Κι από κάτι τεστ που διάβασα ούτε σε συμπεριφορά.
Asimov έγραψε:Δεν υπάρχει σύγκριση σε χώρους με το Yaris Cross.

Asimov έγραψε:Έγινα κάτοχος (και πλήρωσα τα ωραία μου λεφτακια κλπ) γιατί άλλαξα γνώμη για το αμάξι βασικά. Έχει μια διαφορά
ΕΕΠ σε σχέση με το t-roc έχει, με αντίστοιχο εξοπλισμό, μια διαφορά της τάξης του διχιλιαρου προς τα κάτω. Αν βάλεις και την καλύτερη ποιότητα μέσα, είναι καλύτερο deal.
Στα 20900 που έχει στην Κύπρο δεν το συζητώ, είναι ευκαιρία.
), οι αγοραστές γενικώς και ειδικώς, δεν συμφωνούν μαζί σου. Κρίνοντας από τις πωλήσεις αυτών των δύο.
g8777 έγραψε:Dimik όσο πιο γρήγορα απαλλαγείς από την προπέλα (γιατί μη μου πεις ότι θα την κρατήσεις) τόσο το καλύτερο, οτιδήποτε άλλο και να πάρεις θα είναι taxis μεγέθους ανώτερο όχημα , ακόμα και yaris.![]()
Πολύ καλό deal πάντως το Καmtsiq.![]()
Ασίμωφ, άριστα 10 στους δοκους.
dimik έγραψε:g8777 έγραψε:Dimik όσο πιο γρήγορα απαλλαγείς από την προπέλα (γιατί μη μου πεις ότι θα την κρατήσεις) τόσο το καλύτερο, οτιδήποτε άλλο και να πάρεις θα είναι taxis μεγέθους ανώτερο όχημα , ακόμα και yaris.![]()
Πολύ καλό deal πάντως το Καmtsiq.![]()
Ασίμωφ, άριστα 10 στους δοκους.
Η προπέλα δεν πωλείται θα την θάψουν μαζί μου τώρα

Asimov έγραψε:Ναι έχουν ACC, αν δεις τη λίστα που ποσταρε ο dimik.
Οι αγοραστές πληρώνουν σηματάκι μεταξύ άλλων, αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν δεις τη λίστα με τις πωλήσεις λιανικής χωρίς τις εταιρικές, δεν υπάρχει διαφορά.
Anonymous Founder έγραψε:Τα στατιστικά του "δρόμου" δεν έχουν καμία αξία ειδικά όταν ένα μοντέλο κυκλοφορεί χρόνια και το άλλο μόλις κυκλοφόρησε.Asimov έγραψε:Ναι έχουν ACC, αν δεις τη λίστα που ποσταρε ο dimik.
Οι αγοραστές πληρώνουν σηματάκι μεταξύ άλλων, αλλά, σε κάθε περίπτωση, αν δεις τη λίστα με τις πωλήσεις λιανικής χωρίς τις εταιρικές, δεν υπάρχει διαφορά.
Το είδα στην μία λίστα, στην άλλη δεν το είδα.
Πού βλέπεις τις πωλήσεις λιανικής;
Γιατί πραγματικά στο δρόμο η αναλογία είναι 1/20 και ίσως είμαι και μετριοπαθής.
Σε κάθε περίπτωση, εμένα και τα δύο δεν μου κάνουν κλικ για πολλούς και διάφορους λόγους. Ή για την ακρίβεια, μου κάνουν το ίδιο και τα δύο. Δηλαδή, κάνουν την δουλειά τους μια χαρά, και μέχρις εκεί.
Ο Ναντο το έχει, με τον εαυτό του. Δες πχ δηλώσεις[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]