https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
BARHonda έγραψε:Πως η κουβέντα πήγε από την παραδοχή πρώην υπαλλήλων της Tesla ότι το αυτοκίνητο καταγράφει εν αγνοία του ιδιοκτήτη ενώ εκείνος μπορεί να (ότι φανταστεί ο νους σας) και αυτά τα βίντεο κατά κάποιο τρόπο κυκλοφορήσανε εντός προσωπικού Tesla, σε dashcams και άλλα λοιπά τα οποία είναι σχετικοάσχετα, δεν κατάλαβαΓιατί πάει πιο εύκολα η μπάλα στην εξέδρα..
Νίκος Παππάς έγραψε:BARHonda έγραψε:Πως η κουβέντα πήγε από την παραδοχή πρώην υπαλλήλων της Tesla ότι το αυτοκίνητο καταγράφει εν αγνοία του ιδιοκτήτη ενώ εκείνος μπορεί να (ότι φανταστεί ο νους σας) και αυτά τα βίντεο κατά κάποιο τρόπο κυκλοφορήσανε εντός προσωπικού Tesla, σε dashcams και άλλα λοιπά τα οποία είναι σχετικοάσχετα, δεν κατάλαβαΓιατί πάει πιο εύκολα η μπάλα στην εξέδρα..
Τι διάολο όλοι μετοχές έχετε και χάνετε λεφτά σε κάθε κακή είδηση;
Anonymous Founder έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:BARHonda έγραψε:Πως η κουβέντα πήγε από την παραδοχή πρώην υπαλλήλων της Tesla ότι το αυτοκίνητο καταγράφει εν αγνοία του ιδιοκτήτη ενώ εκείνος μπορεί να (ότι φανταστεί ο νους σας) και αυτά τα βίντεο κατά κάποιο τρόπο κυκλοφορήσανε εντός προσωπικού Tesla, σε dashcams και άλλα λοιπά τα οποία είναι σχετικοάσχετα, δεν κατάλαβαΓιατί πάει πιο εύκολα η μπάλα στην εξέδρα..
Τι να σου πω, μήπως επειδή κάποιοι υπερτονίζετε τις κακές ειδήσεις; Λέω εγώ τώρα...![]()
Είτε με κακές, είτε όχι, αυτή την στιγμή η εταιρεία πάει τρένο βέβαια, οπότε δεν νομίζω πως αλλάζει και τίποτε. Άντε να πληρώσουν κάνα πρόστιμο, και μέχρι εκεί.
Νίκος Παππάς έγραψε:Τεσπα, εμενα θα με ενοιαζε πολυ το θεμα αν εβαζα την οικογενεια μου σε αμαξι της.
Και ποιος ενδιαφέρεται τι κάνετε ή τι κάνουμε εμείς;
Νίκος Παππάς έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:BARHonda έγραψε:Πως η κουβέντα πήγε από την παραδοχή πρώην υπαλλήλων της Tesla ότι το αυτοκίνητο καταγράφει εν αγνοία του ιδιοκτήτη ενώ εκείνος μπορεί να (ότι φανταστεί ο νους σας) και αυτά τα βίντεο κατά κάποιο τρόπο κυκλοφορήσανε εντός προσωπικού Tesla, σε dashcams και άλλα λοιπά τα οποία είναι σχετικοάσχετα, δεν κατάλαβαΓιατί πάει πιο εύκολα η μπάλα στην εξέδρα..
Τι να σου πω, μήπως επειδή κάποιοι υπερτονίζετε τις κακές ειδήσεις; Λέω εγώ τώρα...![]()
Είτε με κακές, είτε όχι, αυτή την στιγμή η εταιρεία πάει τρένο βέβαια, οπότε δεν νομίζω πως αλλάζει και τίποτε. Άντε να πληρώσουν κάνα πρόστιμο, και μέχρι εκεί.
Επρεπε να μου κοψει, εμεις φταιμε οχι τα διατρητα πρωτοκολλα της Τεσλα
Να σ' πω, και για τα αντιστοιχα του Ζουκεμπεργκ παλι εμεις φταιμε; Η εκει δεν αγαπαμε οποτε ριχτου του κερατα;![]()
Τεσπα, εμενα θα με ενοιαζε πολυ το θεμα αν εβαζα την οικογενεια μου σε αμαξι της. Ευτυχως επειδη δεν παιζει να αποκτησω ποτε ενα, στα @@ μου τελικα. Δεν θα ειναι η φατσα μου εκει, ουτε οι συνομιλιες, τσακωμοι, κλπ δικων μου ανθρωπων.

Scotch έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Τεσπα, εμενα θα με ενοιαζε πολυ το θεμα αν εβαζα την οικογενεια μου σε αμαξι της.
Τι σκοπεύετε να κάνετε μέσα στο αμάξι βρε Νίκο και σε απασχολεί τόσο;Και ποιος ενδιαφέρεται τι κάνετε ή τι κάνουμε εμείς;
Anonymous Founder έγραψε:Μπα, έχουν κάμερες και έξω από αυτά, οπότε πρόσεξε όταν περνάς δίπλα σε Tesla!
BARHonda έγραψε:Πως η κουβέντα πήγε από την παραδοχή πρώην υπαλλήλων της Tesla ότι το αυτοκίνητο καταγράφει εν αγνοία του ιδιοκτήτη ενώ εκείνος μπορεί να (ότι φανταστεί ο νους σας) και αυτά τα βίντεο κατά κάποιο τρόπο κυκλοφορήσανε εντός προσωπικού Tesla, σε dashcams και άλλα λοιπά τα οποία είναι σχετικοάσχετα, δεν κατάλαβα
Η πίσω πόρτα, το πορτ μπαγκάζ, η αεροτομή, κτλ... Ούτε σε μεταχειρισμένο Dacia 10ετίας τέτοιο χάλι... Όχι σε καινούριο αμάξι των 100Κ ευρώ...

Δεν έχομεν κάτι να κρύψωμεν εξάλλου
Ο Hadjar αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω) έχει 7 σ[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]