanso21 έγραψε:Επιστροφή στην Peugeot μετα από 5 χρονια χεχε

Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]