Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Nikos! έγραψε:Θυμάται τα πάντα εκτός από την ανακύκλωση. Αυτή πρέπει να τη κάνεις εσύ.

Επίσης το κάθε κλειδί/κάρτα αποθηκεύει τις διαφορετικές ρυθμίσεις των καθρεπτών, ηλεκτρικών καθισμάτων και του κλιματισμού.

σε μενα παντως θυμαται ρύθμιση ανακύκλωσης και παντα ξεκιναει με ac ανοιχτό ανεξαρτητα

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#397918 Το δοκίμασα, όπως το κλείσεις έτσι ανοίγει. Αν το κλείσεις με ανακύκλωση και συμπιεστή ανοικτά έτσι ανοίγει και το αντίστροφο.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#397921 Χμ, στο si δε μου κραταγε την ανακύκλωση οπότε μάλλον έχει διαφορά το MY.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:Μισό ρε παιδιά,για να καταλάβω δηλαδή, με το AC (κουμπί με χιόνι αναμμένο) θα βγάζει και ζέστη όταν χρειαστεί;

Ναι. Γιατί το A.C στο σπίτι σου δεν έχει ρύθμιση να βγάζει ζεστό αέρα;;; :iconcool:

Στο αμάξι χρειάζεται το χειμώνα για να μην θολώνουν τα τζάμια, αν κι εγώ φέτος δεν το χρειάστηκα καθόλου.

dimik έγραψε:Δεν μπορούσαν οι άτιμοι να έχουν ένα Auto που να κάνει τα πάντα και να ρυθμίζεις μόνο την θερμοκρασία που θες; :protest:

Το έχουν! Άμα θες, πάτα το μία φορά και μην ξανασχολιέσαι! :rtfm: Στη ζέστη θα έχεις κρύο αέρα, στο κρύο ζεστό.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Έχεις βέβαια μεγαλύτερη κατανάλωση.

Εντάξει μωρέ... δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορά... :s_dunno

REALZEUS έγραψε:Αυτοκίνητο που αποφασίζει μόνο του; Με ποια δικαιοδοσία; Ποιος υπέγραψε την Τμηματική Διαταγή; :hmmm:

Μηχανήματα του σατανά λέμε σύντροφε! :protest: :protest: :lol: :lol:

@dimilk: Η audi στο Α6 που είχε ο πατέρας μου είχε την άλλη μαλάκία. Αν ΔΕΝ είχες το A/C αναμένο, απλά το είχες να φέρνει αέρα απ' έξω και χρησιμοποιούσες την ανακύκλωση άναβε το A/C και είτε ξύλιαζες, είτε έπρεπε να το σβύσεις. Επίσης δεν έσβυνε αν έβγαζες την ανακύκλωση... :tomato: Τώρα που το θυμάμαι βασικά και το Α3 της μάνας μου έτσι πρέπει να είναι... :tomato:

REALZEUS έγραψε:
Προφανώς και έξτρα κουμπί, ώστε να διαλέγεις πότε θα εμπλέκεται ο συμπιεστής. Τα σαπάκια της VW δεν το έχουν αυτό; :svivhaha:

Το έχουνε ρε, απλά ο dimilk δεν το πήρε πρέφα ποτέ! :rtfm: :shifty: :lol: :lol: δεν του χρειάστηκε, το συνεργείο που το πάει είναι κλιματιζόμενο! :shifty: :svivhaha: :svivhaha:

dimik έγραψε:Εμένα μου την δίνει που πρέπει να πατήσω auto και μετά ένα κουμπί με χιονονιφάδα = κρύο για να λειτουργήσει φυσιολογικά.

Αυτό στο δικό μου δεν συμβαίνει. :rtfm:

dimik έγραψε:Βέβαια αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι όταν κλείνω το auto είναι και το κουμπί/χιονονιφάδα κλειστό οπότε μετά όταν θα το ανάψω πάλι θα θυμάται την τελευταία ρύθμιση και θα είναι κι ο συμπίεσης κλειστός.
Θα το δοκιμάσω να το κλείσω με ανοιχτό τον συμπιεστή να δω αν θα θυμάται μετά.

< 5 >

Αυτό είναι άλλο. Συνήθως (όχι πάντα :lol: Γερμανοί είναι αυτοί) το αρκουδίσιο ανοίγει με τη ρύθμιση που είχε όταν έσβυσε. Αυτό συνέβαινε σε όλα τ' αμάξια μου...

Καμιά φορά βέβαια στην μπεμπέκα μου αλλάζει θερμοκρασία :innocent: :lol: :lol:

Επίσης, καμιά φορά μου αλλάζει και την ένταση στο ράδιο, σταθμό δεν μου έχει αλλάξει ακόμα... :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#398001 Δεν την παλεύετε
Άβαταρ μέλους
By mirage
#398006 Διαβαζω και μου φαινονται ολα κινεζικα

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
dimik έγραψε:Το δοκίμασα, όπως το κλείσεις έτσι ανοίγει. Αν το κλείσεις με ανακύκλωση και συμπιεστή ανοικτά έτσι ανοίγει και το αντίστροφο.

< 5 >

Δοκιμασε να πατησεις το ΑΥΤΟ δυο φορες. Και στο δικο μου το κοιταξα τωρα αν εχεις κλεισει τον συμπιεστη θα ξεκινησει με το ΑΥΤΟ χωρις να τον ανοιξει, αλλα αν το πατησεις δευτερη φορα θα το ανοιξει.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#398049 @GTS ναι το κατάλαβα πως δουλεύει τώρα.
Το όλο μπέρδεμα μου ήταν γιατί το κουμπί που στα περισσότερα αυτοκίνητα γράφει AC στην BMW έχει πάνω χιονονιφαδα η οποία εννοεί κρύο.
Όποτε εγώ το είχα μόνο στο auto και οπότε ήθελα να βγάλει πιο κρύο αέρα πατούσα την χιονονιφαδα.

Πρέπει να την έχω μόνιμα αναμμενη και στο auto λοιπόν.

Βρε markvag κάτι έχασες από τα λεγόμενα μου.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Zorz έγραψε:
sknipper έγραψε:Συμπιεστή θέλω να μπορώ να ελέγχω και μου αρέσει που δεν το βάζει μόνο του. Τον βάζω σε υγρασία τον χειμώνα, τον βγάζω λίγο πριν σταματήσω για να αεριστεί το σύστημα και καμιά φορά όταν θέλω καμιά γρήγορη εκκίνηση ή δύσκολη προσπέραση και θέλω όλη τη ροπή κι όλα τα άτια στη σειρά.

Αυτό είναι περιττό, η ECU φροντίζει αυτόματα γι αυτό.
Δεν ξέρω τι κάνει η δικιά σου αλλά η δικιά μου κλιματιστική εγκεφαλάρα και τα παρελκόμενά της κλείνουν τον συμπιεστή μόνο όταν φτάσει τη θερμοκρασία που θέλω και όχι ότι ξεκινάω/επιταχύνω. Ειδικά όταν έχει βράσει στο ήλιο το αυτοκίνητο (είναι και μαύρο) στα πρώτα λεπτά κυκλοφορίας η εκκίνηση είναι σε αργή κίνηση (πατινάρει πολύ ο μετατροπέας ροπής).

Μια χαρά κυκλοφορώ με 19 με κοντομάνικο σε λιακάδα. Αλλά αν μπεις στου φίλου μου το αυτοκίνητο ρυθμισμένο στους 19 με φούλ ένταση του αέρα στο πρόσωπο και στο στήθος βγαίνεις πλευριτωμένος και με μαρμαρωμένο πρόσωπο (ψύξη).
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#398622 Αν συνεχιστεί η κουβέντα για κλιματιστικά και κουμπάκια κλιματιστικών θα ποστάρω βυζιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.
Άβαταρ μέλους
By dimik
EDDIE_147 έγραψε:Αν συνεχιστεί η κουβέντα για κλιματιστικά και κουμπάκια κλιματιστικών θα ποστάρω βυζιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όχι τι λύσαμε αυτό, ας το γυρίσουμε σε βελτιώσεις...

Κάνα άλογό στην 320 πως παίρνουμε?
Εχω κάτι κόντρες με alfa romeo στο πρόγραμμα.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
dimik έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Αν συνεχιστεί η κουβέντα για κλιματιστικά και κουμπάκια κλιματιστικών θα ποστάρω βυζιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

< 5 >

Άστο, δε παίρνεις. Κάτσε σπίτι.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#398629 Κατάλαβα ebay για τριλιτρο μόλις γράψει 100000χλμ αυτός ο κινητήρας.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By xenos
dimik έγραψε:

< 5 >

Εμ δεν παιρνεις. Εμεις γιατι πηραμε 1.6 ρε μαστορα; τυχαια;
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:
dimik έγραψε:

< 5 >

Εμ δεν παιρνεις. Εμεις γιατι πηραμε 1.6 ρε μαστορα; τυχαια;

There is no replacement for displacement

< 5 >