dimviii έγραψε:δεν αλλαξαν πιστονια-μπιελες,κυλινδροκεφαλη? ετσι απλα σηκωσαν πιεση και μοιρες?
Αυτό σημαίνει πως έχει γίνει μελέτη από τον κατασκευαστή και αντέχει.
dimviii έγραψε:δεν αλλαξαν πιστονια-μπιελες,κυλινδροκεφαλη? ετσι απλα σηκωσαν πιεση και μοιρες?
drdino έγραψε:dimviii έγραψε:drdino έγραψε:Αυτό σημαίνει πως για να περάσει ο 140αρης το durability test της Ford, μπήκαν η ενισχυμένη φλάντζα.
ενισχυμενες φλατζες αλλαζουν και αλλοι κατασκευαστες ακομα και αν δεν αυξησουν την ισχυ.Εδω και δεκαετιες,δεν ειναι κατι καινουριο.Οι λογοι πολλοι.
Φυσικά, χωρίς λόγο όμως δεν αλλάζουν.
dimviii έγραψε:drdino έγραψε:dimviii έγραψε:drdino έγραψε:Αυτό σημαίνει πως για να περάσει ο 140αρης το durability test της Ford, μπήκαν η ενισχυμένη φλάντζα.
ενισχυμενες φλατζες αλλαζουν και αλλοι κατασκευαστες ακομα και αν δεν αυξησουν την ισχυ.Εδω και δεκαετιες,δεν ειναι κατι καινουριο.Οι λογοι πολλοι.
δεν ειπα οτι τις αλλαζουν χωρις λογο,απλα, ο λογος δεν ειναι οτι αν βγαλει 15 ιππους παραπανω, δεν θα αντεξει.
Anonymous Founder έγραψε:dimviii έγραψε:drdino έγραψε:dimviii έγραψε:drdino έγραψε:Αυτό σημαίνει πως για να περάσει ο 140αρης το durability test της Ford, μπήκαν η ενισχυμένη φλάντζα.
δεν ειπα οτι τις αλλαζουν χωρις λογο,απλα, ο λογος δεν ειναι οτι αν βγαλει 15 ιππους παραπανω, δεν θα αντεξει.
Πάντως την φλάντζα την άλλαξε...
alexandros.K έγραψε:πιο πολυ μου φαινεται κινηση μαρκετινγκ
Οι διαφορές υπάρχουν, δεν είναι όλα θέμα πουλ-μουρ. Anonymous Founder έγραψε:Μα δεν λέμε αυτό, λέμε πως για αύξηση 15 αλόγων, βάζει άλλη φλάντζα, άρα κάθε μετατροπή ο κατασκευαστής την παίρνει πολύ σοβαρά.
REALZEUS έγραψε:alexandros.K έγραψε:πιο πολυ μου φαινεται κινηση μαρκετινγκ
Συνονόματε έχει φάει κόλλημα σήμερα με το Μάρκετινγκ. Μια με τα λάστιχα, τώρα με τα μοτέρ...Οι διαφορές υπάρχουν, δεν είναι όλα θέμα πουλ-μουρ.
Σχολίασε κανείς το καραγκιοζιλίκι του τελευταίου […]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]