drdino έγραψε:Δεν είναι, έχει μήπως configuration για αυτό;
Α μπράβο κάτι θυμάμαι.
Στο si είχα το professional και δε θυμάμαι να είχε κάποιο διαφορετικό configuration εκτός αν γίνεται με coding.
< >
drdino έγραψε:Δεν είναι, έχει μήπως configuration για αυτό;
Anonymous Founder έγραψε:dimik έγραψε:Πολύ ξήλωμα θα πέσει και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, ειδικά για το μικρόφωνο στην πλαφονιέρα.![]()
Εγώ πάλι στην δικιά μου ξηγήθηκα https://www.amazon.co.uk/SuperTooth-Han ... +bluetooth μετά από ψάξιμο για εργοστασιακό στο Golf και είναι υπερευχαριστημένη, κι εγώ δηλαδή που το δοκίμσα ψιλοεντυπωσιάστηκα για τα λεφτά του.
Σιγά το ξήλωμα, είναι απλά πράγματα αυτά, άσε που πολύ πιθανόν κάποιες καλωδιώσεις να υπάρχουν. Ή άλλη λύση που προτείνεις δεν έχει καμία σχέση, το εργοστασιακό Bluetooth κάνει παπάδες μπροστά σ' αυτό που προτείνεις. Είχα κάποτε ένα από δαύτα και ουσιαστικά το παράτησα στο τέλος.
, αλλά και το UI του Proffesional δεν είναι και το καλύτερο, προτιμώ να έχω το τηλέφωνο σε βάση στον αεραγωγό και να χειρίζομαι τα πάντα από εκεί.
drdino έγραψε:Τελωνείο θεώρησε δεδομένο πως θα περάσεις.

Nikos! έγραψε:Οπότε άστο ., ψάξε από Γερμανία πλευρά.
markvag έγραψε:drdino έγραψε:Τελωνείο θεώρησε δεδομένο πως θα περάσεις.
ΑΝ γράφει την πραγματική του αξία, σίγουρα θα περάσει τελωνείο +100-150 ευρώ λογικά (ο ΦΠΑ + εκτελώνιστής), ίσως και παραπάνω, εξαρτάται από το πόσο ΦΠΑ θα πέσει (τι αξία δηλαδή θα δεχτεί το τελωνείο ως πραγματική). Αν δεν γράφει τιμή, και πάλι ενδέχεται να το κρατήσει το τελωνείο, αν χτυπάει το μάτι. Αν δηλαδή για παράδειγμα είναι κανένα μεγάλο κουτί με αξία 2 δολάρια, τότε τον ήπιες λογικά...![]()
Γενικά, αποφεύγουμε τέτοιες αγορές από τρίτες χώρες!![]()
Μακάρι να ΜΗΝ περάσει τελωνείο!
224v έγραψε:Στο δικο μας Μινι R53 εισαγωγης απο Αμερικη το ραδιο παιζει (Harman Kardon) Χωρις θεμα.
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, εννοείται μακάρι. Βέβαια, παίζει και να περάσει. Σε αυτή την περίπτωση, οι τιμές δεν είναι αυτές που λες, αυτά ισχύουν για τους courier, το δικό μου έρχεται με απλό ταχυδρομείο. Θα είναι φθηνότερο.

drdino έγραψε:To κουμπί τι είναι, momentary λογικά ε; Μπορείς με ένα 555 να φτιάξεις ένα κυκλωματάκι ξυλόσομπας που να κάνει latching κάθε πάτημα του κουμπιού.
Anonymous Founder έγραψε:dimik έγραψε:Πολύ ξήλωμα θα πέσει και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, ειδικά για το μικρόφωνο στην πλαφονιέρα.![]()
Εγώ πάλι στην δικιά μου ξηγήθηκα https://www.amazon.co.uk/SuperTooth-Han ... +bluetooth μετά από ψάξιμο για εργοστασιακό στο Golf και είναι υπερευχαριστημένη, κι εγώ δηλαδή που το δοκίμσα ψιλοεντυπωσιάστηκα για τα λεφτά του.
Σιγά το ξήλωμα, είναι απλά πράγματα αυτά, άσε που πολύ πιθανόν κάποιες καλωδιώσεις να υπάρχουν. Ή άλλη λύση που προτείνεις δεν έχει καμία σχέση, το εργοστασιακό Bluetooth κάνει παπάδες μπροστά σ' αυτό που προτείνεις. Είχα κάποτε ένα από δαύτα και ουσιαστικά το παράτησα στο τέλος.
Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]