Ούτε το δικό του , ούτε το δικό μου καίνε πάντως.
kostis20 έγραψε:Γιάννη κέρωμα δεν θα κάνεις???
Xτύπα και ένα autofinesse για το εσωτερικό και φυσικά να το πλένεις με το σωστό τρόπο.
popolaros έγραψε:προσωπικα θα εκανα PPF, αν και δεν ξερω ποσο κοστιζει...
rocsta έγραψε:
Nikos! έγραψε:Γιάννη μήπως να άλλαζες αυτά τα λάδια που έχει μέσα νωρίτερα, πχ 4.000-5.000κμ?
elteo έγραψε:Προφανώς σε τρολαρει
mousatos έγραψε:Για το γνωστό λογο. Εγώ τα κράτησα όσο έλεγε το manual δηλ.15,000 km αλλά στη βέργα τα γρέζια φαίνονταν. Και έχω στείλει για ανάλυση λάδια first fill φίλου όταν άναψε η σχετική ένδειξη στο ταμπλό και τα μέταλλα ήταν κάμποσα στα 19,000km ( άυδι 1,6 με 102 ή 105 ? ατίθασα άτια) . Όχι πάντως σε επίπεδο alarm αλλά αρκετά. Με Fe κάπου στα 100-110 ppm και ανεβασμένα και τα υπόλοιπα.Αν έβλεπα γρέζια στο λάδι θα ανησυχούσα πολύ, ασχέτως αν είναι καινούριος ο κινητήρας.
Giuseppe Busso έγραψε:kostis20 έγραψε:Γιάννη κέρωμα δεν θα κάνεις???
Xτύπα και ένα autofinesse για το εσωτερικό και φυσικά να το πλένεις με το σωστό τρόπο.
Λέω από το 6μηνο και έπειτα μέχρι το 12μηνο να κάνω.
Υπάρχει σημαντικός λόγος Κωστή;popolaros έγραψε:προσωπικα θα εκανα PPF, αν και δεν ξερω ποσο κοστιζει...rocsta έγραψε:
Μάλιστα. Θα θέλει το χιλιαρικάκι του. Ίσως αν είχα καμιά Macan.Nikos! έγραψε:Γιάννη μήπως να άλλαζες αυτά τα λάδια που έχει μέσα νωρίτερα, πχ 4.000-5.000κμ?
Δεν υπάρχει λόγος. Ίσα ίσα επειδή σήμερα πέρασα από την αντιπροσωπεία και ρώτησα, μου είπαν καλό είναι αυτά τα λάδια να μείνουν μέσα μέχρι την πρώτη αλλαγή. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνω κάτι άλλο, πέρα από το να πάω βάσει manual.
Εγώ καλού κακού πήρα 1 λίτρο Castrol να έχω, το ανέφερα και αυτό στον υπεύθυνο και είπε ότι καλώς έπραξα.
Giuseppe Busso έγραψε:popolaros έγραψε:ελαττωματικό ;![]()
Τι πιστεύεις;

Giuseppe Busso έγραψε:kostis20 έγραψε:Γιάννη κέρωμα δεν θα κάνεις???
Λέω από το 6μηνο και έπειτα μέχρι το 12μηνο να κάνω.
Υπάρχει σημαντικός λόγος Κωστή;
mousatos έγραψε:Όσο το γυαλίζεις τόσο προκαλείς το γρατζούνισμα . Το δικό μου το πλένω 2 φορές το χρόνο.
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Ακριβώς και αυτό συνήθως γίνεται με παράθεση τηλε[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]