Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Anonymous Founder έγραψε:Το θέμα τώρα είναι αν θα έχουν εξίσου καλές προωθητικές ενέργειες...
Γιατί αν έχουν, θα πουλήσει τρελά ακόμη και στην μνημονιακή Ελλάδα.

Επιτέλους, αυτό που περίμενε η μνημονιακη αγορά αυτοκινήτου για να ανθίσει.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Το θέμα τώρα είναι αν θα έχουν εξίσου καλές προωθητικές ενέργειες...

Έχουν μπει πάρα πολύ δυναμικά στην αγορά των εταιρικών με απίστευτες εκπτώσεις!

Απίστευτες όμως...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
KiloMeater έγραψε:

Επιτέλους, αυτό που περίμενε η μνημονιακη αγορά αυτοκινήτου για να ανθίσει.

Καλά, εμείς οι καημένοι που μείναμε εδώ στην Ελλάδα, περιμένουμε κάτι τέτοιο να χαρούμε, μην μας το χαλάς...
:(
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Nikos! έγραψε:@ GTS τα 1.6Τ μοτέρ τα κρατάνε, δεν αλλάζει κάτι εκεί.

Deleted User 1 έγραψε:Φτιάξανε το μπροστά και χάλασαν το πίσω! :slap:

Δηλαδή σου άρεσαν περισσότερο τα Polo φώτα πίσω?

Εμένα το πίσω πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπροστά.

Oλα καλυτερα τωρα, και εμπρος, και πισω...Στο πλαι-προφιλ ειναι που δεν μπορει να γινει κατι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Νίκος Παππάς έγραψε:
Κίκιζας . έγραψε:
IKE έγραψε:Καλά και εγώ το έχω συνδυάσει με τα 3 μπουκάλια νερό που βάζουμε στο ψυγείο, αλλά πέραν αυτού, λουλούδια.

Εδώ και πολλά χρόνια, στα περισσότερα αυτοκίνητα, όταν ανοίγεις το καπό βλέπεις ένα πλαστικό ΓΛΥΠΤΟ και κάτω από αυτό είναι τα μηχανικά μέρη (που δεν βλέπεις).

...ενταξει αλλα ειναι και ο ηχος...και προφανως στα μοντελα που συζητιεται, δεν θα προκειται πιθανοτατα να εχουν τετοιου επιπεδου...επεξεργασια στην εξαγωγη οπως πχ στην i8 για να θυμιζει σχεδον...εξακυλινδρο

Επειδη εχω την εντυπωση οτι λεμε γαι τον 3κυλινδρο ντιζελ, ποιος ηχος ;; :hmmm:

...εγω τουλαχιστον αναφερομουν στον νεο 3κυλινδρο βενζινοκινητηρα 1.5/134ps που θα τοποθετειται στην 2-series, ως βασικος, και ενδεχομενως και στην LCI 316i F30...

Καποιες πρωτες ληψεις για την LCI 1-series F20:

Άβαταρ μέλους
By j.marr
#63448 Ομόρφυνε.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#63462 Πριν το φατσοσήκωμα μου άρεσε περισσότερο, ήταν πιο ξεχωριστό. :sorry:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#63509 New 8-speed transmission guided by the navigation system

As promised a while ago, BMW also introduced a new navigation system that uses telemetry data to tell the automatic gearbox when a hill or curve is coming. In consequence, the car knows what gear to prepare beforehand in order to reduce fuel consumption accordingly.

While we were expecting this sort of technology to make its debut on the new G11 7 Series, it seems like BMW was in a rush and is now offering it on facelifted 1 Series for the first time. On top of that, the 6-speed manual gearbox now also has a rev-matching feature.

http://www.autoevolution.com/news/2015- ... 91149.html

Τα 1.6Τ παραμένουν και μπήκε και ο 1.5Τ.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#63530 την 1 την έκαναν πολύ όμορφη. επιτέλους θα ανταγωνιστεί κάπως την Α.
από την άλλη το πορτ-παγκάζ είναι πολύ μικρό όπως φαίνεται... πολύ στενή πόρτα...
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#63546 Η Α είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο αυτοκίνητο. Αν είχα χρήματα για καινούργιο αυτή τη στιγμή, θα πήγαινα για μια Α diesel. Το συγκεκριμένο BMW είναι το τελευταίο που θα κοιτούσα.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#63547 H 1 όμως έναντι της Α έχει το πλεονέκτημα ότι είναι πισωκίνητη και πλέον εξίσου όμορφη.

Αν και η Α μου αρέσει μόνο με τα xenon μπροστά.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#63578 Η Α για να αρχίσει να βλέπεται πρέπει να τη φορτώσεις με ότι AMG pack και 19αρες ζάντες υπάρχουν... Και όλα αυτά για τον 1.5dci...
Άβαταρ μέλους
By vengas
#63640 Στο βίντεο βάλανε τη προ facelift χωρίς xenon για να τονίσουν ακόμη περισσότερο τη διαφορά :lol:
πολύ καλύτερη η καινούρια, οι κάτοχοι της προ facelift θα αισθάνονται άσχημα και θα τρέχουν στον βελτιωτή να βάλουν τη μούρη από τη 2 :lol:
η A Class πάλι ομορφότερη για μένα, αλλά θα πρέπει να δούμε και σε διάρκεια χρόνου πόσο θα κρατήσει γιατί πχ κάτι C class 2 γενεών πίσω σήμερα είναι... :tomato: ΚΑΙ δεν είναι πισωκούνα :shifty:
Άβαταρ μέλους
By IKE
#63641 Εγώ προτιμώ μακράν την προ f/l (χωρίς καν να τη θεωρώ καλοσχεδιασμένη). A class επίσης τη βρίσκω απαίσια και κιτς, ελάχιστα είναι αξιοπρεπή η καλά από σχεδιαστικής άποψης. Θα ξεχώριζα πχ τα Skoda, το Octavia το βρίσκω απείρως ανώτερο από A class ή A3.
Άβαταρ μέλους
By j.marr
IKE έγραψε:Εγώ προτιμώ μακράν την προ f/l (χωρίς καν να τη θεωρώ καλοσχεδιασμένη). A class επίσης τη βρίσκω απαίσια και κιτς, ελάχιστα είναι αξιοπρεπή η καλά από σχεδιαστικής άποψης. Θα ξεχώριζα πχ τα Skoda, το Octavia το βρίσκω απείρως ανώτερο από A class ή A3.

Το m-pack σε χαλάει στη f/l ή και το απλό. (βλ. πικ)

Εικόνα

+1 για το Octavia, πέτυχα πρόσφατα στέισον 4χ4 έδωσα σέβας. :s_yes