Η Skoda σήμερα θυμίζει υπερβολικά πολύ την εποχή Schreyer της Audi.
τα λέω χύμα και τσουβαλάτα, αν παρεξηγηθεί κανείς, ξυδάκι!! (όχι εντάξει, πλάκα κάνω, όλοι φιλαράκια είμαστε βρε παιδιά!)
)
drdino έγραψε:Έχει επισκευάσει την πίσω ανάρτηση;
Nikos! έγραψε:Για να αναθερμάνουμε λίγο τη συζήτηση στους "κατασκευαστές" γιατί τη βλέπω πεσμένη και όλοι ασχολούνται με τις εκλογές![]()
(με το παρακάτω ποστ θα μπει κι ο cavallino στη κουβέντα)
Υπάρχει μια σκέψη για ένα αυτοκίνητο που μάλλον θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι και μετά, ο άνθρωπος δεν είναι αποφασισμένος αν θα το δώσει ή όχι, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αλλά ακριβό διότι το αξίζει.
Ένα μολυβί CS με καμιά 70Κ κμ...20 χιλιάρικα.![]()
Ντισκάς...
popolaros έγραψε:Nikos! έγραψε:Για να αναθερμάνουμε λίγο τη συζήτηση στους "κατασκευαστές" γιατί τη βλέπω πεσμένη και όλοι ασχολούνται με τις εκλογές![]()
(με το παρακάτω ποστ θα μπει κι ο cavallino στη κουβέντα)
Υπάρχει μια σκέψη για ένα αυτοκίνητο που μάλλον θα είναι διαθέσιμο από το καλοκαίρι και μετά, ο άνθρωπος δεν είναι αποφασισμένος αν θα το δώσει ή όχι, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αλλά ακριβό διότι το αξίζει.
Ένα μολυβί CS με καμιά 70Κ κμ...20 χιλιάρικα.![]()
Ντισκάς...
παρε ενα cheap to run , FUN car για το σαββατοκυριακο και ασε τις μεγαλες αγορες που θα τις χρυσοπληρωνεις για να τις βλεπεις να καθονται σε ενα παρκινγκ.
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5680560/
ενα τετοιο, roll bar, ενα σοβαρο καθισμα και αιντε
drdino έγραψε:popolaros έγραψε:ένα να τετοιο, roll bar, ενα σοβαρο καθισμα και αιντε
Έχει το καρτ.
EDDIE_147 έγραψε:Νίκο κάτι τέτοιο θα σε έψηνε;
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5565834/
Είδα μια λευκή (όχι Μ) το Σάββατο το βράδυ με μαύρες 18αρες μούρλια...
sknipper έγραψε:Νίκο πρέπει να αποφασίσεις αν δεν σου έκανε η si για οικογενειακό αν θα σου κάνει κάτι ακόμα πιο περιοριστικό.... Πάρε 330-335 στέισον με Μ-πάκ!
...είμαι λίγο μπερδεμένος.
nass έγραψε:Μόνο που είχε κάτι ιδιαίτερο-sport και το πούλησε επειδή δεν είχε χρόνο να το οδηγεί.
Ας πούμε, να έπαιρνε μια μεταχειρισμένη Cayman. Πάλι στο γκαράζ δεν θα την είχε ?
Νομίζω ο Nikos! είναι σε φάση "κάτσε να μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά, να μη χρειάζονται συνεχή φροντίδα από >1 ενήλικες, και βλέπουμε" Αναμονή 5-6 χρόνια...
H εντολή "είσαι σε καλό λάστιχο πήγαινε πιο […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]