- 11 Ιαν 2016, 23:50
D-Jet έγραψε:@HF
Εσύ έβλεπες πολύ miami vice όταν ήσουν μικρός...
Καταλαβαίνω γιατί κάποιος να θέλει να πάει 1-2-6-12 μήνες ένα ταξίδι με το ιστιοπλοϊκό. Απο εκεί και πέρα, επειδή όλα δεν είναι ιδανικά πρέπει να είναι εξαιρετικά κουραστικό και άβολο. Έχεις κάτσει ποτέ πάνω από 2 εβδομάδες να δεις πως είναι; Ναυτικός λαός είμαστε, δε λέω, αλλά παραδοσιακά χτίζουμε σπίτια και δε μένουμε σε βάρκες για κάποιο λόγο!
Εντάξει, μεταξύ άλλων...κακών, έβλεπα και Miami Vice!
Κοίτα, έχεις δίκιο από την μία πλευρά, από την άλλη έχω κι εγώ: τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν επιλέγεις να βρεθείς στην καταραμένη επαρχία με έστω 3-4 ονειρικά αυτοκίνητα; Θα έκοβα φλέβες σε ένα χρόνο. Και στο σκάφος που λες, δεν είσαι υποχρεωμένος να την βγάζεις διαρκώς εκεί, μπορεί να βρεθείς πχ στο Trinidad και να την αράξεις σε κάνα ξενοδοχείο από αυτά που πάει ο mjacob :

Όπως και να 'χει, τι να τα κάνεις τα λεφτά, αν απλώς χτίσεις μια καλύτερη φυλακή; Ξέρω πως είμαι εκτός θέματος μιας και η Mercedes απ' όσο κοίταξα ιστιοπλοϊκά δεν βγάζει, αλλά τα χρήματα σου δίνουν ευκαιρίες και επιλογές. Ε, στο δικό μου το μυαλό, είναι πολύ διαφορετικό αυτό που θα έκανα. Αν περίσσευε χώρος πάντως στο σκάφος, ένα τέτοιο θα έπαιρνα:

Αλλά επειδή παραείναι ακριβό το παραπάνω, θα προτιμούσα κάτι πιο φθηνό και τα ρέστα σε ρούμι και γκομενάκια:

Μου αρέσει και σε κάμπριο, οπότε παίζει και να το έπαιρνα έτσι, θα βόλευε περισσότερο...
Αν είχα χώρο παραπάνω (άρα το σκάφος θα είχε χώρο γκαράζ κλπ κλπ οπότε δεν θα φτάναν αυτά τα εκατομμυριάκια ούτε για ζήτω...), τότε θα έπαιζε και ένα G wagon για να πας να δεις και το νησί λιγουλάκι, μην μείνεις μόνον παραλιακά: