dimik έγραψε:Ο λόγος που κι εγώ προσωπικά οδηγώ πολύ πιο ήρεμα με το ηλεκτρικό είναι ότι σου βγάζει μια ηρεμία και χαλάρωση που δεν σε νοιάζει να κινηθείς γρήγορα, άλλωστε αν χρειαστεί να επιταχύνεις απλά θα κουνήσεις λίγο περισσότερο το πόδι προς τα εμπρός και θα εκτοξευτείς.Κι εγώ αυτό ένιωσα, ξέροντας ότι δεν χρειάζεται να προσπαθήσεις, δεν θα αγχωθείς αν θα προλάβεις να μπεις πχ από τον παράδρομο/είσοδο σε λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, δεν θα αυτομαστιγωθείς αν πήρες μια στροφή πολύ αργά γιατί ο ρυθμός σου αποκαθίσταται άμεσα και άλλα τέτοια μικρά.
Όχι ότι δεν μου αρέσει ο ήχος του ΚΕΚ να στροφάρει, ειδικά αν ανεβάζει 5-6-7-8+ χιλιάδες στροφές, όλα κι όλα, μου αρέσει και με φτιάχνει. Και δεν είμαι μόνος και για αυτό και έχουν βάλει μεγάφωνα να τον αναπαράγουν. Και μπορείς να διαλέξεις ήχο ανάλογα με πχ αριθμό κυλίνδρων και αγριότητα εξάτμισης...
Αυτή η ιστορία με τις εξατμίσεις με τα κλαπέτα που σίγουρα κοστίζει και αρκετά, πολύ ωραία δε λέω αλλά γίνονται τόσο θορυβώδη που πρακτικά δεν θα αντέξεις πολύ ώρα, περισσότερο είναι για εντυπωσιασμό σε ξερογκαζιά για βίντεο στο youtube... Ή απλά γερνάμε.
Πάντως φίλος έβαλε τέτοια εξάτμιση και την άκουσα (και "την άκουσα"), δεν μπόρεσε να με πάει βόλτα αλλά έχω περιέργεια, πόσο νεότερος θα νιώσω!