- 21 Φεβ 2023, 20:25
Σύντομο , 40λέπτο test drive Model Y .
Είχα ζητήσει το LR αλλά μου έδωσαν το Performance . Δεν με ενημέρωσαν , δεν είχα κ εγώ εμπειρία , όποτε έκανα το test drive νομίζοντας ότι οδηγώ το LR …
Η ποιότητα ήταν πολύ καλή . Ίσως περίμενα τα χειρότερα

. Ένιωσα όμορφα κ δεν αισθάνθηκα ότι μπήκα σε φτηνό μοντέλο .
Η ανάρτηση ήταν σφιχτή , αλλά αποδεκτή κ ενώ είπα ότι μπορώ να συμβιβαστώ , χάρηκα που έμαθα ότι το LR , είναι πιο μαλακό !
Με την οθόνη δεν εξοικειώθηκα άμεσα . Είναι απίστευτα γρήγορη όμως κ έχει πολύ καλή ευκρίνεια σε σχέση με το Volvo .
Με ξένισε η έλλειψη οργάνων μπροστά από το τιμόνι .
Το τιμόνι πολύ γρήγορο ! Δεν μπορώ να κρίνω αν έχει οποιαδήποτε αίσθηση όταν στρίβεις . Καλη η στεφάνη , λίγο ψεύτικα τα κουμπιά πολλαπλών χρήσεων επάνω στο τιμόνι .
Το ηχοσύστημα αρκετά καλό ! Δεν ξέρω αν ανεβάζει το μπάσο από κάπου , ούτε σκέφτηκα να ρωτήσω αν το LR έχει ίδιο ηχοσύστημα .
Μεγάλοι χώροι !
Σε κάποια σημεία , που το επέτρεψε ο δρόμος πάτησα το γκαζι για να δω την επιτάχυνση , κ μπορώ να πω ότι ήταν υπερβολική ( δεν ήξερα ότι οδηγούσα το performance ). Μου φάνηκε αχρείαστη , σίγουρα παραπάνω από ότι περίμενα .
Έχω κάποια εμπειρία από σχετικά γρήγορα αυτοκίνητα αλλά αυτό ήταν εξωπραγματικό για τα δικά μου δεδομένα , κ περίεργο τόσο για το στομάχι μου , όσο κ για το κεφάλι μου .
Πολύ καλό για επίδειξη , για εντυπωσιασμό αλλά τουλάχιστο εγώ δε θα το επέλεγα , ή ισως αν το είχα δε θα χρησιμοποιούσα συχνά την τόσο δυνατή επιτάχυνση .
Πήγα στο test drive , μάλλον με την ελπίδα να μη μου αρέσει , ώστε να το απορρίψω .
Μου άρεσε αρκετά .
Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αλλάξω το XC60 με αυτό , κυρίως λόγω συχνών ταξιδιών . Περίμενα ότι θα με απογοητεύσει σε θέματα ποιότητας σε σχέση με το Volvo .
Με προβλημάτισε ευχάριστα