Αν δεις όταν γράφει 100 είσαι στα 80 πραγματικά

Αυτό με μεθανολες?
< >
Nikos! έγραψε:Γιάννη, το pgear το εμπιστευομαστε?
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι με ρωτάς ειλικρινά, αλλά πιστεύεις ότι έχω μακελέψει την εφαρμογή;
Στα 207-208 κοντέρ περίπου σταματάει και η μέτρηση του p-gear οπότε ναι, το εμπιστεύεσαι απόλυτα.
(https://youtu.be/mqkNZ-gyACI?si=aMAbXfiaa5eXbPHJ
πολλά video στο youtube αν ψάξεις dragy vs pgear vs racebox etc.)
Προς τον παρόν μπούκωνε από το FR τριμάλακα.

red_monster έγραψε:Οτι είσαι ψευτρακος...Αυτός ο χαρακτηρισμός μπορεί να εκληφθεί σαν προσωπική επίθεση και προσβολή. Καλύτερα να λές: λές ψέματα και όχι είσαι ψευτράκος, κάνεις μ@λ@κίες και όχι είσαι μ@λ@κας, λες παπαριές και όχι είσαι παπάρας κλπ.
Giuseppe Busso έγραψε:Nikos! έγραψε:Γιάννη, το pgear το εμπιστευομαστε?
Δεν καταλαβαίνω ακριβώς τι με ρωτάς ειλικρινά, αλλά πιστεύεις ότι έχω μακελέψει την εφαρμογή;![]()
Στα 207-208 κοντέρ περίπου σταματάει και η μέτρηση του p-gear οπότε ναι, το εμπιστεύεσαι απόλυτα.
(https://youtu.be/mqkNZ-gyACI?si=aMAbXfiaa5eXbPHJ
πολλά video στο youtube αν ψάξεις dragy vs pgear vs racebox etc.)
Δεν είπα ότι έχεις κάνει κάτι στην εφαρμογή εσύ. Ρώτησα αν είναι legit και τα χλμ είναι σωστά, αλλά απαντήθηκε από τον μπαροντα.
Παίδες, μη τσακώνεστε. Συζήτηση κάνουμε.
Αυτό που λέτε αν έχω καταλάβει καλά είναι ότι 7.3 είναι πολύ σοβαρό νούμερο να βγει απλά με ένα turbo και ρωτάει πως έγινε αυτό γιατί είναι ίδιο νούμερο με amg 620hp!
Δηλαδή πατάς εύκολα με τον dpg πχ (τέτοιο δεν έχει?)
< >
sknipper έγραψε:red_monster έγραψε:Οτι είσαι ψευτρακος...Αυτός ο χαρακτηρισμός μπορεί να εκληφθεί σαν προσωπική επίθεση και προσβολή. Καλύτερα να λές: λές ψέματα και όχι είσαι ψευτράκος, κάνεις μ@λ@κίες και όχι είσαι μ@λ@κας, λες παπαριές και όχι είσαι παπάρας κλπ.
Ενώ τα από πάνω όχι ;

Τι πειράζει αν το γκιουβετσάκι έχει λίγη σάλτσα και λίγο αλατάκι παραπάνω ;
Ποιητική αδεία .
Μετά από 700 αστικά χιλιόμετρα είδα μέση κατανάλωση 6,5 λίτρα/100 χλμ.
Μια χαρά αυτοκινητάκι, το συμπάθησα!
PaNick67 έγραψε:Seat newbie έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Καινούριος εδώ και με πολύ μικρή πείρα με αυτοκίνητα του ομίλου γενικώς, όχι μόνο Seat. Φιλικά προειδοποιώ πως έχω μια πολύ βαρετή και ξενέρωτη ερώτηση να κάνω.
Πρώτα όμως η εισαγωγή:
Αγόρασα μόλις τη Παρασκευή που μας πέρασε ένα (πολύ) ελαφρως μεταχιρισμένο αυτόματο Ibiza (Φεβ. '24, 4500 χλμ.) χιλιαράκι, αυτό με τα 115 άλογα.
Μια χαρά όλα αλλά διαπιστώνω πως ακόμα και οδηγώντας το πιο ήπια από όσο έχω οδηγήσει ο,τιδήποτε στη ζωή μου η κατανάλωση πλησιάζει τα 8 λίτρα/100 χλμ. πολύ εύκολα σε κίνηση και πέφτει οριακά κάτω από τα 7 σε αραιή κίνηση (ποτάμι στις 11 το βράδυ καθημερινή) πηγαίνοντας πολύ συντηρητικά. Ταξίδι ακόμα δεν έχω κάνει οπότε τα 5κάτι δεν τα εχω επαληθεύσει (ή διαψεύσει).
Εχοντας διαβάσει δοκιμές και αναφορές σε πραγματικές καταναλώσεις δεν περίμενα τέτοιες τιμές.
Δεδομένου ότι το πήρα για 2ο (το πρώτο μου καίει 11) η κατανάλωση αποτελεί σημαντικό κριτήριο.
Επειδή υποθέτω εσείς εδώ είστε πιο εμπειροι είναι τέτοιες καταναλώσεις αναμενόμενες και πήγα ξυπόλητος στα αγκάθια ή υπάρχει κάποιο θεματάκι;
Καλως ηρθες!
Τα 8 στην κινηση ειναι οκ αλλα να ειναι κινηση. Κηφισιας 8 το πρωι πχ, ποταμι 4 το μεσημερι.
Τα κατω απο 7 ομως στις 11 το βραδυ στον κηφισσο δεν θα το ελεγα.
Ομως επειδη νομιζω οτι κοιτας την στιγμιαια ενδειξη καταναλωσης αυτη αλλαζει συνεχως τιμες αναλογα αν ειναι κατηφορα ή οχι, αν πατας λιγο - πολυ το γκαζι κλπ
Ο καλυτερος τροπος να μετρας την καταναλωση ειναι η αντλια. Γεμιζεις καυσιμο, κανεις Χ χιλιομετρα, ξαναγεμιζεις και με μια διαιρεση βγαζεις την πραγματικη καταναλωση για τα χιλιομετρα που διενυσες
καλοριζικο το νεο αμαξι
1) Εχεις βαλει (παρανομο) δαχτυλο στο μοτορι οποτε ειναι φουστρεμενο.
2) Εχεις φουστρεψει το απλικεησο και δειχνει 3% ανηφορα ενω ειναι 3% κατηφορα.
1 + 2 = Εισαι παλιοψευταρος

) η κατανάλωση αποτελεί σημαντικό κριτήριο.