Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
dimviii έγραψε:Επισης ασφαλιστικες αρνηθηκαν να αποζημειωσουν ολικες/μερικες ζημιες που εγιναν σε πιστα.Παντα βγαλσιμο οι πινακιδες,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Προφανώς... :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Govus
red_monster έγραψε:Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα με την αεροτομή. Χαλάει ένα όμορφο και αρμονικό σουλούπι

:oops:

Εγώ πάντως το πίσω μέρος του δικού μου, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς θα έδειχνε χωρίς την αεροτομή :lol:

Εικόνα

Άσε που στα hatch οι εργοστασιακές αεροτομές κάνουν δουλειά στην αεροδυναμική.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
dimviii έγραψε:
thanasisr16 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Λάδια θα αλλάξω ή στα 15Κ χλμ ή στο χρόνο. Ότι από τα δύο γίνει πρώτο. Εκτός κι αν στο μεταξύ μπω Μέγαρο.

Κάτι είχε ειπωθεί ότι μπορεί να υπάρχει όρος στην εγγύηση σχετικά με την χρήση σε πίστα,ισχύει;
Έχεις στο πρόγραμμα να βάλεις φιμέ;

εχετε υποψιν σας,οτι καποιες αντιπροσωπειες αρνηθηκαν να επισκευασουν μεσα στην εγγυηση μοτερ/σαζμαν/φρενα κλπ απο αυτοκινητα που ειχαν μπει σε πιστα.Ψαρευαν φωτο απο κλαμπ αυτοκινητων κλπ.
Παντα σβησιμο στις φωτο οι πινακιδες,ή καλυτερα βγαλσιμο πινακιδων οταν παμε πιστα.
Επισης ασφαλιστικες αρνηθηκαν να αποζημειωσουν ολικες/μερικες ζημιες που εγιναν σε πιστα.Παντα βγαλσιμο οι πινακιδες,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

Εντάξει τα φρένα είναι αναλώσιμα,αλλά σασμάν και μοτέρ δεν είναι υποχρεωμένοι να τα επισκευάσουν εφόσον δεν έχουν κακό μεταχειριστεί από τον ιδιοκτήτη;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#567339 αναγραφεται ρητα στους ορους εγγυησης.
Άβαταρ μέλους
By asterix
Deleted User 1 έγραψε:
thanasisr16 έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Λάδια θα αλλάξω ή στα 15Κ χλμ ή στο χρόνο. Ότι από τα δύο γίνει πρώτο. Εκτός κι αν στο μεταξύ μπω Μέγαρο.

Κάτι είχε ειπωθεί ότι μπορεί να υπάρχει όρος στην εγγύηση σχετικά με την χρήση σε πίστα,ισχύει;
Έχεις στο πρόγραμμα να βάλεις φιμέ;

Ναι είναι η επόμενη δουλειά μόλις τελειώσω με το sound system και την κάμερα. Το αποτέλεσμα του Busso με τις Llumar είναι εξαιρετικό αλλά δεν με βολεύει αυτός ο εγκαταστάτης που είναι Νίκαια. Θα δω τι θα κάνω. Μάλλον θα πάω σ' αυτόν που μου χει βάλει και στο Peugeot κι ας μην είναι Llumar.

Ο busso που έχει χαθεί; Καλά είναι;

< > Pro
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#567346 Ζει και βασιλεύει. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Govus έγραψε:
red_monster έγραψε:Πολύ μέτριο το αποτέλεσμα με την αεροτομή. Χαλάει ένα όμορφο και αρμονικό σουλούπι

:oops:

Εγώ πάντως το πίσω μέρος του δικού μου, δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς θα έδειχνε χωρίς την αεροτομή :lol:

Εικόνα

Άσε που στα hatch οι εργοστασιακές αεροτομές κάνουν δουλειά στην αεροδυναμική.

Τόσο η δικιά σου όσο και του Στέφανου, λίγη σχέση έχουν με αυτή του κόκκινου leon.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι χωρίς είναι ομορφότερο. Γούστα, μαϊμού, σαπούνι :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#567362 Εγω που ειμαι καγκούρι και μενω Περιστερι αρεσκω τρελα αεροτομη στο βυσσινι Leon!!!! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Focusman91 έγραψε:Εγω που ειμαι καγκούρι και μενω Περιστερι αρεσκω τρελα αεροτομη στο βυσσινι Leon!!!! :inlove:

Μόνο στο Περιστέρι έχει κάγκουρες; :lol: :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
thanasisr16 έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Εγω που ειμαι καγκούρι και μενω Περιστερι αρεσκω τρελα αεροτομη στο βυσσινι Leon!!!! :inlove:

Μόνο στο Περιστέρι έχει κάγκουρες; :lol: :s_rofl

Προφανως και οχι αλλα εδω βριθει το φαινομενο!
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#567383 Μπουρνάζι είναι τα HQ τους, Περιστέρι είναι η θυγατρική. :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#567798 Δεν ξεκινησαμε καλα τη φαση ταξιδακια με το Cupra.

Εικόνα

Εικόνα

Στειλαμε στα σκουπιδια 2 ολοκαινουρια Continental της πλευρας του οδηγου και ευτυχως δεν ακουλουθησε και καμια ζαντα.

Οδικη βοηθεια, φορτωμα και κατευθυνση προς Κορινθο και βουλκανιζατερ οπου το μονο που υπηρχε στη διασταση μου ηταν κατι σαπια κινεζικα Infinity του '17 για τα οποια μαλιστα ο μπασταρδος μου πηρε 260€.

Με τις υγειες μας. Αν θες 35αρι προφιλ στους ελλ δρομους δεν εχεις δυνατοτητα να χαζευεις ουτε δευτερολεπτο. Την πατησα σα μλκ στο Σοφικο σε σημειο που ξερω παρα πολυ καλα οτι ειναι λαιμητόμος.

Εννοειται η τροχαια Κορινθου δε σηκωσε ποτε το τηλ αλλα θα το κυνηγησω οσο δεν παει για αποζημίωση.

Δευτερα Φωκας για καινουρια 4αδα Πιρελλια και τα υπαρχοντα θα βγουν προς πωληση.

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#567799 Πω ρε φούστη. Να 'ναι το πρώτο και το τελευταίο Στέφανε. :(

Θυμάμαι που έλεγα στον μπούσσο να προτιμήσει 17" αντί για 18" στο δικό του γι' αυτό το λόγο... γαμώ τους καρόδρομούς μας γαμώ.
Άβαταρ μέλους
By elteo
diplomat έγραψε:Πω ρε φούστη. Να 'ναι το πρώτο και το τελευταίο Στέφανε. :(

Θυμάμαι που έλεγα στον μπούσσο να προτιμήσει 17" αντί για 18" στο δικό του γι' αυτό το λόγο... γαμώ τους καρόδρομούς μας γαμώ.

Με την διαφορά ότι του Στέφανου είναι ακόμα χειρότερα γιατί φοράει 19αρες.... :vava:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#567801 ^Ακριβώς, και έχει και οριακά (86mm vs. 89mm) χαμηλότερο προφίλ. :lipsealed:

8μισι εκατοστά στο γιουνάνισταν, θα παίζεις τέτρις παντού. :(