Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:Μάλιστα.
Αρκετό κόστος για λίγο 'κέρδος'. Και εμένα το ηλίθιο τιμόνι έχει αλλά τρέχα γύρευε.... :s_coffee

Σε αυτό δεν διαφωνώ καθόλου αλλά μου είχε κολλήσει από τότε που αγόρασα το αυτοκίνητο και θα έσκαγα αν δεν το άλλαζα.

Το επόμενο βήμα μαζί με τα ζαντολάστιχα είναι.... :innocent:

Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
#416032 A, έχεις αγριέψει εσύ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:A, έχεις αγριέψει εσύ. :lol:

Φέτος δεν έχει διακοπές για μένα :sorry: οπότε θα ξεσπάσω στο αυτοκίνητο :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:
xenos έγραψε:Μάλιστα.
Αρκετό κόστος για λίγο 'κέρδος'. Και εμένα το ηλίθιο τιμόνι έχει αλλά τρέχα γύρευε.... :s_coffee

Σε αυτό δεν διαφωνώ καθόλου αλλά μου είχε κολλήσει από τότε που αγόρασα το αυτοκίνητο και θα έσκαγα αν δεν το άλλαζα.

Το επόμενο βήμα μαζί με τα ζαντολάστιχα είναι.... :innocent:

Εικόνα
Εικόνα

Για ποιο λόγο; :help:
Παντελώς άχρηστα και στην πρώτη λίγο ψηλή ράμπα πεζοδρομίου, θα πάθουν ζημιά. :hmmm:
Για το τιμόνι δεν το κατάλαβα: πήρες εν γνώση σου sport τιμόνι που γράψει ψευδώς το Μ επάνω; :dizzy:
Η στεφάνη ΔΕΝ είναι η ίδια, ταπεινή μου γνώμη ή έμενες με το τιμόνι που είχες, ή αγόραζες το κανονικό Μ και σίγουρα δεν κυκλοφορείς με απλό sport που γράφει Μ. Οτιδήποτε άλλο είναι λάθος.
:tomato:
ΥΓ: Να θυμίσω πως κάποτε είχες θεωρήσει στην Ducati μου καγκουριά της χούφτες (που είχα βάλει για το κρύο) και τους καθρέφτες (που είχα αλλάξει γιατί οι μαμά ήταν ακριβοί και είχα σπάσει 3 ήδη). Τώρα τι έγινε, αλλάξαν τα κριτήρια καγκουριάς;
:s_dunno :vava:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#416046 Κέφια έχεις; :hmmm:

Γιατί μου αρέσουν, ας πάθουν ζημιά έχω δικό μου βαφέα σε ένα Σάββατο τα έχω έτοιμα σαν καινούρια.

Για το τιμόνι ναι το πήρα εν γνώση μου γιατί ήταν ολόκληρο τιμόνι σε τιμή αερόσακου.

Εγώ αν θυμάμαι καλά διάβασα σε κάτι μπεμβεδοφόρα του εξωτερικού ότι είναι ίδια σε διάμετρο και πάχος και διαφορά υπάρχει μόνο με το απλό, αν πάλι δεν είναι δεν πειράζει γιατί ο στόχος για παχύτερο και μικρότερο τιμόνι επετεύχθει. Να πω εδώ ότι είχα μετρήσει τό δικό μου και το sport για να δω διαφορές και με ικανοποίησε αυτό που διαπίστωσα, M-sport δεν βρήκα να μετρήσω όμως.

Γιατί δεν κυκλοφορώ με απλό sport που γράφει Μ; θα στρίβει λάθος; μπρελόκ Μ να αγοράσω; :lol:

Δεν είπα ποτέ ότι δεν κάνω καγουριές, το αντίθετο :rtfm: και οι χούφτες/καθρέφτες στο Ducati παραμένουν κακγούρικα :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#416051 Δεν έχω κέφια, αυτή είναι η γνώμη μου. Τέτοιες προσθήκες σαν αυτές που θέλεις να βάλεις, δεν θα έβαζα ποτέ. Καλύτερα δώσε τα λεφτά σου σε προφυλακτήρες Μ ή Performance που πραγματικά μεταμορφώνουν το αυτοκίνητο χωρίς να το κάνουν καγκούρικο.
Δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί είναι οι χούφτες (που είναι σαν τις εργοστασιακές σε σχήμα, απλώς είναι φτιαγμένες από carbon-κανονικό, όχι wrap) και οι καθρέφτες καγκουριά, αλλά σεβαστή η γνώμη σου (υποθέτω, οτιδήποτε ξεφεύγει από την απολύτως εργοστασιακή μορφή, είναι καγκουριά). Άρα λογικά και η μπαγκαζιέρα το ίδιο είναι! :lol:
Α, έχω βάλει και έναν λασπωτήρα στο πίσω ψαλίδι από carbon πάλι, οπότε είναι ακόμη μεγαλύτερη η καγκουριά.
:s_wacko

Τέλος, φυσικά μπορείς να κυκλοφορείς με όσα σηματάκια Μ γουστάρεις. Αλλά τιμόνι με σήμα Μ, χωρίς να είναι τιμόνι Μ, αλλά sport, εμένα μου κάνει καγκουριά. Αλλά δεν είναι ανάγκη και να συμφωνήσουμε.
ΥΓ: Τσάμπα πιστεύεις πως έχω κάτι μαζί σου. Απλώς είδα κάτι και πήγα να προστατεύσω την αγορά σου. Θεωρώ πως πλήρωσες πανάκριβα κάτι που δεν έχει επί της ουσίας νόημα.
Μην κάνεις το ίδιο λάθος με τις πλαστικές προσθήκες. Δεν είναι μόνον το βάψιμο (που θα θέλουν συνέχεια, ο δικός μου προφυλακτήρας Performance έχει βαφτεί ήδη 2 φορές και πάει για 3η! :s_omg ), αλλά παίζει να σου κάνουν και ζημιά, γιατί θα μπουν με βίδες που σε περίπτωση επαφής, αυτές θα σπάσουν τον προφυλακτήρα.
Δώσε τα ίδια λεφτά και πάρε κανονικούς Μ προφυλακτήρες μεταχειρισμένους.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#416057 Δεν διαφωνώ ότι είναι καγκουριές. :rtfm:
Σου εξηγώ και πάλι, η τιμή του τιμονιού ήταν σαν να αγόραζα μόνο τον αερόσακο, η στεφάνη Μ μπορεί να μπει κάλλιστα στο μέλλον και μάλιστα να μου βγεί συνολικά λιγότερα χρήματα από το να αγόραζα το "σωστό" πακέτο.
Έχει νόημα για μένα γιατί ήθελα χοντρό τιμόνι εδώ και τώρα όσο το δυνατόν πιο οικονομικά, σηματάκια κλπ δεν με ενδιαφέρουν.

Ο προφυλακτήρας έχει φάει ήδη ένα σκυλί με 120χλμ/ω και έχει επιδιορθωθεί οπότε δεν με νοιάζει αν κάποια στιγμή πάει για πέταμα, συγκεκριμένα μάλλον σίγουρα θα πάει και θα παίξει M πακέτο, απλά όχι φέτος. Τιμόνι και ζαντολάστιχα ήταν οι προτεραιότητες για αυτό το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#416061 ΟΚ, αφού ήξερες τι αγόραζες, κανένα θέμα. Απλώς, αυτό που λες "στεφάνη" δεν υφίσταται. Είναι όλο το τιμόνι, δεν βγαίνει η "στεφάνη" μόνη της. Άρα, αν θέλεις κανονικό Μ τιμόνι, πρέπει να αλλαχτεί ολόκληρο, και θα κρατήσεις τον αερόσακο και το καπάκι με το σήμα Μ που έχεις ήδη.
Υπολόγισε, γύρω στα 150 με 200 € αν βρεις κάτι καλό και φθηνό. Παραπάνω από αυτά, δεν έχει νόημα να πληρώσεις.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#416063 Στεφάνη εννοώ το ίδιο πράγμα που λες κι εσύ, το καπάκι με το Μ κάνει 60€ τιμές ebay και ο αερόσακος από 350€ και πάνω, τα κουμπιά (γιατί χρειαζόμουν και αυτά) άλλο κανένα 50ρι τουλάχιστον εγώ σε αυτά τα λεφτά πήρα και το sport τιμόνι μαζί.
Είχα δει όλες τις τιμές πριν αποφασίσω να αγοράσω, μάλιστα έκανα offer στον πωλητή στα 375 δολάρια και δέχτηκε για αυτό τα πήρα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#416066 +1 σε προφυλακτήρες Μ και όχι παπαρίτσες. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#416083 dimik τωρα που εισαι ζεστός φέρε απο Αγγλία κανα σοβαρό moteur για swap :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
JasonLouk έγραψε:dimik τωρα που εισαι ζεστός φέρε απο Αγγλία κανα σοβαρό moteur για swap :lol:

To συζητούσα με φίλο χθες βάζοντας το τιμόνι :shifty:
Βασικά του έλεγα ότι αν είχε το 3λιτρο μοτέρ δεν θα το πουλούσα ποτέ :inlove:

http://www.ebay.com/itm/BMW-E90-E91-E92 ... h~&vxp=mtr

αν πουλήσω το υπάρχον μοτερ κανα 2χίλιαρο θα μου βρει 3000€ περίπου με εργατικά κλπ το 3λιτρο, βάλε και 1000€ το Μ πακέτο και άλλα 1000€ για ψιλολόγια, με 15000€ συνολικά θα έχω 330i :lol:

θέλω και σαλόνι σπορ, άλλο ένα 2χίλιαρο :slap:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#416096 ποσο κανουν τα μεταχειρω 330 στη Κυπρο?
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimviii έγραψε:ποσο κανουν τα μεταχειρω 330 στη Κυπρο?

Δεν βρίσκω, τουλάχιστον 4θυρο 330. Αν έβρισκα θα είχα πάρει, σκεφτόμουν μια εποχή να φέρω από Αγγλία αλλά αποθαρρύνθηκα με αυτά που διάβασα περι σαπίλας.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#416099 Όπα όπα εδώ με τα φιλετάκια και τις πλαστικομαλακίες θα τα χαλάσουμε.

Πάρε όσα τιμόνια θες, βάλε ξενα ρετροφιτ, τίποτα Μ φρένα αλλά αυτές οι παπαρίτσες είναι επιεικώς απαράδεκτες. Μου είναι αδιάφορο το πόσο γρήγορα θα ξηλωθούν αλλά είναι αίσχος και μόνο καγκουριά προσθέτουν στο όχημα. :thumbsdown: