Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
drdino έγραψε:Σεβασμός στα πορτοφόλια και στους μετόχους μόνο, όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό γελιέται.
).
Nikos! έγραψε:Άνετο, οικονομικό, ποιοτικό, στιβαρό και ευχαριστο λόγω όλων αυτών στη καθημερινότητα.
Αυτό για κάποιους μπορεί να είναι απόλαυση.
Αν και πρόκειται για διαφημιστικό της εταιρείας και η λέξη "απόλαυση" είναι στο moto τους.
Μη κρίνουμε εξ'ιδιων, δεν έχουν όλοι ίδιες προτεραιότητες και συνεπώς ίδιο definition της λέξης "απόλαυση".
< >
REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:Άνετο, οικονομικό, ποιοτικό, στιβαρό και ευχαριστο λόγω όλων αυτών στη καθημερινότητα.
Αυτό για κάποιους μπορεί να είναι απόλαυση.
Αν και πρόκειται για διαφημιστικό της εταιρείας και η λέξη "απόλαυση" είναι στο moto τους.
Μη κρίνουμε εξ'ιδιων, δεν έχουν όλοι ίδιες προτεραιότητες και συνεπώς ίδιο definition της λέξης "απόλαυση".
< >
Βγάλε το εταιρικό σου καπέλο και φόρα το BMW-δίσιο σου!![]()
Η μόνη απόλαυση που έχει μια 116d είναι όταν σβήνει στα φανάρια και γλιτώνεις από τον ήχο του ταρίφα.
) JBT έγραψε:ρε σεις θα με κάνετε να πάω να ψάξω για τεστ![]()
να πάω λέτε με το S ή με το ψικασσό;
REALZEUS έγραψε:Γεράματα ε;![]()
Nikos! έγραψε:REALZEUS έγραψε:Γεράματα ε;![]()
Μπα, έχω το άλλο να ξεσπαω. Απλά έχω αλλάξει απόψεις για πολλά πράγματα αν και σχεδιάζω κάτι καλό για το μέλλον, για μένα.![]()
< >
JBT έγραψε:Υπάρχουν πάμπολλες ιστορίες τέτοιες που αντιπροσωπίες έχασαν ΚΑΛΟΥΣ πελάτες απλά και μόνο επειδή σνόμπαραν τέτοιες ενδυμασίες.
REALZEUS έγραψε:Nikos! έγραψε:REALZEUS έγραψε:Γεράματα ε;![]()
Μπα, έχω το άλλο να ξεσπαω. Απλά έχω αλλάξει απόψεις για πολλά πράγματα αν και σχεδιάζω κάτι καλό για το μέλλον, για μένα.![]()
< >
Να το κάνεις. Καλό το καρτ, αλλά δεν είναι το ίδιο. Αυτό που λένε ότι όταν φεύγεις από την πίστα γυρνάς πίσω χαλαρά, ποτέ μου δεν το ένιωσα, ούτε με καρτ, ούτε με αυτοκίνητο. Καυλωμένος έμπαινα, καυλωμένος έβγαινα.![]()
Με το να ειναι όλα αυτόματα χάνεται η ευχαρίστηση […]
Θα είναι ενδιαφέρον βέβαια γιατί δεν έχουν τρέξει […]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]