Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#485303 Καλά αεραγωγό πίσω είχε και η 147 μου ως στάνταρ το μακρινό 2003. Βλέπεις η Audi ζήταγε 800€ για τον 3ζωνικό αλλά που να πάει τότε το μυαλό μου ότι ο αεραγωγός πίσω πάει μαζί. Ούτε configurators παίζανε τότε και άντε βγάλε άκρη στην αντιπροσωπεία.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#485313 Διζωνικο να εχεις συνηθως εχεις αεραγωγους και πισω. Βεβαια δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Ουτε στο δικο μου εχει (μονοζωνικος).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Καλά αεραγωγό πίσω είχε και η 147 μου ως στάνταρ το μακρινό 2003. Βλέπεις η Audi ζήταγε 800€ για τον 3ζωνικό αλλά που να πάει τότε το μυαλό μου ότι ο αεραγωγός πίσω πάει μαζί. Ούτε configurators παίζανε τότε και άντε βγάλε άκρη στην αντιπροσωπεία.

Τώρα τελευταία στα vag αν βάλεις κεντρικό υποβραχιόνιο παίρνεις τους πίσω αεραγωγούς πακέτο. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
GTS έγραψε:Διζωνικο να εχεις συνηθως εχεις αεραγωγους και πισω. Βεβαια δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Ουτε στο δικο μου εχει (μονοζωνικος).

Με το διζωνικο τοτε παει γιατι εγω εχω. Εχει και δικη του ροδελα για το ζεστο κρυο (βεβαια ποτε δεν καταλαβα την υπαρξη ροδελας για ζεστο κρυο στον αυτοματο κλιματισμο αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα)
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:
GTS έγραψε:Διζωνικο να εχεις συνηθως εχεις αεραγωγους και πισω. Βεβαια δεν νομιζω οτι χρειαζεται. Ουτε στο δικο μου εχει (μονοζωνικος).

Με το διζωνικο τοτε παει γιατι εγω εχω. Εχει και δικη του ροδελα για το ζεστο κρυο (βεβαια ποτε δεν καταλαβα την υπαρξη ροδελας για ζεστο κρυο στον αυτοματο κλιματισμο αλλα αυτη ειναι αλλη κουβεντα)

H ροδέλα είναι μόνο για τον κεντρικό αεραγωγό. H χρήση της είναι η εξής. Εσύ μπορείς να έχεις ρυθμίσει όπως θέλεις τον αυτόματο κλιματισμό στο αυτοκίνητο (πχ ζέστη) αλλά μπορείς να ορίσεις από τους κεντρικούς αεραγωγούς να βγάζει πχ κρύο αέρα ή το αντίστροφο.

Προσωπικά το είχα πάντα στη μέση βεβαίως, κάπως άχρηστο feature.
Άβαταρ μέλους
By xenos
bibendum έγραψε:

Και εμενα εχει πισω με 2ζωνικο.
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#485517 Εικόνα

SUperb πισω προσκεφαλα ξεκολλημενα. :help:
Πινακιδα ΝΗ....
Μαλλον κακοποιηθηκε κατω απο ζεστη :(
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#485520 Από το αυστριακο konfigurator
Superb combi 4x4 l&k tsi dsg
Τα πάντα όλα μέσα, 60.9κ
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Nikos! έγραψε:
bibendum έγραψε:

H ροδέλα είναι μόνο για τον κεντρικό αεραγωγό. H χρήση της είναι η εξής. Εσύ μπορείς να έχεις ρυθμίσει όπως θέλεις τον αυτόματο κλιματισμό στο αυτοκίνητο (πχ ζέστη) αλλά μπορείς να ορίσεις από τους κεντρικούς αεραγωγούς να βγάζει πχ κρύο αέρα ή το αντίστροφο.

Εχει και πισω ροδελα πλεον.

Την χρηση της προφανως και την καταλαβαινω απλα υποτιθεται οτι το κρυο/ζεστη το ρυθμιζεις με την θερμοκρασια του αυτοματου κλατισμου.

< >
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#485577 Και η 5αρα έχει παρόμοια ρύθμιση απο το iDrive.Αν δε το ξέρεις δε το βρίσκεις με τίποτα και μένεις με οτι ρύθμιση να΄ναι.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
bibendum έγραψε:
Nikos! έγραψε:
bibendum έγραψε:

Εχει και πισω ροδελα πλεον.

Την χρηση της προφανως και την καταλαβαινω απλα υποτιθεται οτι το κρυο/ζεστη το ρυθμιζεις με την θερμοκρασια του αυτοματου κλατισμου.

< >

Ναι για τα όλη τη καμπίνα όμως. Όχι μόνο για αυτούς τους δύο κεντρικούς αεραγωγούς.

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#485582 Πισω ροδέλα εχει και η E90 f/l.

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
mirage έγραψε:Πισω ροδέλα εχει και η E90 f/l.

< >

Και η προ-fl. Γενικώς η Ε90.

Πάντα τις είχα στη μέση, οπότε λίγο άχρηστο feature αλλά οκ.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#485585 Συμφωνώ πως ειναι αχρηστο ειδικα με αυτοματο κλιματισμο. Εγω το αλλαζω αναλογα με την εποχη.

< >