g8777 έγραψε:Μπουσσε οπως βλεπεις η ισοπεδωση ειναι αποκλειστικο προνομιο των απανταχου Αλφιστι.
Εγω δεν υπονοησα (για να απαντησω και στον Zeus) οτι Αλφα=Συνεργεια, απλα οτι γνωμικα "Ποια Βολβο τωρα μπρος την Αλφα;" στερουνται επαφης με την πραγματικοτητα.
Ούτε εγώ υπονόησα κάτι. Μίλησα ξεκάθαρα. Όμοιος στον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.
Πχ δεν μπορώ να ακούω "Ποια Στέλβιο" και " Ψιτ παίρνεις XC60 και αυτό ήταν, ολοκληρώθηκες", τη στιγμή που ειδικά το δεύτερο δεν το έχουμε δει να δοκιμάζεται εκτενώς.
Και επειδή θέλω να είμαι δίκαιος, δεν θέλω να πάω σε VS ιστοριών, ονομάτων και ειδικού βάρους γιατί εκεί η Volvo παίζει Γ' Εθνική και η Alfa Romeo είναι η Real Madrid με 12 τσαμπιολί.
Γιατί το Volvo XC60 είναι καλύτερο για παράδειγμα από τη Stelvio; ή από το Q5;
Επειδή αρέσει το ταμπλό που είδαμε σε press release φωτογραφίες;
Θέλω να γίνει μια σοβαρή συζήτηση και με επιχειρήματα. Έχω μελετήσει κάπως όλα τα premium D-SUV σχεδόν και αντικειμενικά δεν υπάρχει καλύτερο γιατί είναι όλα υψηλού επιπέδου. Ποια να βάλω; Τη Mercedes Benz την GLC; γαμηστερή. Το Q5; διαχρονικότατο και ολοκληρωμένο. Τη Stelvio, τη Macan και την F-Pace; υπερόπλα SUV και τα 3. Το XC60; Κυριλάτο και πατά στα πολύ καλά δείγματα του XC90. Ίσως μόνο η BMW έχει μείνει πίσω με την Χ3 αλλά ποιος μπορεί να ξεγράψει την πανίσχυρη δυναμική που έχει στην αγορά αυτή η μπράντα;