Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By g8777
#268660 Κατσε ρε Στεφαν. Εδωσες 20 χιλιαρικα για μινι και αντι να σου ρθει ο αντιπροσωπος με ανοιχτο το στομα και φωτεινη επιγραφη Insert dick here σου εδωσε ενα κλειδι και σε χρεωσε και 150 για το δευτερο;;;
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268663 Το δεύτερο κλειδί είναι χωρίς τηλεχειρισμό. Συνήθως σου δίνουν και 3ο (δεύτερο με τηλεχειρισμό) αν το ζητήσεις πριν την αγορά, εγώ έτσι έκανα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#268664 Κι εμενα στο 308 μου ειχαν δωσει ενα κανονικο κι ενα χωρις κουμπακια κλπ. Τσιπηδες
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268667 Χωρίς έξτρα χρέωση? Το ήξερα ότι έρχεται με ένα + ένα αλλά το ξέχασα τελείως να το ζητήσω με τις |λογοκρισία| και τις καθυστερήσεις.

Τσιπιά σοβαρή όπως και να χει. Τέσπα έχε χάρη που είναι σχετικά λογική η τιμή.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#268670 Ναι, αν θυμαμαι καλα χωρις εξτρα χρεωση. Ε θα ηταν η απολυτη ξεφτιλα να χρεωναν το 'αναγκης' ή οπως λεγεται
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268673 Στο drdino πήγαινε. Αυτό έλειπε να σου χρέωναν το δεύτερο απλό κλειδί! :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268674 Ναι, "δώρο" ήταν, μαζί με τον συναγερμό. :lol:

Από την άλλη, το 308 μου που είναι super high επίπεδο εξοπλισμού είχε 2 καλά εξ αρχής, μάλλον φταίει που εσένα είναι μέτριο. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By GTS
#268675 Αγγλικο δεν ειναι το 308; Εκει ισχυουν αλλα δεδομενα...

Οταν πηρα το VW ειχε κανονικα εργοστασιακα πατακια με κλιπς. Στην Ελλαδα τα πατακια ηταν εξτρα και οχι εργοστασιακα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268678 Στα φάγαν στο δρόμο, αλλά εντάξει, για γκολφ μιλάμε, οτιδήποτε έχει σχέση με δαύτα είναι περιζήτητο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
drdino έγραψε:Ναι, "δώρο" ήταν, μαζί με τον συναγερμό. :lol:

Από την άλλη, το 308 μου που είναι super high επίπεδο εξοπλισμού είχε 2 καλά εξ αρχής, μάλλον φταίει που εσένα είναι μέτριο. :shifty:

Μέτριο μέτριο! :rtfm:

Εδώ βασικός εξοπλισμός είναι ένα+ένα πάντως. Εκτός πολύ πιθανό όπως λες να είναι αλλιώς. Εκτός των άλλων μιλάμε και για άλλη κατηγορία. Το Audi πχ έχει 2 με τηλεχειρισμό και ένα σκέτο αλλά even so είναι υπερτατη γυφτιά. Αλλά τόσο μπάζα είναι στις αντιπροσωπείες. Βλέπεις ρε καημένε ότι ο άλλος σκάει 20Κ για ένα super mini. Πρότεινέ του και δεύτερο κλειδί με "συμβολική" χρέωση κι αν τσιμπησει, τσίμπησε. Εγώ πχ θα το είχα παραγγείλει και θα χαν βγάλει κι αυτοί το κάτιτίς τους.

Αλλά βέβαια τους ρωτάς αν το αμάξι έχει τα εργοστασιακά του πατάκια και σου λένε τι να τα κάνεις? Αυτά που βάζουμε εμείς είναι καλύτερα. :dizzy: Τους χάλαγαν άλλα 70-80€ για τα πατάκια φαίνεται.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#268691 Αν ημουν στην θεση σου δεν θα αγοραζα δευτερο κλειδι. Στο δικο μου αν χρησιμοποιησεις το δευτερο κλειδι χανεις ολες τις ρυθμισεις του iDrive και τους σταθμους του ραδιοφωνου. Πρεπει να αντιγραφεις προφιλ ή να ξαναπρογραμματιζεις. Και παντα πρεπει να μην ξεχνας να το φορτιζεις που και που.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268693 Τι σχέση έχει το δικό σου κλειδί με αυτό του stefan;
Άβαταρ μέλους
By GTS
#268697 Που θες να ξερω; Υπαρχουν συγκεκριμενοι λογοι να αγορασεις δευτερο κλειδι σαν εξτρα, απλα αναφερω οτι εχει και μειον οτι πρεπει να το φορτιζεις αν δεν το χρησιμοποιεις συχνα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268698 Αν δεν ξέρεις γιατί του προτείνεις να μην το αγοράσει/χρησιμοποιεί; Επιπλέον, αυτά που αναφέρεις είανι μειονεκτήματα αν το κλειδί είναι επαναφορτιζόμενο ή το αμάξι υποστηρίζει personalisation settings βάση του κλειδιού.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#268701 Δεν ειναι ετσι στα Πεζω? νομιζα οτι ολα ειναι ετσι πια...