< >
< >
belgarion έγραψε:Φοβάμαι ότι το τρίτο της λίστας δεν το παίρνεις με 5 μύρια...
.
belgarion έγραψε:Γενικά μιλώντας είναι τρομακτικό πόσο έχει ανέβει η αξία των καλών κλασσικών από το 1998 που άρχισα να διαβάζω το classic and sportscar και το thoroughbreds and classic cars μέχρι σήμερα
D-Jet έγραψε:belgarion έγραψε:Γενικά μιλώντας είναι τρομακτικό πόσο έχει ανέβει η αξία των καλών κλασσικών από το 1998 που άρχισα να διαβάζω το classic and sportscar και το thoroughbreds and classic cars μέχρι σήμερα
Αλήθεια είναι αυτό... το 98-99 μια καλή παγόδα είχε 15 χιλιάρικα!![]()
Γενικά μιλώντας και συνεχίζοντας στα όνειρα, θα το θεωρούσα εξαιρετικά ανήθικο και βλακώδες, που λες, να φάω 5 μύρια σε αμάξια... νομίζω ότι θα έπαιρνα δυο τρία που είναι καημός (μια καλή μερσεντές της σειράς, μια καλή πορσε κάπως πιο παλιά της σειράς πάλι και ένα ΙΧ διακριτικό για κάθε μέρα) και θα κοιτούσα να περάσω καλά την υπόλοιπη ζωή μου με μια λογική άνεση (όχι υπερβολικά πράγματα και μάλλον καλύτερα εκτός Αθήνας).
Ίσως να ψαχνόμουν να κάνω κάτι για να περνάω την ώρα μου δημιουργώντας και μαθαίνοντας αλλά ταυτόχρονα, αν γίνεται, να έχει και κάποιο θετικό αντίκτυπο στο (άχαρο) ίχνος της ζωής μου (ίσως μια ενδιαφέρουσα επιχείρηση στον τομέα της τέχνης ή της επιστήμης, που θα δούλευαν 2-3 άνθρωποι πιο ικανοί από εμένα όπου θα ζούσαν αλλά και θα έβγαζαν και κάτι καλό για τον κόσμο, ελπίζοντας ότι όταν θα ψοφήσω να έχω μείνει πανί με πανί και αυτοί να μπορούν να την αναλάβουν).
Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρκετά πάνω από 5 μύρια και ενώ θα έπρεπε να είναι ηρεμοι (και ευχάριστοι) το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τα κάνουν 6... λες και έχει κάποιο νόημα.
belgarion έγραψε:Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ πέρα από το να φτιάξω ένα σπίτι στην εξοχή και να πάρω 2-3 παλιές αγάπες, δεν θα έκανα τίποτε άλλο και σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να αλλάξει το ποιος είμαι από κάτι τέτοιο
και λοιπες χαμαλοδουλειες.
D-Jet έγραψε:Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αρκετά πάνω από 5 μύρια και ενώ θα έπρεπε να είναι ηρεμοι (και ευχάριστοι) το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα τα κάνουν 6... λες και έχει κάποιο νόημα.

markvag έγραψε:Είχε και μια Ε320 W211...
)
) καλό αλκοόλ σε ακτίνα ενός μέτρου από το τραπέζι. Περιφερειακά ασπρόμαυρες φωτό διαφόρων αγίων. ( Ο D-jet ξέρει ακριβώς για ποιους λέω
)
και ένα ζευγάρι τσοπανόσκυλα αυτά με το ωραίο μπάσο γαύγισμα.

D-Jet έγραψε:Τεσπα. Στο θέμα μας τώρα...
Πέρα από την 600ρα (που είναι το φετιχ του v12), αν μένεις έξω από την Αθήνα και δεν είσαι και πολύ γκαζιάρης γιατί να μην κυκλοφορείς με μια τέτοια, να έχεις και την άνεσή σου:
Φυσικά, με το μοτέρ που όλοι αγαπήσαμε (το Μ103.981 με το 722.351 σαζμάν το 4ρι και τα 177 αλογάκια)
BEAMS έγραψε:6. Ένα Unimog για να προσφέρω κοινωνικό έργο το χειμώνα σε εγκλωβισμένους από το χιόνι γέροντες στα γύρω μέρη, και για να τραβάω το διγέτιο που θα έχει κολλήσει με την 140 ερχόμενος να με επισκεφτεί![]()
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
https://www.facebook.com/reel/1908969930072581/?s=[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]