Nikos! έγραψε:Τρικύλινδρο μοτέρ σε 5άρα πάντως μου φαίνεται κάπως...
...ενω στην 2αρα κουπε, και συντομα οπως αναφερθηκε και στην 316i σου φαινεται ΚΟΜΠΛΕ?
Nikos! έγραψε:Τρικύλινδρο μοτέρ σε 5άρα πάντως μου φαίνεται κάπως...
IKE έγραψε:Καλά και εγώ το έχω συνδυάσει με τα 3 μπουκάλια νερό που βάζουμε στο ψυγείο, αλλά πέραν αυτού, λουλούδια.
Εδώ και πολλά χρόνια, στα περισσότερα αυτοκίνητα, όταν ανοίγεις το καπό βλέπεις ένα πλαστικό ΓΛΥΠΤΟ και κάτω από αυτό είναι τα μηχανικά μέρη (που δεν βλέπεις).
Κίκιζας . έγραψε:IKE έγραψε:Καλά και εγώ το έχω συνδυάσει με τα 3 μπουκάλια νερό που βάζουμε στο ψυγείο, αλλά πέραν αυτού, λουλούδια.
Εδώ και πολλά χρόνια, στα περισσότερα αυτοκίνητα, όταν ανοίγεις το καπό βλέπεις ένα πλαστικό ΓΛΥΠΤΟ και κάτω από αυτό είναι τα μηχανικά μέρη (που δεν βλέπεις).
...ενταξει αλλα ειναι και ο ηχος...και προφανως στα μοντελα που συζητιεται, δεν θα προκειται πιθανοτατα να εχουν τετοιου επιπεδου...επεξεργασια στην εξαγωγη οπως πχ στην i8 για να θυμιζει σχεδον...εξακυλινδρο
IKE έγραψε:Καλά και εγώ το έχω συνδυάσει με τα 3 μπουκάλια νερό που βάζουμε στο ψυγείο, αλλά πέραν αυτού, λουλούδια.
Nikos! έγραψε:IKE έγραψε:Καλά και εγώ το έχω συνδυάσει με τα 3 μπουκάλια νερό που βάζουμε στο ψυγείο, αλλά πέραν αυτού, λουλούδια.
![]()
![]()
![]()
Καλό...

Deleted User 1 έγραψε:Φτιάξανε το μπροστά και χάλασαν το πίσω!
Nikos! έγραψε:
Δηλαδή σου άρεσαν περισσότερο τα Polo φώτα πίσω?
Εμένα το πίσω πάντως μου αρέσει περισσότερο από το μπροστά.
Ας ήταν η γραμμή τερματισμού 300μ παρακάτω και μπο[…]
Μιας και επέστρεψα Τσεχία, κόστος ελληνικών διοδίω[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]