Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By pik.
#412785 τωρα μολις ειδα οτι καταφεραν το πανεμορφο 5GT να το καταστρεψουν με την 6GT... :ninja:
κριμα.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#412788 Αν και μ' αρέσει ακόμα η 5GΤ, το αντίθετο νομίζω!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
Κίκιζας . έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Απεργούν για πολύ μικρότερες αφορμές από ότι εδώ. Αν πήγαιναν να τους περάσουν ελληνικά μέτρα θα είχε γίνει επανάσταση κανονική:

Εχουμε σε σχεση μετην Αγγλια, τις ιδιες αναλογιες μεσου μισθου ενος πολιτη με την αντιστοιχη κρατικη προνοια?

Γιατι ολα κρινονται με το τι πληρωνεις ως φορολογουμενος πολιτης για να εχεις την οποια προνοια εχεις...

Σου βγάζω κόκκινη κάρτα... Offtopic τρελο. Plz stop it :) [MOD]
Άβαταρ μέλους
By pik.
cosneo έγραψε:Αν και μ' αρέσει ακόμα η 5GΤ, το αντίθετο νομίζω!
Εικόνα

πιο σπορ αυτο,οσο και αν γινεται.

Πιο γουρουνακι η 5GT :inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Κίκιζας . έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Απεργούν για πολύ μικρότερες αφορμές από ότι εδώ. Αν πήγαιναν να τους περάσουν ελληνικά μέτρα θα είχε γίνει επανάσταση κανονική:

Εχουμε σε σχεση μετην Αγγλια, τις ιδιες αναλογιες μεσου μισθου ενος πολιτη με την αντιστοιχη κρατικη προνοια?

Γιατι ολα κρινονται με το τι πληρωνεις ως φορολογουμενος πολιτης για να εχεις την οποια προνοια εχεις...

Όχι, όλα πληρώνονται με βάση τα πόσα λαμβάνει ο εκάστοτε εργαζόμενος για να κάνει την δουλειά του και τι συνθήκες απολαμβάνει ή υπομένει. Αν έλεγαν στον μέσο Άγγλο/Γάλλο/Γερμανό ότι θα χάσει το 30% του μισθού του και το 50% της σύνταξής του, απλά θα είχαν βγει τα όπλα και δεν μιλάω μεταφορικά:

Εικόνα

Δεν μιλάω με πιτσιρίκια, 40άρηδες και πάνω είστε όλοι! Θυμάστε τι γίνονταν επί Thatcher? Για αυτό κι έχω απαιτήσεις, αν ήσασταν μικροί δεν θα είχα.

pik. έγραψε:το πανεμορφο 5GT

:s_rofl :s_rofl :s_rofl
Τρελή τρολιά...

ΥΓ: Σταματώ γιατί έχουμε ήδη κόκκινη κάρτα...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#412928 Σε ότι αφορά τα GT μοντέλα της BMW η Audi συνεχίζει να την πατάει κάτω αισθητικά, τα Α5 και Α7 είναι πολύ ομορφότερα από τα 3GT, 5GT κλπ.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#412933 Για αυτά έχουν και τα 4 και 6 Gran Coupe με το τελευταίο να καταργήθηκε ή να οδεύει προς κατάργηση. Γι' αυτό και το 6GT "χαμηλωσε".
Άβαταρ μέλους
By pik.
sknipper έγραψε:Σε ότι αφορά τα GT μοντέλα της BMW η Audi συνεχίζει να την πατάει κάτω αισθητικά, τα Α5 και Α7 είναι πολύ ομορφότερα από τα 3GT, 5GT κλπ.

πιστευω οτι μετα την Μερκ καταφερε και η Αουντι να φτιαχνει πιο ομορφα αυτοκινητα απο τις BMW.
ειδα σημερα ενα ημικαμουφλαρισμενο Α8 με πινακιδες Ινγκολσταντ και μου εφυγε η μαγκια.

σημερα η BMW θα ηταν 4η ή 5η επιλογη μου σαν μαρκα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
pik. έγραψε:
sknipper έγραψε:Σε ότι αφορά τα GT μοντέλα της BMW η Audi συνεχίζει να την πατάει κάτω αισθητικά, τα Α5 και Α7 είναι πολύ ομορφότερα από τα 3GT, 5GT κλπ.

πιστευω οτι μετα την Μερκ καταφερε και η Αουντι να φτιαχνει πιο ομορφα αυτοκινητα απο τις BMW.
ειδα σημερα ενα ημικαμουφλαρισμενο Α8 με πινακιδες Ινγκολσταντ και μου εφυγε η μαγκια.

Εσύ δεν ήσουν έτοιμος να βάλεις παραγγελία τη νέα 5αρα?

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#413469 Τυχαία πριν από λίγες μέρες συνάντησα γνωστό που ενώ είχε πρόσφατη BMW πήρε την καινούργια 5άρα σε 520d Xdrive. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο και κρύβει το μέγεθός του. Στα μάτια μου σαφώς ομορφότερο από Audi-Mercedes. Γενικά σε 3άρα-5άρα η BMW πλεονεκτεί. Σε 4άρα καλή μεν αλλά οι νέες Mercedes μάλλον ομορφότερες. Σε GT σαφώς Audi. Σε SUV μάλλον BMW αλλά πλέον οι διαφορές με Audi μικρές, η Mercedes τρίτη. Στην μικρή κατηγορία 1-A-A3 τα ίδια με τα SUV, BMW ή Audi μπροστά και Mercedes πίσω. Σε 6άρα καλή μεν αλλά πάλι η Mercedes απειλή ή και κερδίζει. Επίσης η ΜΒ κερδίζει του πάντες λόγω έλλειψης αντιπάλου στην κατηγορία του μεγάλου ανοιχτού. Στα διθέσια ανοιχτά θέμα γούστου, όλα κάπως ιδιαίτερα και στα τετραθέσια μικρομεσαία ως μεσαία κερδίζει η 3άρα λόγω σκληρής οροφής.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Nikos! έγραψε:
pik. έγραψε:

< >

ισχυει,ομως αποφασισα να κρατησω την παραγγελια του Tesla 3 το οποιο και περιμενω σε περιπου 6 μηνες πλεον.Περασε ο καιρος.

δυστυχως οσο ικανη και αν ειναι η νεα 5 ,αν φτασω ποτε παλι σε αυτα τα χρηματα θα παρω εδω ντοπιο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By sknipper
pik. έγραψε:ισχυει,ομως αποφασισα να κρατησω την παραγγελια του Tesla 3 το οποιο και περιμενω σε περιπου 6 μηνες πλεον.Περασε ο καιρος.

δυστυχως οσο ικανη και αν ειναι η νεα 5 ,αν φτασω ποτε παλι σε αυτα τα χρηματα θα παρω εδω ντοπιο. :lol:
Δηλαδή ποιο ντόπιο θα θεωρούσες ανταγωνιστικό;
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
pik. έγραψε:
Nikos! έγραψε:
pik. έγραψε:

< >

ισχυει,ομως αποφασισα να κρατησω την παραγγελια του Tesla 3 το οποιο και περιμενω σε περιπου 6 μηνες πλεον.Περασε ο καιρος.

δυστυχως οσο ικανη και αν ειναι η νεα 5 ,αν φτασω ποτε παλι σε αυτα τα χρηματα θα παρω εδω ντοπιο.

Να δω που θα το φορτίζεις όταν έρχεσαι Ελλάδα.

Τελικά το ανακοίνωσαν επισημα? Κάτι έλεγαν για σήμερα.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
sknipper έγραψε:Δηλαδή ποιο ντόπιο θα θεωρούσες ανταγωνιστικό;

Όταν υπάρχει η μάρκα που ονομάζεται Maserati δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για γερμανικά ταξάκια... :whistlink:

ΥΓ: Δέχομαι τις αρχοντικές Mercedes και τις σπόρτιβ BMW, αλλά μην το πηδάμε με τα κωλο-Audi παρακαλώ το τοπικό!!! :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By pik.
Nikos! έγραψε:Να δω που θα το φορτίζεις όταν έρχεσαι Ελλάδα.

Τελικά το ανακοίνωσαν επισημα? Κάτι έλεγαν για σήμερα.

< >

Θα το φορτιζω σπιτι μου μια και θα κανω μια σοβαρη επενδυση να φυγω απο το δικτυο της ΔΕΗ και να ειμαι αυτονομος ενεργειακα,παλι με την Tesla και την νεα τεχνολογια που θα ειναι διαθεσιμη μεσα στο 18.Εχω ηδη επικοινωνησει με το αντιστοιχο τμημα και μου εβγαλαν μελετη με βαση τις αναγκες μου .Οταν ακουσαν δε οτι εχω αγορασει και το 3 το πηραν πολυ ζεστα.Ευτυχως την εγκατασταση την κανει συνεργειο που μπορει να έρθει στην Κερκυρα.
βαρεθηκα να ακουω τους δικους μου να πληρωνουν σε καθε λογαριασμο 400 με 500Ε ΔΕΗ.Χαλανε περιπου 3 με 4χιλΕυρω ΔΕΗ καθε χρονο,ειναι απαραδεκτο.
Γι αυτο και εδωσα σχεδον τα μισα χρηματα στο σπιτι μου και τα υπολοιπα για το Τεσλα 3.
θεωρησα οτι παρά να αγορασω μετα απο 12 χρονια με την 320 Ε90 ενα αμαξι στα 60 με 70k ηταν καλυτερο να ριξω ενα σημαντικο ποσο στο ενεργειακο προφιλ του πατρικου μου.Ο χρονος θα δειξει αν εκανα |λογοκρισία| η οχι.
Το 320 δεν θα δωθει.Εχω δηλαδη εναλλακτικες αν θελω για ταξιδια η κινηση σε Ελλαδα.
sknipper έγραψε:
pik. έγραψε:ισχυει,ομως αποφασισα να κρατησω την παραγγελια του Tesla 3 το οποιο και περιμενω σε περιπου 6 μηνες πλεον.Περασε ο καιρος.

Δηλαδή ποιο ντόπιο θα θεωρούσες ανταγωνιστικό;

Ghibli. 2.0.
καποια μερα αν ζησω δεν μου ξεφευγει.
Τελευταία επεξεργασία από pik. και 03 Ιούλ 2017, 03:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά