ΟΛΑ ΕΓΩ ΠΙΑ;;;;
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

mirage έγραψε:Κι εγω πριν 10 χρονια εκανα το Ανκονα-Παρισι μονοκοπανια με ενα iPod συνδεδεμενο με κασετα Aux στο shuffle. Your point is?
Τα εχουμε πει αλλες απαιτήσεις εχει ο καθένας απο τα αμαξια του και φυσικα κοιτάς τι προσφέρει και ο ανταγωνισμός παραδίπλα. Υποψιν το υπαρχον αμαξι μου δεν εχει AD2P οπως θα ηθελα αλλα δεν με πειραζει τοσο.
< >
g8777 έγραψε:https://www.car.gr/12108766-opel-astra-dynamic-1-6-diesel-136ps
Τσόντα.

Nikos! έγραψε:Υπάρχει κανένας με 147 που να θέλει αυτά?
Έκανα μια εκκαθάριση στο πατρικό μου και βρήκα αυτά σε ένα συρτάρι από εποχής 147.
Προφανώς είναι άνευ αξίας.
< >
Focusman91 έγραψε:Εχμ... Μήπως μπερδεψες τον Νίκο με τον Βusso?
< Note >
vagmag έγραψε:
Τι ειναι αυτά ;
Προχθές ήταν Θεσσαλονίκη ο κουμπάρος μου κ του έλεγα για την αλλαγή που έκανες απο 147 στο Leon ... κ τη σπορ εικόνα της seat ... κλπ .
Έχει μια 147 νομίζω fl ( με το πορτμπαγκάζ που δεν έχει χειρολαβή ) ... μόλις έφτασε τα 100.000 χλμ ...
εχεις μήπως μπορείς να μας πεις τι πρέπει να προσέξει ; Τι να αλλάξει προληπτικά κλπ ;
Edit : νόμιζα τα έγραφα στον GB ...![]()
Δεν πειράζει ... όποιος έχει ιδέα τι να προσέξει κάποιος στην 147 ας ενημερώσει .
g8777 έγραψε:911 δεν θέλεις Μπουσσε; Ορίστε, την είχες πάρει από το 2008 αν σουτερνες το Μίτο.
![]()
Παρακαλώ Μπουσσε.
Giuseppe Busso έγραψε:
Μετά πονάει στα ψαλίδια τα οποία όσα γαμηστερά είναι στην οδήγηση, άλλο τόσο κακοσχεδιασμένα είναι
, βγάζουν off τα ψαλίδια τους με την ίδια ευκολία και συχνότητα. Οπότε if you ask me καλύτερα να πλερώνω αλλά τουλάχιστον να χω τιμονάρα και μπροστινό που ξυρίζει.
O Hamilton γιατί δεν έκανε δεύτερη προσπάθεια στο […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]