Serf δεν πιστεύω να έχεις παραγγείλει ήδη το επόμενο, ε;
red_monster έγραψε:Chris έγραψε:Τα μεσαία τους είναι το πρόβλημα. Και όχι μόνο των suv νομίζω. Τις περισσότερες φορές που με τυφλώνουν οι πίσω μου τελευταία, είναι Τέσλα. Αλλά δεν είναι τόσο δυνατά ώστε να είναι τα μεγάλα. Τα μεσαία τους ρίχνουν πολύ ψηλά.
Μήπως να βάλεις ένα μαξιλαράκι κάτω απο το κάθισμα να σηκωθεί η θέση οδήγησης ;
Scotch έγραψε:Ένα update που περιμένουμε από τότε που τα πήραμε...![]()
Serf δεν πιστεύω να έχεις παραγγείλει ήδη το επόμενο, ε;
Scotch έγραψε:Σούπερ!! Κι εγώ κάτι τέτοιο σκέφτομαι. Δεν ξέρω μόνο αν θα δοκιμάσω το λευκό εσωτερικό. Αλλά νωρίς δεν κινήθηκες; Θα κρατήσεις και το 3;
< >
Scotch έγραψε:Ωραίος. Νόμιζα ότι έκανες κι εσύ στην 3ετία αποσβέσεις.
Πότε έκανες παραγγελία και πότε αίτηση στο ΚΗ2;
Εγώ ιδανικά τέλη Νοεμβρίου θα ήθελα να παραλάβω. Θα έχει βγει το juniper μέχρι τότε; Ιδού η απορία.
< >

Scotch έγραψε:Όχι απαραίτητα. Μπορείς να αποσβέσεις και με χαμηλότερο συντελεστή.
Για την επιδότηση ισχύει κανονικά η 3ετία (για το ΚΗ1).

red_monster έγραψε:Scotch έγραψε:Ωραίος. Νόμιζα ότι έκανες κι εσύ στην 3ετία αποσβέσεις.
Εγώ ιδανικά τέλη Νοεμβρίου θα ήθελα να παραλάβω. Θα έχει βγει το juniper μέχρι τότε; Ιδού η απορία.
< >
Αποσβέσεις και υπερ δεν είναι στην 2ετία ?
Τι είναι η 3ετία που αναφέρεις? Το διάστημα μετά το οποίο μπορείς να μεταβιβάσεις το πάγιο ?
Scotch έγραψε:Ωραίος. Νόμιζα ότι έκανες κι εσύ στην 3ετία αποσβέσεις.
< >
Serf έγραψε:Scotch έγραψε:Ωραίος. Νόμιζα ότι έκανες κι εσύ στην 3ετία αποσβέσεις.
< >
Παραγγελία έβαλα στις 9/2. Προχθές κατάφερα και έγινε δεκτή η αίτηση στο ΚΗ2. Ήδη τέλη Φεβρουαρίου με κάλεσαν από Tesla για παραλαβή, αλλά έκανα χρήση του δικαιώματος μη παραλαβής σε αναμονή της αίτησηςη για το ΚΗ2.
Γαμάτος :lol: https://x.com/evrythngformu1a/stat[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]